Stiri


UMF Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca
UMF Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca

Cea mai veche institutie de invatamant medical din Transilvania, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu" a scris istoria invatamantului universitar clujean, fiind una dintre cele mai prestigioase universitati din Romania. In dorinta de a oferi studentilor sai medii de studiu pregatite si complet echipate cu tehnologii moderne, Universitatea si-a dorit achizitionarea unei solutii formate din tabla interactiva, solutie de videoproiectie si sistem de sonorizare profesionala, solutie pe am oferit-o cu sprijinul partenerului Tobimar Construct. Echipamentele audio manufacturate de Apart Audio completeaza solutia de predare si invatare, oferind calitate audio de inalta definitie. Vezi referinta completa!


Norma Trade & Co SRL
Norma Trade & Co SRL

Compania Norma Trade & Co SRL, furnizor de produse IT, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este compus dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 2 microfoane headband, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru incarcare. Sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


NOVARA T IMPEX
NOVARA T IMPEX

GBC a venit in intampinarea nevoii companiei NOVARA T IMPEX pentru o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor sau conferintelor si de a sparge barierele lignvisitice si a fost responsabil cu designul, proiectarea si implementarea unui sistem de discutii si vot wired si a unei cabine pentru interpreti marca GBC ce reprezinta cheia unei interpretari de succes. Solutiile implementate de GBC la sediul companiei NOVARA T IMPEX duc comunicarea la un nou nivel si facilitateaza transparenta decizionala datorita sistemului de vot ce face foarte accesibila exprimarea votului, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania. Vezi referinta completa!


ING Bank Romania, sediul central
ING Bank Romania, sediul central

Compania noastra a fost aleasa de ING Bank Romania pentru a  utila 3 sali de training din sediul central al bancii ce se regaseste acum in Expo Business Park. Am inceput proiectul cu instalarea unui sistem de videoproiectie format din doua videoproiectoare Panasonic si doua ecrane de proiectie Ligra pentru ca apoi sa completam salile de training cu solutia profesionala de sonorizare compusa din incinte acustice pendante Sonance, amplificatoare Apart Audio si microfoane Sennheiser. Incintele acustice pendante Sonance si woofer-ul pendant Sonance vin intr-un design minimalist, similar corpurilor de iluminat, oferind calitate impecabila a sunetului. Vezi referinta completa!


Universitatea Dunarea de Jos din Galati
Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Colaboarea noastra cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati este una de durata, de-a lungul timpului Universitatea revenind de mai multe ori la noi pentru realizarea diferitelor proiecte. Unul dintre acestea a presupus oferirea unui sistem de traducere simultana. Solutia aleasa a fost cea manufacturata de Okayo, compusa din 4 unitati emitator si 25 unitati receptor, carora li s-au adaugat alte 10 unitati receptor, intr-o comanda ulterioara. De asemenea, de-a lungul timpului, Universitatea Dunarea de Jos din Galati si-a dotat mai multe sali de curs si seminarii cu sistem de sonorizare oferit si instalat de noi: microfoane wireless Okayo, amplificator si incinte acustice Monacor.


Muzeul Brailei Carol I
Muzeul Brailei Carol I

Muzeul Brailei "Carol I" a achizitionat de la GBC® un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo pentru a pune in valoare experienta individuala a fiecarui vizitator. Sistemul Okayo AT-100 achizitionat, reprezinta o solutie eficienta de audio ghid preinregistrat cu pana la 23 de limbi diferite si 1.000 de mesaje pentru fiecare limba in parte si este format din 60 de unitati de redare, 6 unitati de incarcare si 60 de acumulatori. Solutia implementata de GBC®, ofera vizitatorilor Muzeului Brailei "Carol I" libertate de miscare, independenta si o calitate inalta a sunetului, iar organizatorii beneficiaza de control total asupra informatiilor transmise catre public. Vezi referinta completa!


