Accesorii pentru videoproiectoare

Datorita tehnologiilor inovative utilizate de producatori renumiti de accesorii pentru videoproiectoare precum Chief, Ligra, Drapper, Audipack, GBC, Crestron sau Extron, experienta de utilizare a videoproiectorului urca la un alt nivel.

Exploreaza videoproiectoarele la capacitate maxima


Suporturi pentru videoproiectoare

RPA® si RPA Elite®, suporturile pentru videoproiectoare manufacturate de Chief beneficiaza de caracteristici speciale care reduc timpul de instalare si tehnologii de ultima generatie precum MicroZone™ micro-adjustments, care permit ajustarea imaginii pana in cel mai mic detaliu, dar si acces facil atat la lampa, cat si la filtrele videoproiectorului.

Suporturile pentru videoproiectoare GBC® sunt concepute pentru a fi compatibile cu o gama variata de videoproiectoare, pot sustine o greutate de pana la 30 kg si sunt echipate cu toate accesoriile necesare montajului, facilitand si usurand procesul de instalare. In plus, suporturile GBC® permit ajustari fine atat pe inaltime, cat si al gradului de inclinare al videoproiectorului si sunt prevazute cu sistem de cable management. 

Lifturi pentru videoproiectoare

Sase dintre lifturile pentru videoproiectoare manufacturate de Draper sunt certificate UL, cinci dintre acestea fiind de asemenea certificate dupa ultimele standarde UL. Tehnologia patentata Third Scissor face ca lifturile pentru videoproiectoare Micro Projector Lift si Scissor Lift sa fie unele dintre cele mai stabile lifturi pentru videoproiectoare disponibile pe piata. In plus, Revelation, suportul pentru videoproiectoare patentat de Draper este prima unitate ce mentine videoproiectorul deasupra tavanului (plenum) chiar si in timpul ultilizarii, asigurand in acelasi timp ventilarea corespunzatoare si accesoriile de interconectare cu solutiile HVAC existente in cladire.

Lifturile automate pentru videoproiectoare manufacturate de Chief asigura ascunderea silentioansa si estetica a videoproiectorului atunci cand acesta nu este folosit. In plus, certificarile obtinute de fiecare lift produs de Chief reflecta dedicarea pentru asigurarea unui design sigur si a unei constructii prietenoase cu mediul.

Lifturile electrice motorizate pentru videoproiectoare manufacturate de Ligra sunt concepute pentru operare individuala prin telecomanda sau panoul de control, dar si pentru integrare cu sisteme complexe de control si automatizari. In plus, lifturile sunt dotate cu sistem de instalare in tavan si deschidere panograf ce usureaza procesul de instalare profesionala si ofera un aspect vizual placut.

Oglinzi pentru videoproiectoare

Folosind tehnologii inovative, videoproiectorul este fixat in tavan cu ajutorul unui suport special, iar imaginea este apoi proiectata prin intermediul oglinzii operate electric Mirror-Kit, o solutie practica si durabila manufacturata de AudiPack.

Producatorul Draper ofera oglinzi First Optical Grade pentru videoproiectoare, oglinzi ce sunt folosite in mod frecvent in designul sistemelor de retroproiectie cu scopul de a plia lumina pentru videoproiector, reducand astfel adancimea de proiectie necesara in spatele ecranului de proiectie.

Solutii de control pentru videoproiectoare

Extron ofera solutii inteligente de control pentru videoproiectoare, ce se instaleaza discret pe perete sau in masa si permit controlul asupra functiilor AV de baza precum pornirea/oprirea videoproiectorului, input switch si control al volumului. Solutiile de control Crestron, Extron si Neets elimina necesitatea folosirii telecomenzilor si asigura operarea centralizata a tuturor echipamentelor si dotarilor din sala.

Solutiile de control integrate de GBC, ce variaza de la touchpanels, controllere si keypads la conference hub-uri, sunt bazate pe scenarii realiste de functionalitate care ajuta exploatarea eficienta a echipamentelor. Astfel, o singura apasare a unui buton poate presupune controlul automat si simultan al tuturor echipamentelor implicate: pornirea videoproiectorului, coborarea ecranului de proiectie, reducerea intensitatii iluminarii din sala, coborarea roletelor la ferestre, schimbarea automata a sursei de proiectie etc.

Accesorii de videoproiectoare pentru outdoor

Carcasele de protectie pentru videoproiectoare outdoor manufacturate de Audipack permit instalarea definitiva a unui videoproiector in aer liber. Datorita sistemului de ventilatie si a accesibilitatii optime pe care le ofera, cat si a faptului ca pot fi fabricate la comanda in functie de dimensiunile videoproiectorului, carcasele de protectie Audipack asigura protectie eficienta si compacta pentru videoproiectoarele de outdoor.

Tempest, principalul producator de carcase pentru videoproiectoare outdoor, au in portofoliu mii de unitati instalate in diferite conditii climatice, peste tot in lume. Noapte de noapte, in orice tip de vreme, carcasele pentru videoproiectoare manufacturate de Tempest asigura protectie delicata videoproiectoarelor.

Casetele de protectie cu sistem de climatizare patentate de Proietta dispun de sistem de incazire si racire, mentinand astfel videoproiectorul la temperatura ideala de functionare, iar un filtru intern purifica aerul care patrunde din exterior. Datorita tehnologiilor inovative utilizate, carcasele de protectie manufacturate de Proietta, videoproiectiile se pot desfasura fara grija temperaturilor. In plus, carcasele dispun de tehnologie ce permite verificarea automata a temperaturii si activarea sistemului de climatizare atat in perioada in care videoproiectorul functioneaza, cat si cand este oprit.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.