Videoproiectoare pentru aplicatii speciale

Videoproiectoarele pentru aplicatii speciale ofera posibilitati nelimitate si libertatea deplina de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Folosind tehnologii inovative de ultima-generatie si imbinand perfect imagini de calitate spectaculoasa, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale sunt alegerea ideala pentru retroproiectie, aplicatii de wall, simulatoare, planetarii, tehnologii realitate virtuala si multe altele.

Beneficiile videoproiectoarelor pentru aplicatii speciale


✔ Screen-to-screen gap pentru imagini de inalta calitate
✔ Operare 24/7
✔ Luminozitate de pana la 31.000 lumeni
✔ Rezolutie nativa 4K | Panasonic
✔ Contrast de pana la 16.000:1
✔ Tehnologie Digital Light Processing | Mitsubishi Electric
✔ Rezolutie Reality Creation Technology | Sony
✔ Tehnologie Easy edge blending | Sony
✔ Tehnologie IR | Norxe
✔ Tehnologie True Solid-State | Norxe
✔ Sistem de racire lichid
✔ Ventilator cu nivel de zgomot foarte scazut
✔ Instalare 360° 
✔ Tehnologie Cave Automatic Virtual Environment | Sony
✔ Centre de comanda si control si dispecerate

Principalul scop al sistemelor de afisaj in aplicatiile speciale de comanda si control este de a oferi operatorilor imagini clare, de inalta rezolutie ce va permite evaluarea reala a unei situatii critice in timp real. Solutia le permite sa monitorizeze simultan informatii de la mai multe surse si le ofera uneltele necesare pentru a lua decizii clare in situatii de criza.

Cuburi retroproiectie cu sursa LED

Retroproiectia este o tehnologie de vizualizare ce afiseaza imagini pe un ecran prin intermediul unui videoproiector, cuburile de retroproiectie fiind printre cele mai importate tipuri de retroproiectie si pot crea suprafete de proiectie de la 50'' si pana la 80'', cu o varietate de rezolutii (XGA, SXGA+, HD, WUXGA) si aspect ratio de 4:3, 16:9 si 16:10. In plus, durata de functionare a cuburilor de retroproiectie cu sursa LED este de peste 18 ani, ceea ce le face extrem de fiabile.

Retroproiectia este tehnologia principala folosita in centrele de comanda si control, datorita fiabilitatii, a lipsei retentiei de imagine si a uniformitatii ecranului. Astfel, retroproiectia cu sursa LED este folosita la scara larga in aplicatii ce necesita imagini de acuratete inalta precum in companii de utilitati si energie, aparare, transport, centre de management al crizei, operatiuni speciale, centre de control etc.

Unul dintre primii producatori care au folosit tehnologia DLP (Digital Light Processing) pentru cuburile de retroproiectie este Mitsubishi Electric, ce pana in prezent are la activ peste 93.000 de instalari de display-wall-uri in tari din intreaga lume.

Aplicatii cu sursa de proiectie ascunsa

Oglinzi pentru videoproiectoare

Integrarea videoproiectoarelor in tavan poate fi realizata folosind Mirror-Kit, o solutie practica si durabila manufacturata de AudiPack. Videoproiectorul este fixat in tavan cu ajutorul suportului special, iar imaginea este apoi proiectata prin intermediul unei oglinzi operate electric.

Lifturi pentru integrarea videoproiectoarelor in plenum

Sase dintre lifturile pentru videoproiectoare manufacturate de Draper sunt certificate UL, cinci dintre acestea fiind de asemenea certificate dupa ultimele standarde UL. Tehnologia patentata Third Scissor face ca lifturile pentru videoproiectoare Micro Projector Lift si Scissor Lift sa fie unele dintre cele mai stabile lifturi pentru videoproiectoare disponibile pe piata. In plus, Revelation, suportul pentru videoproiectoare patentat de Draper este prima unitate ce mentine videoproiectorul deasupra tavanului (plenum) chiar si in timpul utilizarii, asigurand in acelasi timp ventilarea corespunzatoare si accesoriile de interconectare cu solutiile HVAC existente in cladire.

