Desi solutiile de tip cloud pentru videoconferinta (de generatie mai noua si mai eficiente din punct de vedere al spatiului) castiga teren in ultimul timp, solutiile de infrastructura nu isi vor pierde niciodata intaietatea. Securitatea oferita de infrastructura pozitionata in propria retea nu poate fi niciodata egalata, aceasta reprezentand insusi nucleul solutiei de videoconferinta.
Infrastructura pentru videoconferinta

Solutii de infrastructura pregatite pentru nevoile prezente si provocarile viitoare
Complexitatea unui sistem de videoconferinta sta in reteaua si infrastructura folosita. Solutiile noastre de infrastructura pentru sistemele de videoconferinta sunt create special pentru a fi usor scalabile si adaptabile oricarui mediu in care se doreste folosirea lor: de la sali de tip huddle room, pana la meeting rooms si boardrooms avangardiste.
Rareori se intampla ca solutiile de videoconferinta sa fie folosite drept stand-alone, ci mai degraba in sisteme ce presupun instalari multiple. Punctul forte al unei astfel de solutii complexe se regaseste in infrastructura – inima sistemului, care asigura functionarea eficienta, sigura si controlabila. Un MCU central (Multipoint Control Unit), de exemplu, este responsabil pentru interconectarea mai multor participanti, din mai multe locatii – fie ca asta presupune diferite etaje ale cladirii de birouri ori chiar continente diferite. Un server de transcodare video, mai bine cunoscut sub numele de unitate de control multipunct (MCU), este elementul de baza al oricarui sistem de videoconferinte. Acesta conecteaza toti utilizatorii unui sistem de videoconferinta intr-o singura retea si ofera o gama larga de functii. De fapt, MCU este cel care defineste orice sistem de videoconferinta - nu numai parametrii de baza, precum securitatea datelor, calitatea video si calitatea sunetului, dar si o serie de optiuni suplimentare care transforma comunicarea video obisnuita intr-un instrument eficient de comunicare de afaceri.
Mai mult decat atat, folosind infrastructura potrivita, solutia de videconferinta devine un sistem de inregistrare si streaming extrem de practic, usor accesibil si simplu de folosit.
Creeaza simplu si rapid o sala de sedinte virtuala si bucura-te de know-how-ul inginerilor nostri pregatiti sa iti explice functionalitatile si beneficiile unui MCU si modul in care acesta poate imbunatati considerabil experienta din timpul videoconferintelor, pentru fiecare dintre participanti.
Dincolo de considerentele de functionalitate, care vor face operabilitatea solutiei de videoconferinta extrem de facila pentru utilizatori, securitatea informatiilor si confidentialitatea sunt aspecte importante pe care le asigura un codec profesional de la unul dintre producatorii de renume alaturi de care lucram: Cisco, Aver, Kedacom, Panasonic ori Arec.
Cisco Unified Communications Manager este un produs creat pentru a aduce oamenii impreuna oriunde, oricand, indiferent de device-ul folosit. Apelurile voce, cele video ori serviciile de mesagerie sunt integrate intr-un singur modul pentru a oferi mobilitate deplina, control fiabil, siguranta, scalabilitate si usurinta in gestionarea apelurilor ori a sesiunilor de videoconferinta. Pregatita pentru a sustine angajatii din work from home, solutia Cisco poate indeplini atat nevoile unei companii mici sau medii, cat si pe cele ale unei multinationale cu pana la 80.000 de utilizatori.
Sistemul multipoint Aver EVC950 este solutia perfecta de videoconferinta pentru salile de conferinte de mari dimensiuni si auditorium-uri. Ofera posibilitatea conectarii eficiente a pana la 10 locatii pentru videoconferinte realizate la nivel HD si partajarea de continut, utilizatorii putandu-se conecta folosindu-si PC-ul, laptopul, tableta ori telefonul mobil, cu ajutorul software-ului Aver EZMeetup. De asemenea, MCU-ul Aver este usor de instalat si utilizat, oferind interoperabilitate perfecta intre echipamente, indiferent de brand-ul acestora.
