Aplicatii speciale ce folosesc display-uri profesionale

Aplicabilitatea display-urilor profesionale acopera o plaja larga de tipuri de solutii si domenii, mereu cu acelasi scop: de a usura si de a imbunatati modalitatile de comunicare, crescand eficienta si productivitatea. Afisajele outdoor, domeniul transporturilor si in special sistemele de informare a pasagerilor ori domeniul medical sunt doar cateva dintre aplicatiile speciale in care pot fi folosite display-urile profesionale.

Display-uri profesionale folosite in outdoor, transporturi ori domeniul medical


Versatilitatea display-urilor profesionale este redata prin multitudinea de aplicatii si moduri in care pot fi folosite pentru a creste eficienta si productivitatea. De la tabele de afisaj in cadrul evenimentelor sportive, mijloace de informare pentru utilizatorii transportului in comun – atat in autobuze, trenuri, cat si in statii si gari, pana la hartile interactive folosite in turism ori sectorul medical, display-urile profesionale acopera o arie larga de domenii.

Panasonic, ProDVX, Advantech, LG, Sony ori Samsung sunt producatorii alaturi de care lucram pentru a livra cele mai impresionante solutii de display, indiferent de aplicabilitate.

Display-uri Outdoor

Pregatite pentru a rezista oricaror conditii meteorologice, de la soare torid, pana la vant, ploaie ori ninsoare, display-urile pentru outdoor sunt functionale 24/7, oferind intotdeauna prezentari dinamice si vibrante. Acestea sunt proiectate sa functioneze perfect, ani de zile in ciuda schimbarilor extreme de temperatura, a soarelui direct, precipitatiilor de orice fel, praf, aburi, fum si evenimente imprevizibile precum variatiile de tensiune electrica si chiar vandalism.

Luminozitatea este o calitate esentiala a acestor ecrane, pentru a putea oferi lizibilitate si vizibilitate excelente chiar si in lumina puternica a soarelui direct. Functia de reglare automata a luminozitatii este o alta caracteristica importanta pentru a optimiza vizibilitatea pe timp de zi sau noapte, mentinand in acelasi timp costuri de operare eficiente pentru afacerea ta.

Fie ca este vorba despre statii de autobuz, kiosck-uri ori panouri stradale, in portofoliul GBC vei gasi solutia potrivita de display outdoor pentru proiectul tau.

Display-uri pentru aplicatiile de transport

Display-urile profesionale sunt omniprezente in aplicatiile de transport: de la automatele de bilete, tabelele informative cu privire la orele de sosire / plecare a trenurilor si alte sisteme de afisare a informatiilor pentru pasageri, pana la panourile de control si display-urile informationale din mijloacele de transport. In portofoliul nostru vei regasi sisteme de afisare complete pentru transportul feroviar, rutier, maritim ori aerian.

Sistemele de informare a pasagerilor - PIS (passenger information system) folosesc display-urile atat pentru continut static, cat si pentru informatii actualizate in timp real. Impreuna cu solutiile profesionale de ceasoficare si digital signage din portofoliul GBC acestea pot aduce o schimbare semnificativa in comunicarea eficienta cu publicul larg.

Unghiurile de vizualizare largi, luminozitatea ridicata, rezistenta la temperaturi extreme si designul robust pentru a se incadra in medii dintre cele mai diverse sunt caracteristici cheie pentru aceste ecrane.

Display-uri pentru domeniul medical

Tehnologie pentru diagnostice precise. In domeniul medical, display-urile sunt folosite in o multitudine de moduri: de la monitoare pentru salile de operatii si monitoare de diagnostic (radiografii, tomografii etc.) pana la detectoare digitale RX. Acuratetea imaginilor si a culorilor este esentiala in display-urile dedicate domeniului medical pentru ca medicul sa poata face evaluarea pacientului cat mai corect. De asemenea, aceste monitoare dispun de functie de automatizare a sistemului de iluminare, pentru a mentine acelasi nivel stabil de iluminare inca de la pornirea la rece a display-ului, pana la incalzirea completa, si functie de calibrare pentru vizualizarea diferitelor tipuri de materiale medicale (ex: radiografii, tomografii). Materialele folosite si tehnologia de constructie asigura si mentin un mediu steril in sala de operatii sau cabinetul unde sunt folosite.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.