Muzeul de Arta Craiova
Muzeul de Arta Craiova

Din dorinta de a duce turismul si in special vizitele culturale in era digitalizata, dar si ca toate informatiile relevante sa ajunga la vizitatorii sai, Muzeul de Arta Craiova a achizitionat de la GBC o solutie automatizata de audio ghid Okayo. Solutia automatizata de audio ghid Okayo At-200+ implementata de GBC® la Muzeul de Arta Craiova permite pornirea automata a continutului audio in anumite puncte prestabilite, cu ajutorul emitatoarelor UHF sau IR, a cardurilor RFID sau prin GPS si este format din 30 de unitati de redare, 2 unitati pentru incarcare si 30 de casti soft shell, ce ofera un confort sporit de ascultare in timpul vizitelor. Vezi referinta completa!


Neoplaza SRL
Neoplaza SRL

Neoplaza SRL, compania ce detine magazinul online de electronice, electrocasnice, bricolaj, casa si gradina etelecom.ro, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este format din un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Solutia aleasa garanteaza o calitate superioara a sunetului, performanta si utilizare fiabila in orice conditii.


Muzeul de Etnografie Brasov
Muzeul de Etnografie Brasov

GBC a venit in intampinarea nevoii Muzeului de Etnografia Brasov de a oferi vizitatorilor libertate de miscare si independenta, cu un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo ce ofera vizitatorilor o calitate inalta a sunetului, iar organizatorilor controlul total asupra informatiilor transmise catre public. Sistemul de audio ghid preinregistrat implementat de GBC, ofera vizitatorilor Muzeului de Etnografie Brasov augmentarea experientei culturale de vizitare, oferind fiecaruia posibilitatea de a asculta continutul audio in propriul ritm si de a se concentra pe obiectivele din muzeu in functie de preferinte, ingloband totul intr-o experienta de vizitare memorabila. Vezi referinta completa!


Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu
Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu

Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu numara astazi 25 de programe de studii universitare de licenta si 20 de specializari de master. In demersul de modernizare, Universitatea avea nevoie de un sistem de discutii pentru prezidiu pe care l-am oferit cu sprijinul partenerului Zeus SA. Solutia oferita a constat intr-un sistem de discutii cu fir Gonsin format din unitate centrala, unitate presedinte si 7 unitati delegat. In cadrul aceluiasi proiect, am inclus o solutie de audio ghid Okayo si o solutie de videoproiectie Panasonic cu ecran de proiectie Ligra extrem de simplu de utilizat cu ajutorul sistemului de control Neets OsCar. Vezi referinta completa!


IMSAT Somes
IMSAT Somes

Compania IMSAT Somes care are ca domeniu de activitate lucrari de instaltii electrice si comercializarea de scule electrice, sisteme de alarma si instalatii electrice, a achizitionat de la GBC un sistem de vot wired Gonsin. Sistemul implementat de GBC la sediul companiei este compus din unitate centrala de control, o extensie a unitatii centrale, 19 unitati delegat si un inscriptor de carduri. Solutia integrata presupune existenta unui singur cablu care transfera informatia atat pentru sistemul de discutii, cat si pentru cel de vot. In plus, sistemul asigura exprimarea simpla si foarte accesibila a optiunii de vot, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania.


Incremental
Incremental

Compania Incremental ce are ca domeniu de activitate furnizarea de echipamente IT, espressoare de cafea profesionale si masini profesionale de curatat pardoseli, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera, 30 de receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate de incarcare cu capacitate de 36 unitati. In plus, sistemul are functii user-friendly si nu necesita instalare.


Inter-line Company
Inter-line Company

Inter-line Company, companie ce activeaza in domeniul comertului cu produse electronice si electrocasnice, a achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid live Okayo.  Solutia Okayo WT 300 implementata de GBC este formata din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie peste 50 m, 16 canale de emisie si un numar infinit de unitati delegat si 40 de receptoare mobile WT 300R dotate cu tehnologie radio RF criptata cu receptie 100 m, 40 de canale de emisie, autonomie de pana la 4 de ore si tehnologie revolutionara cu antena elicoidala. Compania a achizitionat si un videoproiector BENQ MS502, echipat cu tehnologia de proiectie 3D si lampa cu utilizare de pana la 6500 ore.


