GBC castigatorul premiului international PSNI - Best places to work in AV Worldwide 2022


Suntem mandri sa anuntam ca GBC® este desemnat castigatorul prestigiosului premiu, recunoscut la nivel international, “Best Places to Work in AV – Worldwide Award” pentru anul 2022, decernat de PSNI Global Alliance.
Facem deja diferenta in AV, dar incercam sa spargem tiparele si sa stabilim si standardul pentru o cultura de munca sanatoasa, in care integritatea si inovatia stau la baza desfasurarii tuturor proiectelor noastre.

Confirmarea excelentei in AV
Compania GBC®, cu sediul in Bucuresti, a obtinut premiul la categoria sub 50 de angajati, la cea de-a 6-a editie, pe baza unei analize temeinice a rezultatelor sondajului anual realizat exclusiv de PSNI privind implicarea angajaČ›ilor, distribuit celor peste 100 de furnizori de solutii certificati (CSP).
Chestionarul ofera posibilitatea angajatilor din reteaua PSNI de furnizori de solutii certificate (Certified Solution Provider – CSP) de a raspunde anonim si confidential la o serie de intrebari despre experienta de munca la actualul angajator. Apoi, raspunsurile sunt analizate independent pentru a obtine rezultatele concludente. Printre factorii importanti regasiti in intrebarile PSNI sunt identificarea factorilor pentru stimularea gradului de engagement al angajatului si o intelegere mai buna a perceptiei angajatului in zone precum conducere, colaborarea intre colegi, cultura a muncii, dezvoltare si oportunitate.

GBC Best Places to Work 2022 by PSNI

George BOBOC, Managing Director GBC®, a declarat:
“Pentru o afacere de succes, ai nevoie de o echipa de succes si stim cat de important este sa asiguri resursele necesare pentru ca echipele din toate departamentele sa isi desfasoare activitatea nu numai cu profesionalism , ci sa le si placa ceea ce fac.
GBC® este lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare de solutii audio-video, avand parteneriate strategice cu producatori recunoscuti in domeniu lor la nivel mondial  si acest standard poate fi mentinut doar prin crearea si mentinerea unor valori responsabile si sanatoase. Suntem extrem de mandri si recunoscatori ca am primit premiul “Best Places to Work in AV in 2022”.

Afilierea la PSNI Global Alliance, cea mai inalta acreditare a industriei AV, este dovada de necontestat a implicarii, dedicarii si profesionalismul companiei GBC® in furnizarea solutiilor integrate audio-video.