Solutia Kedacom pentru videoconferinta o reprezinta un MCU ce poate sustine pana la 64 de terminale HD si pana la 16 grupuri de intalnire simultan, device-urile putand fi cascadate pana la 3 nivele. Performanta ridicata si capacitatile sporite ale solutiei Kedacom sunt completate de adaptabilitate excelenta la retea si fiabilitate ridicata, totul in conditii depline de securitate si confidentialitate a datelor si informatiilor transmise in cadrul videoconferintelor.
Flexibilitatea este marele atu al solutiei Panasonic cand vine vorba despre infrastructura pentru videoconferinte realizate la nivel profesionist. Putand sustine pana la 24 de locatii simultan, sistemul HDVC permite utilizarea dispozitivelor mobile pentru participarea la videoconferinte, oferind solutii de comunicare audio-video eficiente, fara restrictii de timp sau loc. Calitatea exceptionala a imaginilor si a sunetului, functia de reducere a ecoului, alaturi de adaptabilitatea la conditiile de retea (functie creata pentru a preveni intreruperile in timpul videoconferintelor) si de integrarea simpla alaturi de echipamente de la alti producatori fac din solutia Panasonic alegerea perfecta.
Parteneriat de Durata
Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.




Banca Comerciala Romana - Business Garden Bucharest
Cea mai mare institutie bancara din Romania, Banca Comerciala Romana (BCR) a fost fondata in 1990 si este membra a Erste Group, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa Centrala si de Est. Din 2018, banca a pus la dispozitia clientilor o platforma de online banking numita George din care acestia pot accesa toate optiunile conturilor personale, pot face transferuri, plati si isi pot personaliza aplicatia conform ...
Citeste mai mult
Alstom Transport Romania
Unul dintre liderii globali in domeniul transporturilor, compania Alstom dezvolta si comercializeaza sisteme integrate ce ofera fundatii durabile pentru viitorul transporturilor. Alstom furnizeaza o gama completa de echipamente si servicii, de la trenuri de mare viteza, metrou, tramvaie ori autobuze, pana la sisteme integrate, servicii personalizate, infrastructura, semnalizare si solutii de mobilitate digitala.
Citeste mai mult
Primaria Turda
Cladirea in care isi are sediul Primaria Municipiului Turda a fost construita in anii '80, in stilul arhitectural neo renascentist si este inscrisa pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj. Din dorinta de a imbunatati relatiile cu societatea civila si de a optimiza atat procesele interne, cat si pe cele externe ale institutiei, Primaria Municipiului Turda a achizitionat de la GBC®, prin intermediul partenerului...
Citeste mai mult
Academia Navala Mircea cel Batran, Constanta
<p align="justify">Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant superior, cu o istorie de peste 150 de ani, care ofera o pregatire profesionala desavarsita in crearea unor generatii extrem de bine pregatite de ingineri sau manageri maritimi si fluviali. Ofera facilitati de instruire variate precum 61 de simulatoare, laboratoare si cabinet cu tehnica moderna, poligon de vitalitat...
Citeste mai mult
Banca Comerciala Romana
Banca Comerciala a Romaniei, parte a grupului Erste si liderul pietei bancare din Romania, si-a relocat parte din birourile centrale in cladirea The Bridge. Acesta a devenit astfel sediul principal al bancii, iar compania noastra a fost aleasa de BCR drept partener de incredere pentru proiectarea si instalarea solutiilor audio-video pe intreaga suprafata inchiriata - 18.000 mp, dispusi pe 5 etaje.
Citeste mai mult
Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Galati
Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Galati este parte a Grupului Electrica. Grupul Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listata pe bursele de valori din Bucuresti si Londra, fiind unul dintre principalii distribuitori si furnizori de energie electrica din Romania.
Citeste mai mult
Finastra - Financial Software Solutions
Finastra a luat nastere in anul 2017 prin fuziunea companiilor Misys si D+H. Bazandu-se pe software-ul de arhitectura Fusion si ecosistemul cloud, Finastra se concentreaza pe constructia si implementarea tehnologiilor inovatoare de ultima generatie pentru piata financiara.
Citeste mai mult