Accesorii pentru display-uri profesionale

Accesoriile pentru display-uri sunt create pentru a usura utilizarea acestora si pentru a le creste functionalitatea prin modalitati simple de instalare, de tipul plug&play. Fie ca vorbim despre suporturi pentru display-uri, cabluri ori alte accesorii de conectivitate si chiar dispozitive ce pot face din orice tip de display unul interactiv, pe toate le vei gasi in portofoliul GBC, inginerii nostri fiind pregatiti sa iti ofere cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului si spatiului tau.

Solutii complete, folosind accesoriile potrivite


Solutiile design&build pe care le oferim presupun echipamente ce se completeaza reciproc pentru a oferi utilitate absoluta, usurand munca celor care ne aleg pentru implementarea celor mai moderne tehnologii.

Fie ca vorbim despre suporturi, accesorii ce tin de cabluri si conectivitate, echipamente si soft-uri de control, extensii AV ori adaptoare, accesoriile pentru display-uri profesionale pe care le oferim sunt intotdeauna alese cu grija de catre inginerii nostri AV pentru a oferi functionalitatea necesara fiecarui proiect in parte, potentand functionalitatea display-urilor.

Suporturi pentru display-uri – rezistenta, flexibilitate, adaptabilitate

Ce ar fi un display fara un sistem de instalare potrivit? De la sisteme de instalare fixe sau mobile, de perete sau de tavan, pana la suporturi cu ajustare electrica si sisteme pentru menu board sau video wall, pe toate le vei gasi in portofoliul nostru, datorita parteneriatelor cu producatori de renume.

Create pentru a creste confortul utilizatorilor si pentru a oferi ajustari usoare, instalare simpla si solutii de economisire a spatiului, suporturile pentru display-uri vin intr-o multitudine de variante pregatite sa indeplineasca cele mai exigente cerinte si cele mai nonconformiste solutii. Cu ajutorul suportului potrivit, un display poate fi rotit, inclinat, pivotat ori reglat pe inaltime, fara a fi nevoie de alte instrumente.

Din portofoliul nostru fac parte o multitudine de produse ce indeplinesc standardul VESA, incluzand aici seria de suporturi manufacturate de GBC, facandu-le cu atat mai usor de instalat.

Mai mult decat atat, suporturile pentru display-uri pot fi accesorizate pentru a sustine camere video, incinte acustice ori alte echipamente necesare intr-o solutie, eliminand astfel necesitatea unei noi instalari ce ar putea presupune gauri in pereti ori modalitati de montare mai intruzive.

Infrastructura – legatura spre noi functionalitati si optiuni de control

Proiectarea sistemelor AV variaza de la spatii mici de colaborare, la sisteme de sali de conferinta si sisteme de distributie AV la scara larga. Rar se intampla ca un sistem de prezentare sa fie limitat la o singura sursa si un singur display, conectat cu un simplu cablu HDMI. Chiar si cel mai simplu design de sistem AV include, in general, o varietate de tipuri de semnal si rezolutii.

Fie ca este vorba despre clasicele cabluri de alimentare sau de binecunoscutele cabluri HDMI ori DP, ori ca solutia ta presupune folosirea diferitelor tipuri de cabluri pregatite sa transmita semnalul audio-video pe distante dintre cele mai lungi, inginerii nostri multiplu certificati sunt pregatiti sa iti ofere cea mai potrivita optiune pentru ca proiectul finit sa fie cel asteptat.

Cu ajutorul infrastructurii din portofoliul nostru, echipele noastre de tehnicieni si ingineri acopera in solutiile oferite toate tipurile de semnal utilizate in sistemele de control si proiectele audio-video: de la Ethernet, PoE, semnal wireless ori infrarosu, pana la controlul puterii de joasa si inalta tensiune.

✔ Solutii scalabile
✔ Operare intuitiva
✔ Flexibilitate
✔ Conectivitate securizata

Sunt doar cateva dintre beneficiile pe care infrastructura potrivita le aduce oricarui tip de solutie audio-video.

Accesul facil la prize si cabluri este garantat prin integrarea prizelor de masa, perete sau podea. Acestea sunt in intregime customizabile la necesitatile salii de intalnire si se pot include cu usurinta in majoritatea tipurilor de mese de sedinte ori birouri, contribuind astfel la integrarea arhitecturala a solutiilor.

Solutii de control, pentru operativitate sporita

Echipamentele de cotrol pot oferi display-urilor functionalitati dintre cele mai diverse: de la configurari ce tin de luminozitate si contrast automate in functie de gradul de iluminare din sala, pana la aspecte ce tin de economia de energie electrica. Dar poate cel mai important lucru pe care il ofera echipamentele de control integrate solutiilor audio-video ce contin display-uri profesionale este cresterea eficientei prin functii si comenzi centralizate, eliminand necesitatea folosirii telecomenzilor, sau prin crearea de scenarii automate de functionare si triggere pentru declansarea acestora. Totul intr-un design intuitiv, cu meniuri user-friendly si cu posibilitatea integrarii controlului asupra majoritatii echipamentelor incluse in solutie: de la incinte acustice si microfoane, videoproiectoare ori ecrane de proiectie, pana la rolete si draperii.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.