Municipiul Iasi
Municipiul Iasi

Prin intermediul primariei, pentru Municipiul Iasi, a fost achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid preinregistrat, sistem ce ofera o calitate inalta a sunetului si ofera controlul total asupra informatiilor transmise. Sistemul de audio ghid preinregistrat XPerience achizitionat, este cel mai folosit echipament audio ghid din Europa si dispune de o autonomie de pana la doua luni a bateriei ceea ce ii ofera o fiabilitate de neegalat. Dimensiunile reduse, greutatea mica si designul placut fac din XPerience un device confortabil, usor de folosit si transportat. Fiecare dispozitiv vine cu asistent vocal integrat care ghideaza vizitatorul in utilizarea acestuia. Vezi referinta completa!


Fitbit Romania
Fitbit Romania

In completarea elegantei si calitatii impuse de profilul Fitbit, solutiile implementate de GBC au fost aliniate standardelor globale Fitbit garantate prin partnerii globali PSNI si compuse din echipamente profesionale cu renume in industria AV: Sony, Extron, Vaddio, Revolabs si ClearOne. Au fost amenajate sali de videoconferinta si sali multifunctionale complexe ce cuprind solutii de comunicare si display-uri Sony 4K, impreuna cu sisteme audio DSP de ultima-generatie si solutii de automatizare si control Extron. Solutiile propuse au adus pe langa integrarea nativa cu aplicatiile Zoom, Zoom Rooms sau Zoom Room Management si garantarea unui sunet ireprosabil. Vezi referinta completa!


Fix Film
Fix Film

Compania Fix Film ce are ca domeniu de activitate productia cinematografica, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania si este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 12 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In plus, sistemul are comutatoare care regleaza sensibilitatea transmisiei dar si control al volumului pentru fiecare receptor.


Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca
Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca

Una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior in domeniul artelor vizuale din Sud-Estul Europei, Universitatea de Arte si Design din Cluj-Napoca beneficiaza de un sistem de traducere simultana portabila Okayo oferit de GBC format din 4 unitati mobile de transmisie, 47 unitati delegat si unitati de incarcare. Solutia aleasa garanteaza o calitate superioara a sunetului, performanta si utilizare fiabila, totul incorporat in carcasa de aluminiu cu un design robust. Unitatile Okayo dispun de ecran LCD pentru afisarea nivelului de incarcare a bateriei si a canalului selectat, fiind extrem de rezistente pentru utilizare in orice tip de conditii.


Happy Sound
Happy Sound

Compania Happy Sound, ce are ca domeniu principal de activitatea inchiriere si leasing masini, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera, un microfon handheld si 5 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Solutia aleasa garanteaza o calitate superioara a sunetului, performanta si utilizare fiabila.


Greenweee International
Greenweee International

Greenweee International, companie ce extrage valoare din deseurile de echipamente electrice si electronice, recuperand toate materiale si gasind solutii pentru introducerea acestora in fluxuri noi de productie, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, un microfon handheld, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, o unitate de incarcare dual si o unitate pentru transport.


Highlife Consulting
Highlife Consulting

Highlife Consulting, compania care detine dreptul de comercializare a Programului John Maxwell Team, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este format din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 14 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In completarea sistemului, au fost achizitionate o unitate de incarcare pentru 12 unitati si un incarcator cu 2 sloturi.


IANUS SRL
IANUS SRL

GBC a implemantat un sistem de traducere simultana portabila Okayo la sediul companiei IANUS, sistemul Okyo EJ7 achizitionat reprezentand cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este format din 280 de receptoare si 6 unitati de incarcare. Receptoarele dispun de tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m, display LCD pentru afisarea canalului, a frecventei si a starii bateriei, 16 canale de receptie (traducere simultana pana la 16 limbi),  si au o autonomie de pana la 19 ore. Solutia implementata de GBC are tehnologie UHF de ultima generatie, functii user-friendly si garantie extinsa de pana la 5 ani. Vezi referinta completa!


