Streaming


Tehnologia de live streaming a crescut în popularitate în ultimii ani, fiind folosită nu numai pentru a distribui informații personale pe rețelele de socializare, dar din ce în ce mai mult de către organizații și instituții din întreaga lume.

Tehnologia de streaming va oferă posibilitatea de a posta conținut audio și video în timp real, pe orice platformă online.

Soluțiile de streaming pot varia de la simple videouri pe rețele de socializare, la ceremonii universitare de absolvire transmise pe website în timp real, sau până la difuzări ale conferințelor unor instituții guvernamentale, pe internet. Tehnologia oferă posibilitatea de a va conecta cu o audiență largă în timp-real, crescând transparența decizională.

Oferim sisteme de streaming produse de către lideri de piață precum ... . Varietatea largă de echipamente pe care le oferim asigură un sistem potrivit pentru toate bugetele și cerințele clienților.

Beneficii Importante ale Sistemelor de Streaming

  • demonstrează transparența: streaming-ul în timp real ajută la stabilirea unei comunicări mai profunde și de calitate cu audiența dvs., mărind încrederea în organizația dvs.
  • Previne informațiile false: odată cu răspândirea știrilor false din ultimii doi ani, tehnologia de streaming în timp-real poate fi o soluție pentru prevenirea acestora, dovedind validitate instituțională.
  • mărește audiența: difuzarea video are potențialul de a crește semnificativ audiența, permițând accesul persoanelor indiferent de locația lor geografică.
  • îmbunătățește comunicarea: tehnologia de streaming mărește nu numai audiența, dar și comunicarea între aceasta și organizația dvs., oferindu-va posibilitatea de a interacționa chiar în momentul respectiv.

Integrarea cu Sistemele de Discuții

Interoperabilitatea și capacitatea de integrare sunt pilonii de baza ai unui sistem eficient.

Deși sistemele de streaming pot funcționa ca sisteme de sine stătătoare, acestea se pot de asemenea integra cu ușurință cu alte soluții pentru conferințe, precum sistemele de discuții wireless sau wired, și sistemele de urmărire video (camera tracking) produse de către companiile Gonsin și Televic.

Soluția de streaming preia semnalul audio din sistemul de discuții, integrându-l cu imaginile video captate de către camera video pentru urmărire automată. Conținutul poate fi încărcat pe orice platformă web prin intermediul software-ului de streaming, astfel obținându-se o soluție personalizată, cu multiple funcționalități.

Soluția Ideală oferită de către GBC

Tehnologiile pentru streaming sunt utilizate atât de către organizații guvernamentale, cât și în nenumărate domenii precum servicii de utilități și transport, administrație, justiție, educație, corporate etc.

Pornind de la bugetul și necesitățile dumneavoastră, vă oferim o soluție personalizată pentru a beneficia la maxim de resursele disponibile. Echipa noastră de proiect vă poate ghida pe parcursul întregului proces. Prin intermediul parteneriatelor noastre cu Gonsin și Televic, vă putem oferi tehnologia și echipamentele optime pentru sălile dumneavoastră de conferințe.

GBC oferă mult mai mult decât un serviciu, împreună construim un parteneriat de durată. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare și punere în folosință. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura că obțineți beneficiile maxime și ROI rapid în urma proiectului. Servicii de mentenanță și service menite sa prelungească ciclul de viață al proiectului dumneavoastră sunt oferite 24/7 prin programul de asistență helpdesk.gbc.roStreaming live internet

Streaming-ul live presupune transmiterea in timp real a unei sedinte, conferinte sau a unui eveniment pe site-ul propriu si/sau pe retelele sociale. Prin intermediul streaming-ului, publicul va putea observa implicarea, deciziile si mesajul pe care vrei sa le transmiti, dovedind transparenta. In plus, va crea imaginea pe care organizatia ta doreste sa o afiseze. Altfel spus, solutia de streaming iti ofera un mare avantaj - ce vrei tu, pe internet.