Lifturile automate pentru videoproiectoare manufacturate de Chief asigura ascunderea silentioansa si estetica a videoproiectorului atunci cand acesta nu este folosit. In plus, certificarile obtinute de fiecare lift produs de Chief reflecta dedicarea pentru asigurarea unui design sigur si a unei constructii prietenoase cu mediul.

Lifturile electrice motorizate pentru videoproiectoare manufacturate de Ligra sunt concepute pentru operare individuala prin telecomanda sau panoul de control, dar si pentru integrare cu sisteme complexe de control si automatizari. In plus, lifturile sunt dotate cu sistem de instalare in tavan si deschidere panograf ce usureaza procesul de instalare profesionala si ofera un aspect vizual placut.

Simulatoare

Videoproiectoarele pentru simulare sunt solutia ideala pentru medii in care luminozitatea ridicata si calitatea 4K a imaginii sunt la fel de importante precum operationalitatea, de aceea sunt folosite cu succes in muzee, planetarii si simulatoare de zbor sau de curse, simulatoare navale si simulatoare pentru alte industrii care presupun pregatirea personalului de specialitate.

Videoproiectie cilindrica 360°

Din dorinta de a imbunatati experinenta de invatare pentru cursati si de a inlocui vechile echipamente de videopriectie, Administaratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa) a apelat la serviciile GBC pentru implementarea unei solutii moderne de videoproiectie cilindrica, ce are rolul de a simula un panou de control aerian. Solutia implementata a constat in 10 echipamente de videoproiectie ce realizeaza o imagine 360°, permitandu-le cursantilor sa exerseze toate procedurile exact ca intr-un turn de control real.

Realitate virtuala CAVE

Pentru centrul de dezvoltare vehicule localizat in apropierea Parisului, Grupul Renault a achizitionat o solutie de videoproiectie pentru simulare manufacturata de Sony. Datorita rezolutiei 4096x4096 pixeli si a optiunii de a calcula 19 imagini la fiecare 16 milisecunde, aceasta unealta interactiva, ce permite vizualizarea 3D, ofera inginerilor Renault imagini la mai buna calitate disponibila in acest moment. Simulatorul, cu tehnologie Cave Automatic Virtual Environment (CAVE™), le permite inginerilor sa observe si sa interactioneze cu un vehicul complet digitalizat. Datorita bazei de date digitalizate, inginerii pot analiza la scala reala toate detaliile unui vehicul virtual, atat de la exterior, cat si de la interior.

Planetarii

Videoproiectoarele pentru planetarii pot recrea frumusetea spectaculoasa a cerului instelat, oferind vizitatorilor experiente unice. Sursele de lumina din videoproiectoarele pentru planetarii asigura imagini 4K HRD in culori vibrante, ce redau cu acuratete constelatiile, Calea Lactee si toata frumusetea unica a cerului pe timp de noapte. Spre deosebire de sistemele "triple-flash", care altereaza imaginile si distrag atentia publicului, videoproiectoarele 4K pentru planetarii pot fi preconfigurate pentru prezentari 3D realiste ale cerului instelat. 

Domuri videoproiectie

Cu peste 2.000 de instalari dispuse pe 6 continente, Spitz, Inc. este cel mai mare producator de ecrane de proiectie pentru domuri, cu clienti renumiti in portofoliu precum Observatorul Griffin, Disney, IMAXX, Universal Studios sau Planetariumul Adler. Simulatoarele pentru domuri incep sa devina parte integranta a parcurilor de distractii prin solutiile de simulatoare pentru curse ce necesita un designd structural unic si imagine de calitate superioara, pentru a crea experiena puternice si realiste pentru vizitatori.

Aplicatia SkyExplorare dezvoltata de RSA COSMOS ofera o experinta interactiva utilizatorilor cu control total prin intermediul unui dispozitiv Ipad. Aplicatia permite manipularea obiectivelor astronomice, crearea unor secvente si a unor filmulete pentru realizarea unui script. 

Apeleaza cu incredere la specialistii GBC pentru consultanta si recomandari. Astfel vei gasi cea mai buna solutie de videoproiectie pentru necesitatile tale.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.