Forum Business
Forum Business

GBC a livrat catre partenerul sau Forum Business un sistem complet de discutii cu fir produs de Gonsin. Sistemul achizitionat de Forum Business de la GBC este format din o unitate presedinte, 20 de unitati delegat si o unitate centrala de control. Fiecare din unitatile presedinte si delegat este echipata cu conector pentru casti si functie de control volum,  difuzor integrat si functia de activare prin voce. Unitatea centrala de control poate sustine pana la 70 de microfoane, se pot folosi un numar nelimitat de unitati presedinte si este foarte rezistenta la interferente. In plus, GBC ofera singurul sistem de discutii si vot cu software in limba romana.


Comuna Vadu Crisului
Comuna Vadu Crisului

GBC este responsabila de proiectarea, designul si implementarea unui sistem de traducere simultana portabila Okayo in comuna Vadu Crisului. Sistemul de traducere simultana Okayo EJ7 reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret. In plus, sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si este compatibil cu orice alt sistem aflat in exploatare in mediul clientului. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ7 implementat de GBC in comuna Vadu Crisului are in componenta un emitator, 68 de receptoare, o unitate pentru incarcare si un amplificator wireless portabil. Vezi referinta completa!


Bluenote Communications
Bluenote Communications

Proiectul a constat in designul, proiectarea si implementare unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la sediul companei Bluenote Communications. Sistemul integrat de GBC® este format din solutie de discutii cu fir PTN, solutie interactiva IQboard, solutie completa de traducere simultana criptata IR PTN, solutie de traducere simultana portabila Okayo, solutii de proiectie Ligra si cabina pentru interpreti GBC. Sistemul de discutii cu fir si traducere IR implementat de GBC® faciliteaza si asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor si sedintelor si totodata garanteaza calitatea si inteligibilitatea discursului. Vezi referinta completa!


Constructorul Salard
Constructorul Salard

Compania Constructorul Salard, ce are ca obiect principal de activitate constructii,renovari, reabilitare si restaurare, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este compus din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera. In plus, sistemul dispune de 36 de receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, acestea avand o autonomie de pana la 19 ore, casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru inarcare cpentru 36 unitati.


Dante International
Dante International

Dante International, firma care detine site-ul de comert electronic eMag.ro, a achizitionat de la GBC un sistem complet de discutii cu fir produs de Gonsin. Sistemul instalat si pus in functiune de GBC la sediul eMag este format din o unitate presedinte, 19 de unitati delegat si o unitate centrala de control. Fiecare din unitatile presedinte si delegat este echipata cu conector pentru casti si functie de control volum, difuzor integrat si functia de activare prin voce. Unitatea centrala de control poate sustine pana la 70 de microfoane, se pot folosi un numar nelimitat de unitati presedinte si este foarte rezistenta la interferente.


Liceul Tehnologic Axiopolis, Cernavoda
Liceul Tehnologic Axiopolis, Cernavoda

Liceul Tehnologic "Axiopolis", Cernavoda este un reper important al invatamantului constantean. Personalul liceului este mereu preocupat de dotarea acestuia pentru a facilita accesul elevilor la modalitatile moderne de predare si invatare. De aceea, am oferit Liceului "Axiopolis", prin partenerul AxMedia Sistem Design, o solutie de videoproiectie compusa din 20 table interactive IQBoard si 20 videoproiectoare Optoma, pregatite sa raspunda nevoilor oricarui tip de curs ori laborator. Software-ul gratuit in limba romana care insoteste tabla interactiva asigura suport pentru orice tip de prezentare, iar proiectoarele Optoma ofera performanta potrivita pentru orice tip de continut.


DD Marketing Agency
DD Marketing Agency

Agentia de publicitate DD Marketing Agency a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este compus din 1 emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera. De asemenea, in completarea sistemului, vin 13 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore, casca tip one-ear inclusa, un dispozitiv de inarcare pentru 12 unitati, un microfon handheld si receptor diversity dual channel. In plus, au fost achizitionate un amplificator stereo si o pereche de boxe Vision.


Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism, Tineret Medias
Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism, Tineret Medias

Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias a achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid preinregistrat produs de Okayo, format din 10 unitati de redare, o unitate pentru incarcare si update continut si 10 casti soft-shell. Unitatile de redare dispun de card SD incorporat de 2 Gb, pe care se pot inregistra pana la 1800 de minute de continut audio. Sistemul suporta pana la 32 de limbi diferite, cu maxim 950 de mesaje pentru fiecare limba - suficient pentru orice fel de informatii legate de exponate sau atractii turistice. Cu un design ergonomic si intuitiv unitatile includ taste fluorescente care asigura usurinta folosirii chiar si in mediile intunecate.


