DataPath, un nou partener in Portofoliu GBC


Excelenta prin Design este sintagma care pare sa descrie solutiile oferite de Datapath


DataPath - Excellence By Design
Excelenta prin Design este sintagma care pare sa descrie solutiile oferite de Datapath. Aceasta calitate este un rezultat al filosofiei de business care confera calitatii un loc de frunte in activitatea companiei.

Lideri Mondiali de Solutii Vizuale
Datapath ocupa un loc important pe segmentul IT inca din 1982, devenind distribuitor pe cinci continente si avand clienti in peste 100 de tari din intreaga lume in prezent.

Compania s-a specializat pe mai multe tipuri de industrii: militara, paza, sanatate, audio si video profesionala sau educatie. Datapath este detinuta de un concern privat, sediul-mama fiind localizat in orasul britanic Derby, iar departamentele de Vanzari si Suport Clienti in Statele Unite ale Americii, Franta, Japonia si China.

Concept, Design si Dezvoltare
Excelenta prin design a actionat ca un magnet atragand numeroase companii si institutii mari care au beneficiat de expertiza specialistilor Datapath pentru a-si rezolva problemele lor specializate. Compania realizeaza produse superioare competitiei, acestea fiind un rezultat a trei etape importante: design, dezvoltare si concepere.