Solutii de videoconferinta pentru Boardrooms

Salile de sedinte dedicate personalului de conducere, cunoscute drept boardrooms, sunt spatii cheie in organizatiile moderne, in care oamenii se pot intalni, pot colabora, isi pot impartasi idei si experiente, pot face sedinte de brainstorming ori de luare de decizii, intr-un mediu profesionist si confortabil. Solutiile de videoconferinta reprezinta o necesitate in aceste spatii, intermediind realizarea de intalniri chiar si atunci cand participantii la intalnire se afla in colturi diferite ale lumii.

Cand tehnologia intalneste excelenta


Astazi mai mult decat oricand, organizatiile sunt in cautare de solutii de videoconferinta care sa indeplineasca nu doar cerintele de business, dar care sa ofere si experiente dintre cele mai deosebite.

Departe de noi gandul ca videoconferinta inlocuieste intalnirile fata in fata. Suntem convinsi insa ca solutiile de videoconferinta trebuie folosite drept o cale de a spori comunicarea si de a imbunatati relatiile, facand posibila interactiunea extrem de facila a echipelor, oriunde s-ar afla membrii acestora.

Instalarea simpla si rapida, integrarea fara probleme cu alte echipamente si includerea functie BYOD (Bring Your Own Device), capacitatea de afisare split-screen ori capabilitatile de zoom, dar si durabilitatea sunt caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca o solutie de videoconferinta pentru boardroom.

✔ Vizualizare clara a tuturor participantilor, perfect incadrati;
✔ Aceeasi calitate video, chiar si in conditii de iluminat natural;
✔ Functii ajustabile de inclinare, rotire si zoom;
✔ Sunet clar care umple camera;
✔ Functii de anulare a ecoului si reducere a zgomotelor de fundal;
✔ Control intuitiv.

Iata doar cateva dintre aspectele de care tinem cont atunci cand configuram o solutie de videoconferinta, pentru a ne asigura ca proiectul final va indeplini si chiar va depasi asteptarile clientului nostru.

Cu peste 18 ani de experienta in oferirea de solutii audio-video pentru domenii si aplicatii dintre cele mai diverse, GBC ofera asistenta si expertiza de-a lungul tuturor pasilor pe care ii presupune proiectul tau, pentru a-ti garanta cea mai buna experienta in boardroom-ul organizatiei tale. Iti punem la dispozitie know-how-ul inginerilor nostri pentru ca sala ta sa isi atinga potentialul maxim cu ajutorul solutiilor de videoconferinta, create pentru a imbunatati colaborarea, pentru a creste productivitatea in cadrul organizatiei si pentru a lasa clientilor si partenerilor de afaceri o impresie de neuitat.

Echipamente premium, functionalitati ireprosabile

Calitatea impecabila a sunetului este esentiala pentru videoconferintele realizate din boardrooms, iar noi excelam in tot ceea ce inseamna solutii audio-video, asigurand sunet natural, clar si perfect inteligibil. In solutiile oferite, integram sisteme de videoconferinta si echipamente audio care imbunatatesc claritatea vocii prin suprimarea zgomotelor de fundal, egalizarea automata a sunetului si concentrarea asupra vorbitorilor activi.

Tehnologia folosita de microfoane este menita sa asigure faptul ca toti partipantii vor fi auziti cu claritate, in fiecare camera in parte, in timp ce difuzoarele umplu spatiile de intalnire cu sunet bogat, extrem de realist. Rolul microfoanelor profesionale este unul deosebit de important, acestea asigurand cursivitate intalnirilor prin captarea cat mai fidela a discursului si functii precum acoperirea zgomotelor de fundal ori anularea ecoului si acoperire 360 de grade.

Design-ul minimalist, placut si perfect integrat arhitectural al sistemelor de videoconferinta este un alt aspect important cand vine vorba despre salile de sedinte destinate personalului de conducere.

Intuitive si versatile, majoritatea sistemelor all-in-one de videoconferinta din portofoliul nostru pot fi instalate atat pe masa, cat si pe perete sau tavan. Pentru a raspunde exigentelor spatiului in care sunt instalate, solutiile de videoconferinta pentru boardrooms pe care le oferim inglobeaza tehnologii, functionalitati si design state-of-the-art, fiind pregatite sa raspunda chiar si celor mai exigente si extravagante cerinte.

Dincolo de alegerea echipamentelor care sa ofere calitate audio-video fara repros, boardroom-urile necesita interoperabilitate nativa. Functia BYOD (bring your own device) este esentiala pentru eficienta maxima, iar specialistii nostri au experienta necesara pentru integrarea de solutii de videoconferinta care sa sporeasca productivitatea si colaborarea in orice organizatie.

In solutiile de videoconferinta pentru boardroom-uri folosim codec-uri puternice pe care le integram cu videocamere profesionale si sisteme de automatizare menite sa usureze utilizarea intregii solutii si sa garanteze functionare ireprosabila. Un astfel de exemplu il reprezinta codec-ul Cisco Webex Room Kit Pro care ofera o platforma puternica si flexibila ce contribuie la crearea unei experiente de colaborare fara egal. Acesta ofera rezolutie UHD de pana la 2160/60, sase input-uri video ce pot fi folosite simultan (trei dintre ele suportand rezolutie 4K, iar celelalte trei fiind pregatite pentru full HD) si posibilitatea integrarii intr-un sistem complet automatizat care permite gestionarea simpla a perifericelor din camera: lumini, storuri, separatoare de camera etc., prin simpla adaugare a unui procesor de control.

Camera Eagleeye Director II manufacturata de Poly integreaza tehnologie de urmarire automata a participantilor la intalnire prin functii de pan si zoom, aducand sesiunile de videoconferinta la viata prin urmarirea vorbitorului activ. De asemenea, camera poate oferi date statistice privind prezenta la intalniri si activitatea din cadrul acestora.

Parteneriatele cu producatori de renume precum Sony, Panasonic, Aver ori Vaddio ofera garantia faptului ca putem veni in intampinarea oricarui tip de solicitare cu videocamere dintre cele mai performante, pregatite sa fie integrate in solutii de videoconferinta state-of-the-art. Functia de camera tracking alaturi de cea de beamtracking realizata cu microfoanele Parlé Biamp contribuie considerabil la oferirea unei experiente foarte similara unei intalniri fata in fata prin urmarirea vorbitorului activ atat video, cat si audio si prin oferirea de claritate a vocii si a imaginii pentru intelegere perfecta a mesajului.

O alta varianta ce poate fi folosita o reprezinta integrarea sistemului de discutii cu functia de camera tracking – Televic este unul dintre producatorii care ofera aceasta optiune.

In plus, afisarea pe un display la calitate 4k nu va face decat sa sporeasca interactiunea prin limbajul corpului si prin tot ceea ce inseamna limbaj nonverbal pana in punctul in care tehnologia reuseste sa potenteze la maxim comunicarea perfectionand astfel continutul intalnirii.

De asemenea, completam solutiile implementate in salile de intalnire dedicate personalului de conducere cu sisteme de automatizare Extron ori Crestron, pentru a oferi utilizatorilor experiente unice, pregatite sa uimeasca.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.