Space Player

Proiectia de lumina este folosita de Panasonic intr-o solutie de digital signage unica in lume: combinand-o cu proiectia de imagini, fie ele statice sau in miscare, producatorul a creat Space Player – un echipament pregatit sa uimeasca audienta si sa scoata in evidenta orice tip de produs, in orice domeniu si in orice fel de aplicatie.

Pune in lumina produsele ori exponatele cu tehnologii de ultima generatie


Intr-o lume in care tehnologia se schimba si evolueaza constant, noile descoperiri avand loc la secunda, fiecare domeniu are nevoie de inovatie continua pentru a tine pasul cu ritmul si modul in care oamenii de pretutindeni relationeaza cu tehnologia. Asa se face ca, chiar si in digital signage, un domeniu relativ nou pe piata, este nevoie de noi solutii care sa ofere mereu mai mult, sa reuseasca sa atraga atentia publicului si sa uimeasca!

Un produs unic in industrie, Space Player-ul din portofoliul Panasonic este o solutie hibrid de spot luminos si proiectie de imagine creata special pentru a imbunatati considerabil modul de afisare a produselor ori exponatelor in diferite locatii si aplicatii.

Modelele personalizabile de iluminare se combina armonios cu iluminarea ambientala, cu imaginile statice si cele in miscare pentru a capta atentia trecatorilor in mall-uri, magazine de renume, muzee, expozitii ori galerii de arta. Oferind libertatea de a proiecta o varietate larga de materiale media, Space Player-ul duce experientele de shopping ori vizitare la un nou nivel, ajutandu-te sa pui in lumina exact lucrurile pe care iti doresti ca vizitatorii tai sa nu le rateze sau chiar sa le vada primele.

Solutie de ultima generatie pentru digital signage, pe cat de special este acest produs, pe atat este de versatil, limita folosirii lui fiind stabilita doar de propria imaginatie:

✔ cafenele si restaurante: pentru proiectarea meniului pe un perete ori pe masa, accentuarea culorilor mancarii ori a decorului, entertainment audio-video, schimbarea luminii de fundal, informatii;

✔ muzee: pentru proiectarea informatiilor text ori grafice despre diferite exponate si iluminarea acestora in acelasi timp;

✔ retail: pentru efecte ce atrag atentia asupra prezentarii produselor in vitrinele magazinelor sau chiar pe podea, transformand expunerea de produs intr-o experienta multimedia ce poate oferi toate informatiile despre acesta; atunci cand stocul de produse se schimba, nu ai decat sa creezi noi materiale media pe care sa le incarci apoi pe cardul SD al Space Player-ului.

De asemenea, Space Player-ul ofera posibilitatea gestionarii listelor de redare, programarii continutului si configurarii materialelor de redat utilizand PC-ul si un software dedicat de digital signage, iar reglajele fine se pot realiza cu usurinta din telecomanda.

Design-ul compact, cu putin mai mare decat un spot luminos obisnuit, alaturi functionalitatile extrem de diversificate si iesite din comun fac din Space Player-ul Panasonic solutia moderna potrivita spatiilor si aplicatiilor in care se doreste iesirea din anonimat si prezentarea neconventionala a produselor, garantand astfel atragerea tuturor privirilor.

Usor de instalat pe tavan, perete ori podea, Space Player-ul poate proiecta din orice unghi, suportand o rotatie de 360 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala. Acesta foloseste tehnologia DLP, avand ca sursa de lumina Solid Shine Laser – unitate ce ofera culori extrem de vii la un nivel ridicat de luminozitate: 1000 sau 2000 de lumeni, in functie de modelul de Space Player ales, si o durata de proiectie de pana la 20 mii ore, fara intreruperi pentru intretinere.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.