Ecrane de proiectie Home Cinema

Alegand un ecran de proiectie nu alegi de fapt produsul sau tehnologia, ci o experienta! De la detalii ce tin de luminozitate, rezolutie si contrastul imaginii pana la automatizare, unghiuri de vizualizare si nu numai, in portofoliul nostru vei gasi cele mai bune solutii de ecrane de proiectie pentru home cinema, pregatite sa uimeasca si sa iti ofere claritate a imaginii greu de egalat.

Tehnologii de divertisment pregatite sa uimeasca


Casele moderne servesc astazi mai multor scopuri: au evoluat de la spatii de locuit la spatii de socializare si chiar de lucru pentru tot mai multi dintre noi. In acest context, suntem inconjurati de ecrane: de la clasicele televizoare si computere, pana la dispozitivele mobile, din ce in ce mai prezente in viata noastra a tuturor. Suntem obisnuiti cu rezolutiile oferite de ecranele LED si LCD pentru filme, jocuri, conferinte online ori alte aplicatii de entertainment sau profesionale, dar un ecran de proiectie va impresiona atat membrii familiei, cat si invitatii care ne trec pragul.

Ecranele de proiectie pentru home cinema se integreaza intr-un mod placut in arhitectura casei, indeplinind in acelasi timp si calitati ce tin de eficienta si fiabilitate. Sigur ca poti considera ca videoproiectorul este o componenta mai importanta a sistemului de home cinema si este bine sa aloci un procent mai mare din bugetul tau pentru achizitionarea acestuia, dar, alaturi de un ecran de proiectie de calitate bine ales, te vei bucura de experiente cinematografice fara egal, in confortul propriei case. Astfel, intr-o solutie home cinema trebuie sa tii cont de mai multe aspecte: calitatea semnalului, a infrastructurii audio-video, a videoproiectorului si a ecranului – toate, impreuna definesc experienta unei vizualizari impecabile.

Contrastul si luminozitatea oferite de videoproiector sunt puse in valoare cu ajutorul ecranului de proiectie potrivit pentru home cinema. Iar cand alegi acest produs trebuie sa tii cont de cativa factori extrem de importanti:

✔ Luminozitatea spatiului si gradul de intuneric pe care il poti obtine in timpul vizionarii filmelor;
✔ Pozitia ecranului de proiectie in camera;
✔ Tipul de instalare necesar (in functie de spatiul disponibil): ca element de arhitectura vizibil pe perete, tip frame (tablou) sau invizibil prin incastrare in tavan;
✔ Tipul de ecran pe care ti-l doresti: manual sau motorizat;
✔ Dimensiunea ecranului raportata la spatiul in care va fi folosit si la continutul media.

Imagini clare si dimensiuni impresionante

Dincolo de dimensiunile impresionante pe care le poti obtine, un ecran de proiectie dedicat pentru home cinema te scapa si de neplacerile cauzate de reflexia care apare, invariabil, atunci cand vine vorba despre display-ul unui televizor obisnuit. De asemenea, alegand gama de ecrane de proiectie Black Diamond Screen Innovations, ai garantia redarii imaginilor la cea mai buna calitate, indiferent de gradul de iluminat din incapere. Astfel, poti urmari filmele sau materialele documentare alaturi de familie si prieteni, cu geamul deschis, rulourile ridicate si luminile aprinse, fiind sigur in acelasi timp ca nu vei pierde din claritatea imaginii.

Cele mai avansate tehnologii de divertisment si mai prietenoase din punct de vedere arhitectural sunt disponibile astazi in forma ecranelor de proiectie Zero G produse de Screen Innovations, singurul ecran cu functie de levitare. Dimensiunile impresionante ale ecranului se inglobeaza natural intr-o carcasa de mici dimensiuni instalata discret in tavan, adaugand astfel un element uimitor spatiului.

Sporeste functionalitatea spatiului tau cu solutii integrate arhitectural

In ceea ce priveste design-ul si integrarea arhitecturala a ecranului de proiectie pentru home cinema, exista o multime de solutii la care poti apela: de la solutiile mobile pana la incastrarea completa a ecranului in tavan. Astfel, acesta va fi vizibil doar in momentul utilizarii lui.

Sistemele moderne si inovatoare de motorizare si incastrare a ecranelor de proiectie permit ascunderea acestora atunci cand nu sunt folosite. Folosind echipamentele potrivite, putem transforma orice spatiu, fie ca este vorba despre un dormitor, o gradina sau chiar un garaj, intr-o zona de divertisment uimitoare, pastrand in acelasi timp functia principala a spatiului. Exista, asadar, optiuni audio-video care se adapteaza cu usurinta si completeaza casele high-end.

Integrarea ecranului de proiectie alaturi de videoproiectorul potrivit pentru home cinema iti va garanta o experienta unica. Recomandarea noastra in ceea ce priveste videoproiectorul pentru home cinema este gama Sony, lider global in productia de videoproiectoare home cinema, ce ofera rezolutie de pana la 4K, luminozitate de pana la 5000 lumeni, pentru a reda imagini incredibil de realiste cu claritate perfecta pe tot ecranul, oricat ar fi acesta de mare (diagonala de pana la 300” | 762 cm).

Iar aici trebuie sa mentionam un alt produs special din portofoliul Screen Innovations: solutia de rulouri pentru ferestre Nano. Intr-o caseta de foarte mici dimensiuni, aproape de neobservat, sunt inglobate rulouri de cea mai buna calitate, disponibile in mai mult de 12 culori. Extrem de usor de instalat, rulourile Nano Screen Innovations se pot integra usor cu sistemele de control pentru a completa solutia de home cinema

Solutii de control pentru un plus de confort

Pentru ca misiunea noastra este aceea de a oferi solutii complete, care sa usureze si sa imbunatateasca fiecare experienta, toate solutiile de home cinema pot fi integrate cu sisteme de control si automatizare de la producatori dedicati, precum Extron si Crestron. Astfel, folosind un singur dispozitiv, poti avea control deplin atat asupra echipamentelor incluse in sistemul de videoproiectie, cat si asupra luminilor ori rulourilor de la ferestre si a altor automatizari tip BMS.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.