Directia Nationala Anticoruptie
Directia Nationala Anticoruptie

GBC a implementat la Directia Nationala Anticoruptie un sistem de discutii cu fir PTN si un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul de conferinte PTN este format din unitate centrala de control cu transmisiune CAT5e, functie de inregistrare voce si auto camera tracking, o unitate pentru presedinte cu microfon gooseneck, functie de discutie, vot si acordare de prioritate si 25 unitati delegat cu microfon gooseneck cu functie de vot si discutii. Sistemul Okayo este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata, cu emisie pana la 100 m, 2 microfoane handheld, o unitate pentru incarcare dual, un receptor dual si un stand de incarcare.


Druck Medien
Druck Medien

Compania Druck Medien a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo si o cabina pentru interpreti GBC. Sistemul Okayo este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 30 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si au autonomie de pana la 19 ore, o unitate de incarcare si un microfon handheld. Au fost achizitionate si un amplificator de mixaj mixaj mono PA, completat de un sistem de boxe Monacor, dar si o cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC.


EDS Profesional
EDS Profesional

Compania EDS Profesional a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo si un sistem de discutii cu fir Gonsin. Sistemul Okayo este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 6 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si un incarcator. Sistemul Gonsin este format dintr-o unitate centrala de control ce sustine pana la 70 de microfoane si un numar nelimitat de unitati presedinte, o unitate presedinte si 7 unitati delegat, fiecare echipata cu conector pentru casti, control volum, functie activare prin voce si difuzor integrat.


Elda Rom Company
Elda Rom Company

Elda Rom Company a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este compus dintr-un emitor cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera si 10 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 are functii user-friendly, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


European Telecom
European Telecom

Compania European Telecom a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate de incarcare. Sistemul OKayo EJ-7 are functii user-friendly si autonomie de pana la 19 ore, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


Green Fiber International
Green Fiber International

Compania Green Fiber este parte a Green Group, parc integrat de reciclare care ofera solutii de colectare, logistica, reciclare si valorificare a diverselor tipuri de deseuri. Green Fiber avea nevoie de o solutie de traducere simultana portabila pentru tururile ghidate in cadrul fabricii, iar noi am venit in intampinarea acestei nevoi cu un sistem de traducere simultana portabila Okayo, format din unitate mobila de transmisie, microfon tip handheld, 10 unitati delegat si unitati de incarcare dedicate acestora. Sistemul Okayo este definit de calitatea foarte buna a sunetului, greutatea redusa si autonomia bateriei de circa 8-9 ore.


EVW Holding
EVW Holding

Compania EVW Holding, unic importator DAF in Romania, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Folosind sistemul de traducere simultana Okayo EJ7 compania poate  realiza traduceri simultane in pana la 16 limbi. Sistemul achizitionat este format din 1 emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 5 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat avand autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In plus, sistemul are functii user-friendly si nu necesita instalare.


Expert IT
Expert IT

Expert IT, un magazin IT specializat pe vanzare consultativa, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana postabila Okayo EJ7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret si tehnologie UHF de ultima generatie. Sistemul achizitionat este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 15 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat ce au o autonomie de pana la 19 ore si un dispozitiv de incarcare cu capacitate de 36 de unitati.


Axa Telecom
Axa Telecom

Compania Axa Telecom, care se ocupa cu proiectarea, comercializare si instalarea sistemelor de telecomunicatii private, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ7 achitizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata emisie pana la 100 m, display LC, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 25 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, un incarcator pentru 12 unitati si o geanta de transport cu capacitate de 26 unitati.


Bad Dog Office Distribution
Bad Dog Office Distribution

Bad Dog Office Distribution, unul dintre principalii furnizori de solutii IT si telecomunicatii pe segmentul business din Cluj-Napoca, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo format din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata si emisie pana la 100 m, 10 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si au autonomie de pana la 19 ore si o unitate pentru transport. Au achizitionat si un amplificator audio, o boxa incastrabila DAP audio si un preamplificator audio Apart dar si cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce poate acomoda 2 interpreti.


