Primaria Sectorului 1 Bucuresti


Solutia a presupus actualizarea sistemului de votare existent cu solutii tehnologice de ultima generatie care sa includa vot electronic, transcript si traducere. Proiectul a fost implementat impreuna cu Mida Soft si a constat in instalarea unui sistem integrat de discutii si vot electronic cu fir manufacturat de Televic, solutie ce faciliteaza comunicarea la inalta calitate, fiind in acelasi timp usor expandabila si personalizabila. Sistemul de vot este 100% securizat prin autentificarea nominala pe baza de card, permitand, pe langa setarea unui cvorum, atat sedinte de vot secret, cat si nominal.

In completarea sistemului de discutii, au fost instalate display-uri SONY de ultima generatie, pentru a facilita afisarea rezultatului voturilor, si camere video cu functii de urmarire automata a vorbitorului activ, pentru asigurarea transparentei decizionale prin sesiuni automate de live streaming.

Proiectul implementat la Primaria Sectorului 1 incurajeaza transparenta decizionala, ofera participantilor posibilitatea de inregistrare sau streaming in timp real pe internet a sedintelor si asigura o mai buna comunicare intre membrii participanti si comunitate. Pentru a asigura transparenta decizionala, la Primaria Sectorului 1, ca parte din solutie, a fost implementat si un sistem de transcript manual ce permite inregistrarea mult mai facila a sedintelor si conferintelor.