Home Cinema

Te poti bucura de experienta din cinematograf in confortul propriei case datorita solutiilor complete de videoproiectie Home Cinema. Cu un design compact, greutate redusa, redare la fidelitate maxima a imaginilor si multiple optiuni de conectivitate, videoproiectoarele Home Cinema manufacturate de Sony ofera posibilitatea de vizionare la calitate 4K HRD. In plus, sistemele de video proiectie Sony sunt cotate ca fiind cele mai bune solutii Home Cinema din lume.

Experienta din cinematograf in confortul propriei case


Videoproiectoarele Home Cinema manufacturate de Sony sunt compatibile cu continutul IMAX Enhanced content, astfel, impreuna cu ecranele de proiectie manufacturate de Screen Innovations, utilizatorii pot beneficia de experienta vizionarii imaginilor 4K HDR impreuna cu tehnologia proprie de remasterizare digitala (DMR), dezvoltata de Screen Innovations.

Sistemele de videoproiectie Sony au rezolutie nativa 4K ce ofera 8.8 milioane de pixeli (4096x2160) pentru a reda imagini incredibil de realiste cu claritate perfecta pe tot ecranul, luminozitate de pana la 5.000 lumeni ce reda imagini vibrante pe ecrane cu diagonala de pana la 300' | 762 cm si tehnologie exclusivista Sony Reality Creation ce analizeaza imaginile la nivel de pixel pentru ca apoi, datorita algoritmilor de pattern-matching sa scoata in evidenta detaliile fara a distorsiona imaginile.

Panourile de ultima-generatie Silicon X-tal Reflective Display (SXRD) ofera un contrast mai bun si rezolutie 4K nativa. Datorita tehnologiei SXRD detaliile devin clare, naturale, fara ca imaginile sa fie distorsionate sau pixelate. Tehnologia 4K Motionflow™ adauga frame-uri suplimentare continutului 4K pentru reducerea efectului de blurare, mentinand in acelasi timp nivelul de luminozitate.

Tehnologie laser vs tehnologie pe lampa

Timp de zeci de ani, videoproiectoarele au avut ca sursa de lumina o lampa foarte puternica, insa recent, datorita invovatiilor thenologice, au fost introduse pe piata videoproiectoare care folosesc ca sursa de lumina tehnologia laser. Din punct de vedere al luminozitatii si al calitatii imaginilor redate, nu exista diferente intre videoproiectoarele cu laser si cele pe lampi, ambele tipuri de videoproiectoare oferind acelasi tip de luminozitate cat si contrast si imagini la calitate excelenta. Diferentele notabile sunt vizibile la durata de viata, in timp ce videoproiectoarele cu laser au o durata de viata de pana la 20.000 de ore, videoproiectoarele conventionale, pe lampi, au o durata de viata de pana la 10.000 de ore.

Optiune de automatizare

Pentru a duce la un alt nivel experienta cinematografica de acasa, sistemele de control oferite de Crestron si Extron pot fi integrate cu solutia de videoproiectie Home Cinema, oferind astfel utilizatorului optiunea de a avea control asupra ecranului de proiectie, a luminilor, videoproiectorului si a sonorizarii, folosind un singur dispozitiv. In plus, in functie de echipamentele din care este compus sistemul, controlul poate fi facut si prin intermediul unei tablete IOS sau Android. Cu ajutorul specialistii GBC ce ofera consultata, proiectare, design si integrare, se poate configura la cerere, o solutie automatizata completa de videoproiectie Home Cinema, pana in cel mai mic detaliu.

Tipuri de proiectie

In alegerea videoproiectorului Home Cinema, trebuie avute in vedere si diferitele tipuri de proiectie, avand in vedere integrarea arhitecturala dorita cat si aplicabilitatea si functionalitatea solutiei.

Tipuri de proiectie:
✔ Standard – videoproiectorul este amplasat la o distanta de 3 m – 3,5 m de ecranul de proiectie, pe o masa, un raft sau un suport mobil.
✔ Ultra short throw – videoproiectorul este amplasat la o distanta de 50 cm de ecranul de proiectie
✔ Montare pe tavan – videoproiectorul este montat pe tavan, folosind un suport profesional
✔ Montare ascunsa in tavan – videoproiectorul este montat in tavan si devine vizibil datorita unui lift motorizat specializat.

Avantajele oferite de videoproiectoarele Home Cinema

✔ 6.000 de ore de functionare
✔ Tehnologie 4K Motionflow™
✔ Luminozitate pana la 5.000 lumeni
✔ Compatibilitate IMAX Enhanced Content
✔ Rezolutie 4K HDR
✔ Tehnologie Sony Reality Creation
✔ Panouri Silicon X-tal Reflective Display (SXRD)
✔ Tehnologie incorporata  TRILUMINOS™ color
✔ Lentile pentru zoom motorizate

Ecrane de proiectie

Ecranele de proiectie de la Screen Innovations (SI) vin perfect in completarea sistemelor de videoproiectie Home Cinema, fie ca este vorba despre ecrane de proiectie clasice, fixe sau motorizare. Spre deosebire de televizoarele clasice, ecranele de proiectie pot fi instalate oriunde, datorita sistemului de strangere si a grosimii materialului din care sunt fabricate, astfel ca indiferent de pozitia in care sunt instalate, acestea nu vor incarca spatiul cand nu sunt folosite.

Ecranele de proiectie Black Diamond SI, cu tehnologie ALR (tehnologie ce asigura respingerea luminii ambientale si redarea marginilor in culori vibrate) sunt considerate a avea cea mai buna suprafata de proiectie din lume si au un contrast de 900% mai bun decat ecranele alb-mate sau ecranele de culoare gri. Tehnologia ALR folosita asigura respingerea luminii ambientale discret, atat pe axa orizontala cat si pe cea orizontala. In plus, elementele optice din Black Diamond reduc reflexia de lumina pe pereti, tavan sau podea, rezultand astfel o incapere cu nivel optim de intuneric pentru o videoproiectie de succes.

Ecranele de proiectie Zero G SI aduc intr-o alta lumina ecranele de proiectie motorizate, sunt versatile si pot fi integrate in orice incapere fara sa fie necesara reamenajarea camerei. Proiectate sa ofere experienta TV la scara mare, ecranele de videoproiectie Zero G pot fi instalate acolo unde un aparat TV rigid nu poate, au un design simplu si elegant prin conceptul de levitatie sa suprafetei de proiectie in timp ce carcasa si angrenajele raman ascunse in plenum, ascunde in spate usilor preprogramate

Parteneriat de durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.