GBC a obtinut certificarea PSNI Global Service


GBC adauga o noua certificare PSNI in portofoliu: colegul nostru Laurentiu Marcu a primit certificarea PSNI Global Service. Aceasta reprezinta garantia faptului ca toti clientii nostri primesc o abordare standardizata in ceea ce priveste serviciile si mentenanta solutiilor implementate, indiferent de locul din lume in care se afla proiectul lor, deoarece lucreaza cu un integrator certificat PSNI.

"Prin existenta acestui proces de certificare, clientii membrilor nostri pot fi siguri ca vor primi intotdeauna aceleasi servicii standardizate si de calitate superioara, de la o regiune la alta si de la o tara la alta", a declarat Chris Miller, director executiv PSNI Global Alliance.

Pentru a obtine certificarea pentru servicii globale, participantii trebuie sa promoveze un examen care sa demonstreze stapanirea nivelurilor si practicilor de servicii audiovizuale globale, asa cum sunt descrise in Manualul PSNI Global Services.


Domeniile de competenta includ furnizarea unui suport excelent pentru serviciul de asistenta tehnica, procese si instrumente de servicii, precum si o abordare standardizata a comunicarii, furnizarii de servicii, raportarii si multe altele. Pentru a se asigura ca fiecare colaborare in materie de servicii, fie ca este vorba de asistenta ad-hoc sau de servicii gestionate pe termen mai lung, respecta practicile PSNI Service, integratorii PSNI ofera evaluari inter pares care se concentreaza pe timpul de raspuns, acuratetea informatiilor si indeplinirea sau depasirea asteptarilor.

Avand integratori pe 6 continente si peste 200 de birouri in intreaga lume, PSNI Global Alliance este cea mai importanta retea globala de integratori de tehnologie de elita, producatori, distribuitori si furnizori de servicii.

Pentru organizatiile care cauta solutii AV, afilierea la PSNI Global Alliance este cea mai inalta acreditare a industriei. Mai mult decat atat, este o promisiune ca veti primi cele mai inteligente solutii, cele mai usoare instalari si cea mai buna instruire, servicii si asistenta.