Dezvoltator e-learning - curs acreditat, oferit de GBC


Cursul Dezvoltator e-learning oferit de GBC, prin brandul IQboard, vine ca o completare fireasca a multitudinii de solutii pentru educatie interactiva din portofoliul companiei.

Continuand misiunea de imbunatatire a sistemului de invatamant romanesc prin oferirea de solutii interactive dedicate educatiei, in anul 2022 am obtinut, prin brandul IQboard, acreditarea din partea Ministerului Educatiei si a Ministerului Muncii si Protectiei Sociale pentru sustinerea cursului de perfectionare Dezvoltator e-learning. Cursul se adreseaza specialistilor in educatie, cadrelor didactice, formatorilor, managerilor de HR sau formare, personalui IT, dar si tuturor celor ce doresc sa dobandeasca noi competente in utilizarea solutiilor educationale hardware si software si in crearea de continut digital performant.

Cu o durata totala de 50 de ore, impartite in 25 de ore de pregatire teoretica si 25 de ore de pregatire practica, cursul de perfectionare Dezvoltator e-learning, autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), asigura participantilor dobandirea unor competente esentiale pentru desfasurarea activitatii de predare folosind mijloacele de tehnologie moderne:

✔ Analiza nevoilor de e-learning
✔ Implementarea politicilor de e-learning
✔ Managementul programelor de educatie/formare prin e-learning la nivelul organizatiei
✔ Dezvoltarea continuturilor si materialelor suport pentru sistemele de educatie / formare prin e-learning
✔ Evaluarea programelor de educatie / formare prin e-learning.

Sala curs Dezvoltator e-learning

Informatii detaliate despre structura cursului regasiti in Programa de pregatire.

Marele plus al cursului Dezvoltator e-learning creat si pus la dispozitie de noi prin trainer-ul Laura Cucerevei, formator certificat si autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, il reprezinta cu siguranta accesul cursantilor la cele mai noi tehnologii si solutii interactive pentru educatie. Astfel, cunostintele teoretice vor fi puse in aplicare in cadrul sesiunilor de pregatire practica direct pe echipamentele pe care le punem la dispozitie: table si display-uri interactive din game variate, pentru ca experienta dobandita in urma cursului Dezvoltator e-learning sa fie una completa.

La absolvire, participantii primesc un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. De asemenea, prin apostilare, cursul este recunoscutla nivel european. Certificatul de absolvire este insotit de suplimentul descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite conform Standardului Ocupational.

Acceseaza Prezentarea detaliata a cursului Dezvoltator e-learning.

                     More info