GBC devine distribuitor Crestron in Romania


Suntem mandri sa anuntam ca GBC a devenit distribuitor oficial Crestron in Romania. Obtinerea statutului de distribuitor Crestron este un demers firesc in colaborarea noastra cu unul dintre cei mai mari producatori de solutii de automatizare si integrare audio-video. Produsele Crestron sunt adesea incluse in solutiile pe care le oferim, ca lideri ai pietei integratorilor AV din Romania.

Titlul de distribuitor Crestron este unul care ne onoreaza, reprezentand un titlu de prestigiu in industrie, acordat doar companiilor de incredere. Acesta plaseaza compania GBC in elita integratorilor dedicati proiectarii, instalarii si intretinerii solutiilor Crestron.

In calitate de distribuitor Crestron, putem oferi clientilor nostri sisteme de automatizari personalizate, cu eficienta maxima, perfect scalabile si extrem de fiabile. Pe termen lung, GBC ofera asistenta continua, pentru a ne asigura ca sistemul va fi intotdeauna functional. De asemenea, produsele Crestron sunt compatibile cu cele ale producatorilor de top de pe piata tehnologiei inteligente, asa incat, know-how-ul inginerilor nostri este pus in folosul vostru pentru a integra brandurile preferate.



De-a lungul anilor, ne-am asigurat constant ca inginerii nostri sunt instruiti si la curent cu cele mai bune practici din domeniu. Astfel, detinem un portofoliu bogat de certificari Crestron si ne mandrim cu cele mai importante atestari in domeniu – Master Certified Programmer si Master Technology Architect. Acestea presupun pregatire riguroasa, experienta extinsa si modalitati stricte de examinare, validand faptul ca echipele noastre de ingineri detin competentele necesare pentru a implementa orice solutie AV, oricat ar fi de complexa.

In plus, fiind parte din programul MTA, specialistii GBC sunt mereu la curent cu cele mai noi produse aparute in domeniu si modalitatile in care acestea pot fi integrate in proiectele noastre. Invatarea continua este premisa de la care pornim pentru a proiecta fiecare solutie si pentru a oferi utilizatorilor finali experiente dincolo de asteptari.