Basilica Travel
Basilica Travel

Agentia de Pelerinaje Basilica Travel a achizitiona de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul de traducere simultana portabila achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata, cu emisie pana la 100 m, display LC, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera si 50 de  receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, are autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Folosind sistemul de traducere simultana OKAYO EJ7 se pot realiza traduceri simultane in pana la 16 limbi.


BDO audit
BDO audit

BDO audit, a cincea firma de audit si consultanta din tara, avand mai mult de 25 de ani de experienta in prestarea de servicii profesionale a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo compus din 23 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, un microfon tip handheld, o unitate pentru incarcare dual si un incarcator pentru 26 de unitati. In completarea sistemului, firma a achizitionat si 23 de casti stereo, Black Gembird MHP-123. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 este cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania.


Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu
Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu

GBC®  a implementat la Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu un sistem de discutii wired de la Gonsin si un sistem de traducere simultana de la Okayo. Sistemul de discutii este format din unitate centrala de control ce sustine pana la 70 de microfoane si un numar nelimitat de unitati presedinte, o unitate presedinte si 8 unitati delegat, fiecare echipata cu conector pentru casti, functie de control volum, functie activare prin voce si difuzor integrat. Sistemul de traducere simultana este format din emitator stationar cu monitorizare in-ear cu intrare RCA audio optionala si iesire pentru microfoane XLR, 2 microfoane handheld si o unitate pentru incarcare.


Comuna Oituz
Comuna Oituz

GBC a implementat in comuna Oituz un sistem de discutii wired PTN format din unitate centrala de control cu transmisiune CAT5e, functie de inregistrare voce, auto camera tracking si slot suplimentar pentru video switcher card, unitate pentru presedinte cu microfon gooseneck, functie de discutie, vot si acordare de prioritate, si 9 unitati delegat cu microfon gooseneck si functie de vot si discutie. De asemenea, au fost achizitionate de la producatorul Monacor un amplificator cu 4 intrari de microfon, reglaj tonuri, iesire auxiliara si functie talkover automata pe mic.1 si un set de 2 boxe EUL-30/WS ce ofera o calitate excelenta a sunetului.


Casido SRL
Casido SRL

Casido SRL a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila produs de Okayo, format din 16 unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata si receptie pana la 100 m, 2 unitati interpret ce suporta un numar infinit de unitati delegat si o unitate de incarcare. De asemenea au fost achizitionate si o cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC ce poate acomoda 2 interpreti si un sistem de proiectie format din Videoproiector InFocus IN116xv DLP 3800 lumeni, ecran de proiectie electric CINEDOMUS MATT WHITE Ligra si telecomanda Ligra.


Chimgrup SRL
Chimgrup SRL

Chimgrup SRL, cu sediul in Power Business Center Cluj-Napoca, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul OKAYO EJ7 implementat de GBC® are in componenta 7 unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata, receptie pana la 100 m si traducere simultana pana la 16 limbi, o unitate pentru interpret care suporta un numar infinit de unitati delegat si o unitate pentru incarcare. Portabilitatea presupune ca poti folosi sistemul oriunde doresti, oferind un grad mai mare de mobilitate.


Consiliul Judetean Giurgiu
Consiliul Judetean Giurgiu

GBC a venit in intampinarea nevoii Consiliului Judetean Giurgiu de a elimina barierele lingviste, integrand in solutia de conferinta deja existenta un sistem complet de traducere simultana portabila. Solutia propusa de GBC a fost compusa din cabina pentru interpreti GBC, unitati de traducator, o suita microfoane wireless si genti de transport Gonsin. Solutia este special conceputa pentru a crea un mediu de lucru placut interpretilor, ii ajuta pe participanti sa inteleaga rapid si corect informatia si se poate integra usor intr-un sistem de conferinta, de aceea a constituit cea mai buna alegere pentru integrare cu sistemul de conferinta existent. Vezi referinta completa!


