GBC devine dealer autorizat in solutii de conferinta GONSIN


Beneficiul acestui parteneriat vizeaza o imbunatatire continua a serviciilor oferite, iar contractul de exclusivitate incheiat asigura accesul la echipamente profesionale Gonsin pe piata locala. Optional, GBC® asigura partea de instalare si mentenanat penru solutiile de conferinta Gonsin. Gonsin Conference Equipment este un business high-tech din China, membru al Asociatiei Congreselor si Conventiilor Internationale. infiintat in 2003 si pozitionat ulterior printre cele mai populare business-uri din industria echipamentelor pentru conferinte digitale. Gonsin acopera segmente de cercetare, dezvoltare, productie si vanzari si ofera solutii integrale ale sistemelor de conferinta.

Gonsin si conferintele digitale: un jucator puternic de pe piata asiatica


Gonsin Conference Equipment este un business high-tech din China, membru al Asociatiei Congreselor si Conventiilor Internationale. Compania a fost infiintata in 2003 si s-a pozitionat ulterior printre cele mai populare business-uri din industria echipamentelor pentru conferinte digitale. Gonsin acopera segmente de cercetare, dezvoltare, productie si vanzari si ofera solutii integrale ale sistemelor de conferinta la scara larga.

Solutii
Acestia se remarca prin solutii complete de conferinta, inclusiv sistem de congres distribuit DCS, sisteme de discutii, sisteme de vot interactiv, sisteme de interpretare simultana, sisteme de inregistrare prezenta, sisteme multimedia de control, software de gestionare a conferintelor si sisteme educationale de adresare publica.

Strategia independenta si inovatia au fost elementele prin care compania chineza a devenit un brand cunoscut in piata. Gama de produse Gonsin este caracterizata de diversitate si beneficiaza de drepturi de proprietate intelectuala independente.


Perspective inovatoare asupra conferintelor din domeniul digital: GBC®


GBC® pune accent pe servicii profesionale complete, de la proiectare, instalare si punere in folosinta, pana la mentenanta si service autorizat. Experienta de peste 15 ani pe piata a permis companiei sa ofere solutii personalizate, profesionale si flexibile, perfect adaptate nevoilor institutiilor. Totodata, GBC® asigura traininguri pentru solutiile furnizate adresandu-se atat administratorilor cat si utilizatorilor noi sau experimentati.           


Profesionalismul asiatic intalneste inovatia europeana: Gonsin si GBC®


Piata audio-video din Romania este in continua dezvoltare, iar GBC® este unul dintre promotorii acestui trend. In acest sens, compania a incheiat un contract de exclusivitate cu producatorul asiatic Gonsin. Beneficiul acestui parteneriat vizeaza o imbunatatire continua a serviciilor oferite, iar contractul de exclusivitate incheiat asigura accesul la echipamente profesionale Gonsin pe piata locala. Optional, GBC® asigura partea de instalare si mentenanat penru solutiile de conferinta Gonsin.