Display-uri profesionale pentru Video Wall

Fie ca iti doresti un video wall LED ori LCD sau inca nu ai luat o decizie asupra celei mai potrivite tehnologii pentru aplicatia ta, expertii certificati GBC sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor tale cu solutia potrivita. Alaturi de partenerii nostri de renume cream solutii design&build de video-wall pregatite sa uimeasca! Construite pentru a rezista utilizarii intense 24/7, video wall-urile pe care le oferim respecta cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Performante de neegalat, dimensiuni uimitoare si forme iesite din comun


Video wall-ul este un sistem format din mai multe display-uri individuale create special pentru aceasta aplicatie, care construiesc impreuna o suprafata de vizualizare de largi dimensiuni, folosind tehnologii precum LCD, LED sau cuburi de retroproiectie DLP cu tehnologie laser.

Display-urile produse pentru a forma video wall-uri au rame foarte inguste, aproape insesizabile, astfel incat imaginea redata sa nu fie intrerupta de interstitiul ecranelor. Construite pentru fiabilitate crescuta, display-urile pentru video wall sunt interconectate atat hardware, cat si software, astfel incat pot fi pornite simultan ori calibrate pentru uniformitate cromatica sau a luminozitatii, de exemplu. O alta diferenta fata de display-urile clasice o reprezinta sistemul de instalare, si el creat special pentru ca spatiul dintre ecrane sa fie redus, asigurand uniformitate si planeitate excelente, dar si acces facil pentru interventii de mentenanta sau service.

Utilizarea unui video wall in locul unui display de mari dimensiuni poate fi aleasa datorita posibilitatii de a personaliza diferite parti din ecran, pentru a obtine o suprafata mai mare de vizualizare si o densitate mai mare de pixeli, la un cost mai redus, ori datorita flexibilitatii de neegalat – video wall-urile ofera scalabilitate la orice dimensiune sau forma si caracteristici optime excelente care fac ca materialele redate sa arate excelent din orice unghi ai privi.

Ideale pentru aplicatii in mediul corporate ori pentru digital signage, solutiile de video wall pe care le oferim sunt create pentru utilizare intensiva si indelungata, oferind calitate video cel putin 4K. Garantia calitatii solutiilor noastre porneste inca de la numele producatorilor alaturi de care lucram: Panasonic, Samsung, LG ori Mitsubishi. Solutiile de video wall GBC respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai noi tehnologii din piata.

Potrivite atat pentru indoor, cat si pentru outdoor, video wall-urile sunt folosite in medii si domenii precum:

✔ Control rooms
✔ Stadioane
✔ Large venues
✔ Aeroporturi
✔ Digital signage
✔ Aplicatii arhitecturale
✔ Retail
✔ Amfiteatre si aule universitare
✔ Menu boards pentru restaurante, cafenele etc.

Video wall-urile LCD - utilizare 24/7 si rezistenta indelungata

Create prin integrarea simpla cu orice tip de solutie, aceste video wall-uri sunt proiectate pentru utilizare pe termen lung, in conditii optime, chiar daca sunt folosite 24/7. Avantajele utilizarii acestei variante includ luminozitatea ridicata, calitatea buna a imaginii si costurile relativ scazute.

Sunt folosite cu preponderenta in salile de sedinte, receptii ori sali de training, dar si in camerele de control trafic ori in camerele tehnice de securitate.

LCD-urile vin cu beneficiul imaginilor de inalta definitie, de pana la 4K ultra HD, care arata minunat de la orice distanta si ofera unghiuri de vizualizare largi, de pana la 180 grade.

Tehnologie LED pentru video wall-uri impresionante

Tehnologia LED ofera niveluri sporite de luminozitate, iar video wall-urile ce folosesc aceasta tehnologie reusesc intotdeauna sa uimeasca audienta. Sunt folosite cu preponderenta in retail, advertising, spectacole si performante live, dar fara a se rezuma la aceste domenii.

Design-ul slim al acestor ecrane, contrastul ridicat al culorilor ce ofera claritate sporita a imaginilor, alaturi de consumul redus de energie electrica (cu pana la 50% mai mic decat in cazul LCD-urilor) fac din display-urile LED alegerea potrivita, acestea avand o capacitate de rulare intre 60 mii si 100 mii de ore. In plus, lipsa mercurului din compozitia display-urilor LED le face prietenoase cu mediul inconjurator.

Imaginile fara intermitente (flicker), fara intarzieri de miscare ori lag reprezinta alte avantaje importante ale display-urilor LED pentru video wall.

Tipuri de instalari pentru video wall

Fiind concepute din mai multe display-uri individuale, video wall-urile sunt extrem de versatile si suporta o mare diversitate de tipuri de instalari.

✔ Instalare fixa pe perete
✔ Instalare fixa pe tavan ori pe podea
✔ Instalare pe colt (fie pe doi pereti alaturati, fie pe tavan si un perete ori podea si un perete)
✔ Incastrat in perete
✔ Video wall artistic (aranjari nonconformiste ale display-urilor – acestea nu formeaza un video wall obisnuit dreptunghiular)
✔ Video wall curbat
✔ Video wall portabil

Solutii integrate pentru rezultate remarcabile si functionalitati fara repros

Continutul si modul in care acesta este gestionat este critic pentru succesul unei instalari video wall. De aceea, oricarui sistem video wall ii este recomandat un controller care gestioneaza continutul afisat, pozitia si marimea fiecarui element vizual, efectele si caracteristicile tehnice legate de rezolutie si aspect. Un mecanism automat sofisticat de calibrare garantezeaza uniformitatea setarilor de luminozitate si culoare pentru toate ecranele. De aceea, folosim echipamente hardware si software de la producatori precum Datapath, RGBlink, tvONE, WyreStorm, Jupiter, Chief, RGB Spectrum ori Extron pentru a asigura integrarea diferitelor tipuri de surse video si date in orice configuratie de afisare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.