Alliance Computers
Alliance Computers

Alliance Computers, importator si distribuitor de produse IT din Romania, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul OKAYO EJ7 implementat de GBC® are in componenta 40 de unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m si traducere simultana pana la 16 limbi, 5 unitati pentru interpret care suporta un numar infinit de unitati delegati, o unitate pentru incarcare si 2 microfoane tip handheld cu functie Push/Talk. De asemenea, a fost achizitionat si un videoproiector Panasonic Gama Short Throw cu port integrat USB si port Ethernet RJ-45.


Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj

USAMV Cluj-Napoca este o institutie academica de invatamant si cercetare, caracterizata prin excelenta in procesul educativ si de cercetare. Alaturi de partenerul sau Tobimar Construct, GBC® s-a ocupat de designul, proiectarea si implementarea unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Sistemul integrat de GBC® este format din solutii interactive IQboard, solutii de proiectie Sony, panoul de control centralizat tip keypad , solutie de procesare si amplificare audio, camere video Sony si solutie completa de traducere simultana criptata IR de la Gonsin. Vezi referinta completa!


Amro Electronic Grup
Amro Electronic Grup

Furnizorul de echipamente audio  profesionale pentru instalatii de sonorizare Amro Electronic Grup, a achizitionat o cabina pentru interpreti GBC®, cabina ce reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizata in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei peste 18 ani de experienta GBC, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania. Cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300 este o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce poate acomoda 2 interpreti, oferindu-le un confort sporit.


Asociatia Culturala Solitude Project
Asociatia Culturala Solitude Project

Asociatia Culturala Solitude Project, o organizatie non-profit ce incurajeaza si sustine cercetarea in domeniul artei contemporane, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ7, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este compus din doua emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LC, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 12 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru inarcare cu capacitate de 12 unitati.


Perfect Tour
Perfect Tour

Din dorinta de a oferi turistilor o experienta de vizitare senzoriala cu totul deosebita, agentia Perfect Tour a achizitionat de la GBC® un sistem complet de ghid audio live. Okayo WT-300 este considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume si este, de  asemenea, si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, sistemul de ghid audio live Okayo WT-300 achizitionat de Perfect Tour este format din emitator, 40 de receptoare si o unitate de transport si reprezinta solutia ideala pentru a duce experienta de vizitare la un alt nivel.


Supremia Grup
Supremia Grup

Supremia Grup, companie din industria alimentara ce are ca domeniu de activitate importul, productia si distributia ingredientelor pentru industria alimentara, a achizitionat de la GBC® solutia completa de audio ghid live Okayo WT-300, considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia Okayo WT-300 este si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Pachetul achitionat de Supremia Grup este format din 2 emitatoare cu 40 de canale, 24 de receptoare cu 40 de canale, o unitate de transport pentru 26 de unitati si 26 de acumulatori.


Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti
Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti

Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti a ales sa achizitioneze de la GBC® pentru enoriasii sai, solutia completa de audio ghid live Okayo WT-300, considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume, o solutie eficienta, ce pune in beneficiul ascultatorilor toate cunostintele vorbitorului, cu minim de efort si costuri. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia de ghid audio live Okayo WT-300 este si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Pachetul achitionat de Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti este compus din un emitator cu 40 de canale si 12 receptoare cu 40 de canale.


Eklere Automotive
Eklere Automotive

Subsidiara din Romania a companiei producatoare de componente auto din Germania, Eklere Automotive a achizitionat de la compania GBC® solutia de ghid audio live Okayo WT-300  cu un emitator cu 40 de canale si 15 unitati de receptie cu 40 de canale, pentru vizitele la nivel inalt din fabrica. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia de ghid audio live Okayo WT-300 considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume si este, de asemenea si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Solutia combina perfect beneficiile oferite de tehnologie cu amprenta de neinlocuit a unui ghid.


