Videoproiectoare dedicate domeniului educational

Procesul de invatare a devenit mult mai interactiv, mai captivant si se bazeaza din ce in ce mai mult pe colaborare. In plus, invatamantul la distanta si in special cel online este in plin proces de dezvoltare, astfel ca solutiile de videoproiectie pentru educatie joaca un rol extrem de important in sustinere dezvoltariii procesului de invatare.

 

Tehnologia care sustine educatia interactiva


Comunicarea folosind imagini la rezolutie mare, oferite de videoproiectoarele pentru educatie, imbunatateste nivelul de intelegere si satisfactia elevilor si studentilor si adauga plusvaloare programelor educationale din scoli, licee si universitati.

Noile sisteme de educatie interactiva au oferit rezultate remarcabile in mediile educationale de pe tot globul, indiferent de diferentele sociale si culturale, datorita unui motiv foarte simplu: tehnologia este limba internationala pe care o vorbeste astazi tanara generatie. Videoproiectoarele reprezinta o parte importanta a sistemelor interactive educationale moderne, oferind posibilitatea profesorilor de a da viata orelor de curs, iar elevilor si studentilor stimulandu-le creativitatea, curiozitatea si dorinta de implicare si colaborare.

Cand vorbim despre educatie interactiva, videoproiectoarele si tablele interactive sunt principalele produse care nu trebuie sa lipseasca. Pe IQboard.ro vei gasi cele mai creative pachete interactive, selectate atent pentru integrare perfecta in spatii diverse, ce includ videoproiectoare special proeictate pentru educatie, cu diferite distante de proiectie, table interactive, software si toate accesoriile necesare pentru ore de curs desfasurate la un alt nivel. In plus, toate configuratiile sunt testate si garantate, pana la cel mai mic detaliu, de specialistii GBC.

✔ Functia DICOM Simulation Mode ofera posibilitatea de a proiecta la rezolutie optima radiografii, transformand videoproiectorul intr-o unealta foarte utila in procesul de predare pentru studentii la medicina sau domenii similare.

✔ Functia 4-Input Multi Display permite profesorilor sa faca trecerea cu usurinta de la proiectarea unei singure imagini la proiectarea spilt-screen a pana la 4 imagini, folosind pana la 4 dispozitive sursa diferite (PC, laptop, DVD player etc.).

✔ Functiile Whiteboard Mode si Blackboard Mode permit calibrarea imaginilor la calitate optima in functie de suprafata de proiectie, fiind ideale pentru proiectie pe table interactive, pereti colorati sau table clasice.

Tehnologia japoneza Solid Shine Laser Panasonic asigura pana la 20.000 de ore de functionare pentru intregul echipament, nu doar pentru sursa de lumina.

Datorita filtrelor anti-praf foarte performante si a faptului ca blocul optic este complet etans fata de factorii externi, videoproiectorele din gama educationala sunt solutia ideala pentru spatiile aglomerate si pentru salile cu predispunere mare la praf, precum salile de curs si amfiteatrele.

✔ Functia
High contrast permite afisarea celui mai bun contrast posibil, pentru ca textele sa fie lizibile, indiferent de tipul de proiectie, in timp ce sistemul Daylight View garanteaza imagini de cea mai buna calitate, indiferent de nivelul de luminozitate al mediului in care se realizeaza proiectia.

✔ Functia Geo Adjustment
permite ajustari geometrice pentru proiectiile de pe diferite tipuri de suprafate speciale: sferice, cilindrice, curbate etc. Ideal pentru aplicatiile de inalta creativitate pentru educatia interactiva.

Beneficiile utilizarii videoproiectoarelor pentru educatie

✔ Instalare versatila 360°
✔ Tehnologie "Daylight View"| Panasonic
✔ Tehnologie LCD | Panasonic
✔ Pana la 30.000 de ore de functionare
✔ Luminozitate pana la 13.000 lumeni
✔ Contrast ratio 16.000:1
✔ Rezolutie 4K
✔ Tehnologie laser | Sony
✔ Tehnologie MultiColor | Optoma
✔ Tehnologie 3LCD | Sony
✔ Functie Intelligent Setting |Sony
✔ Dual or Quad Lamp System
✔ Low noise level
✔ High speakers power
✔ Lampa cu durata mare de viata
✔ Filtre anti-praf foarte performante
✔ Luminozitate crescuta in sistemul DLP
✔ High contrast pentru texte lizibile
✔ Closed caption decoder integrat
✔ Geo Adjustment
✔ Incinte acustice incorporate
✔ Functionare 24/7
✔ Tehnologie Solid Shine Laser | Panasonic

Videoproiectoarele multimedia manufacturate de Panasonic ofera continut vizual educational ce stimuleaza elevii sa se implice activ in procesul de invatare. In salile de curs este foarte important ca imaginile proiectate sa fie de o claritate peste medie, chiar si in salile foarte luminoase. De aceea, tehnologia "Daylight View" de la Panasonic imbunatateste perceptia luminozitatii si ofera imagini clare, uimitoare, in culorii vii, chiar si in sali foarte luminoase.

Sony are o gama variata de videoproiectoare usor de folosit, special concepute pentru mediul educational. Tehnologiile de ultima generatie folosite ofera imagini clare, in culori vibrate, ce ofera garantia faptului ca niciun detaliu nu se pierde, in timp ce setarile inteligente permit optimizarea performantei si simplificarea operarii videoproiectoarelor. Videoproiectoarele manufacturate de Sony sunt compacte, versatile si usor de folosit.

Cu peste 20 de ani de experienta in furnizarea solutiilor de videoproiectie inovative pentru scoli, licee si universitati, Optoma ofera o gama variata de videoproiectoare usor de instalat, interactive, pentru educatia hands-on, cu o serie de optiuni de conectivitate. Videoproiectoarele manufacturate de Optoma ofera imagini spectaculoase la calitate 4K UHD, dispun de tehnologie MultiColor Laser (MCL), pana la 5 lentile interschimbabile, tehnologie DuraCore si certificare IP6X.

Apeleaza cu incredere la specialistii GBC® pentru a te bucura de alegerea celei mai bune solutii de videoproiectie pentru proiectul tau educational, in urma unei analize amanuntite.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.