Prowise, partenerul tau in solutii educationale digitaleIncepand cu luna Mai, Prowise este disponibil si in Romania, prin dealerul autorizat GBC®. Mai mult, odata cu acest parteneriat, GBC® a inaugurat si centrul de service autorizat Prowise. Prowise este o companie olandeza ce isi dedica activitatea dezvoltarii si proiectarii solutiilor educationale digitale de calitate superioara. Formata dintr-o echipa pasionata si dedicate, Prowise ofera solutii hardware si software care fac diferenta in sistemul educational, bazandu-se pe tehnologii proprii si personalizate, dispozitive personale, dar si software usor de utilizat, ce ajuta procesele de invatare si colaborare sa fie mai accesibile, eficiente si placute. Peste 20.000 de scoli, 200.000 de profesori si sute de companii din 16 tari, utilizeaza solutii Prowise.


O solutie globala completa

Echipamentele Prowise sunt proiectate pornind de la nevoile utilizatorilor, iar educatia interactiva este posibila prin integrarea diferitor continuturi media in sisteme touchscreen, tablete, PC-uri sau software-uri. Prowise pune accent pe compatibilitate, de aceea suportul media functioneaza si cu dispozitivele sau software-ul altor producatori. De asemenea, usurinta cu care utilizatorul intrebuinteaza sistemele, este un factor important in proiectarea solutiilor Prowise.


Service si Suport avansat

Experienta acumulata in domeniul educational este transpusa intr-o filosofia orientata catre client. Astfel, pentru a fi mereu pregatiti sa depaseasca provocarile intalnite, Prowise investeste in pregatirea si extinderea propriului service. In Romania, service-ul autorizat Prowise este reprezentat de GBC®, iar inginerii GBC® au beneficiat de training-uri de formare si cunoastere, dobandind certificarile necesare pentru a face fata oricarei provocari.

FREE FULL WARRANTY. Fata de ceilalti producatori, Prowise ofera optiuni de garantie complete prin care utilizatorul poate beneficia de inlocuirea oricarei piese, de la butoane la carcasa, echipamentele fiind modulare.