Statul Major al Fortelor Terestre
Statul Major al Fortelor Terestre

Statul Major al Fortelor Terestre constituie o componenta importanta a securitatii Romaniei prin relevanta misiunilor acestuia pentru nevoile de securitate ale tarii. Avand tot echipamentul revizuit recent, azi aceste forte sunt bine echipate, Romania fiind astfel unul dintre cei mai importanti noi membri ai NATO. Alaturi de partenerul sau Copraag Entrepreneur, GBC s-a ocupat de designul si integrarea tehnica a cabinelor de traducere simultana in sala din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre unde se vor tine sedintele NATO si unde este necesara traducerea simultana in cel putin 2-3 limbi. Vezi referinta completa!


Consiliul Judetean Bacau
Consiliul Judetean Bacau

GBC® impreuna cu partenerul sau Microsistem a implementat la Consiliul Judetean Bacau, un sistem versatil de discutii cu fir, vot interactiv, interpretare simultana, video tracking si inregistrare audio-video. Solutia cuprinde sistemul digital de conferinta Gonsin cu unitate presedinte si unitati delegat, echipate cu conector pentru casti si functie de control volum, unitatea pentru interpreti Gonsin TC-F06, unitate de lucru controlata digital, disponibila pentru sistemul de interpretare simultana cu 6 canale, camera pentru video-conferinte Gonsin Iesire GX-HD3310 HD cu iesire HD-SDI si un ecran de proiectie electric Ligra Cinedomus. Vezi referinta completa!


Delphi Automotive Romania
Delphi Automotive Romania

Alaturi de partenerul Visavvi am implementat si configurat prin programul global de integratori AV PSNI pentru Delphi Automotive Romania solutii integrate de videoconferinta si prezentare wireless Crestron Mercury. In sala de board, ce poarta numele de "War Room", am integrat sistemul Cisco cu microfoane Shure MXA910, procesor de sunet Biamp si Matrice Video Crestron cu AirMedia. Se poate folosi sistemul nativ prin Cisco, sistemul BYOD prin conexiune USB pentru conferinte audio-video (prin aplicatia Teams fara a folosi sistemul nativ Cisco) sau o conexiune Wireless/HDMI pentru prezentari. GBC este membru cu drepturi depline in reteaua globala de integratori AV PSNI.


Universitatea Romano-Americana
Universitatea Romano-Americana

Sala Senatului Universitatii Romano-Americane necesita implementarea unui sistem de discutii care sa ofere un mod de comunicare eficient membrilor Senatului, fie ei cadre didactice sau studenti dar sa ofere si trasabilitatea si transparenta decizionala. GBC a fost aleasa pentru a oferi solutia potrivita de comunicare. Varianta propusa a fost un sistem de discutii wireless Televic Confidea. Respectand eleganta salii Senatului Universitatii Romano-Americane, solutia implementata completeaza firesc designul acesteia prin lipsa cablurilor. Fiind o solutie plug and play, sistemul de conferinta wireless Televic este disponibil pentru folosire imediat. Vezi referinta completa!


Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti
Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti

Avand in subordine institute si statiuni de cercetare stiintifica, necesitatea unui sistem de discutii profesional nu a intarziat sa apara. In plus, toate sedintele aveau nevoie de un sistem de inregistrare audio-video, pentru a fi stocate, arhivate si redate prin streaming live. Solutia oferita de GBC a fost implementata la ASAS cu sprijinul Chrome Computers, unul dintre principalii distribuitori de IT de pe piata romaneasca. Aplicand conceptul design&build sub care ne-am consacrat, am creat o solutie integrata de sistem de discutii cu fir cu optiunea de camera tracking. Vezi referinta completa!


Primaria Sectorului 1 Bucuresti
Primaria Sectorului 1 Bucuresti

Incredere, promptitudine, profesionalism, ambitie si angajament sunt valorile care definesc Mida Soft Business. Partenerul nostru in acest proiect ofera solutii flexible, sigure si eficiente pentru echipamente IT, dezvoltare software, servicii integrate de cost-per-pagina si nu numai. Solutia a presupus actualizarea sistemului de votare existent cu solutii tehnologice de ultima generatie care sa includa vot electronic, transcript si traducere simultana. Solutia a fost completata in mod natural de cabinele profesionale pentru interpreti Audipack, usor de instalat si prevazute cu sistem de ventilatie integrat. Vezi referinta completa!