Totem Digital

Il vei intalni atat in mall-uri si in statiile mijloacelor de transport in comun, cat si in institutiile publice si in mediul corporate ori banking si iti va fi imposibil sa il ignori – totem-ul pentru digital signage a fost creat pentru a atrage atentia, fiind un mijloc foarte potrivit pentru a ajunge mai usor la publicul tinta cu mesajele potrivite.

Atrage, impresioneaza, adauga impact mesajelor tale!


De dimensiuni mai mari decat kiosk-ul si destinat mai mult advertising-ului, entertainment-ului si informarii, totemul este un echipament de digital signage pregatit sa faca fata oricaror provocari atat in instalarile interioare, cat si in cele exterioare.

Tehnologiile evolueaza cu o repeziciune greu de egalat, iar presiunea de a tine pasul cu noile trenduri si nevoi ale publicului este omniprezenta in toate domeniile. Versatilitatea totem-urilor le face extrem de potrivite pentru aplicatii dintre cele mai diverse: de la instalari in domeniul HoReCa, retail, entertainment ori ca modalitati de informare in turism, muzee si cinematografe, pana la spatii publice si institutii financiare.

Unul dintre cele mai remarcabile tipuri de digital signage, totemul vine in diferite variante de dimensiuni si forme, pastrand insa constanta evidentierea prin instalarea acestuia predominant pe podea, in spatiile cu vizibilitate sporita.

Cateva tipuri de totem-uri

✔ Pe picior
✔ Suspendat
✔ Reglabil pe inaltime sau inclinare
✔ Dublu – cu ecran de o parte si de alta a suportului
✔ Oglinda – ecran ce permite reflectarea publicului, folosit in marile magazine de haine
✔ Pentru interior
✔ Pentru exterior

Orice tip de mesaj doresti sa distribui, totem-urile din portofoliul nostru sunt extrem de potrivite pentru a furniza publicului materiale atragatoare. Profita de know-how-ul inginerilor nostri in domeniul comunicarii moderne pentru a-ti atinge obiectivele. Totemul de digital signage este o modalitate exceptionala de a spori experienta vizitatorilor, de a creste brand awareness si de a imbunatati comunicarea organizatiei tale cu publicul tinta.

Totemurile digitale din portofoliul nostru, fie ca vorbim despre modelele standard sau despre cele personalizate conform nevoilor fiecarui proiect in parte, de la producatori precum Infomiasto, Friendlyway ori Temas, asigura captarea atentiei publicului prin design-ul placut, elegant si prin functionalitatile extrem de diverse si utile.

Totemul digital este un instrument minunat pentru a-ti cunoaste mai bine publicul si pentru a imbunatati interactiunea cu acesta. Sistemul de masurare si analiza a audientei iti poate oferi indicii pretioase precum numarul, sexul, varsta ori ariile de interes ale publicului - toate pot fi masurate pentru ca apoi sa adaptezi continutul in functie de toti acesti parametri, sporind astfel eficienta mesajelor.

Unde poate fi utilizat totem-ul digital?

✔ Restaurante, cafenele si baruri
✔ Hoteluri si centre de relaxare
✔ Muzee si librarii
✔ Universitati
✔ Centre comerciale
✔ Banci
✔ Spatii publice
✔ Spatii de divertisment
✔ Institutii financiare
✔ Serviciul public

Calitatea ecranului, unghiul larg de vizualizare, luminozitatea ridicata, adaptabila in functie de lumina ambientala ori contrastul sporit sunt caracteristici importante pentru totem-uri, pentru a garanta afisarea informatiilor intr-un mod cat mai clar, atractiv si eficient, in timp ce carcasele realizate din materiale special create protejeaza echipamentele de actele de vandalism ori de intemperiile vremii.

Folosind varianta potrivita de software, crearea si actualizarea continutului in timp real devine extrem de facila, fie ca totemul este folosit in advertising, retail ori mediul corporate. Totem-urile de digital signage pot reda orice tip de continut multimedia, inclusiv materiale audio-video 2D si 3D, animatii Flash si HTML5, aplicatii web interactive, audio SRS, diagrame, informatii meteo, stiri, fluxuri RSS, fisiere MS Office si PDF, prezentari etc. Continutul redat pe totem-uri poate fi gestionat local sau de la distanta in mod centralizat cu ajutorului unui server de digital signage prin intermediul infrastructurii locale existente sau a unei retele 3G sau 4G in locuri remote.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.