Software pentru Digital Signage

Dincolo de complexitatea echipamentelor hardware pe care le presupune un sistem de digital signage, software-ul este o componenta esentiala a acestuia, fara de care solutia nu poate functiona si nu isi poate atinge capacitatile maxime. Alaturi de specialistii nostri, ingineri AV multiplu certificati, fii sigur ca vei face cea mai potrivita alegere pentru organizatia si aplicatia ta, astfel incat solutia de digital signage sa intoarca toate privirile.

Completeaza solutia de digital signage cu software-ul potrivit


Folosite cel mai adesea pentru informare ori publicitate, solutiile de software pentru digital signage ofera functionalitati dintre cele mai diverse si practice, incluzand aici optiunea de actualizare remote a continutului oriunde in lume, prin intermediul unei interfete web.

Solutiile de software pentru digital signage sunt create pentru a facilita crearea, afisarea, programarea ori monitorizarea continutului redat pe device-urile de semnalizare digitala, facand intregul proces mult mai usor si accesibil chiar si de pe propriul telefon mobil, indiferent de tipul de continut pe care iti propui sa il redai:

✔ Imagini
✔ Video
✔ Audio-video
✔ Pagini web
✔ RSS stiri
✔ Informatii meteo

Cu meniuri intuitive si usor de utilizat, software-urile de digital signage ofera operare usoara a sistemului fie ca acesta are in configuratie unul sau mai multe display-uri si indiferent de aplicatie: lobby-urile ori salile de sedinta ale corporatiilor, campusuri, restaurante, hoteluri, spitale, fabrici, aeroporturi si statii de transport in comun, retail si multe altele.

Iata mai jos doar cateva dintre functionalitatile de care poti profita alegand una dintre solutiile noastre de software pentru digital signage:

✔ Creare de continut
✔ Gestionare, programare, control si automatizare a redarii continutului prin crearea de scenarii
✔ Redare continut
✔ Monitorizare si control asupra device-urilor din reteaua de digital signage, incluzand oprirea si pornirea programata a display-urilor
✔ Notificari privind eventualele erori de sistem
✔ Analiza datelor
✔ Raportari de marketing si financiare

Extrem de versatile, solutiile software din portofoliul nostru se integreaza perfect celor mai multor configuratii de digital signage si reusesc sa capteze atentia publicului, sa creeze interactiune, sa informeze, sa ghideze si sa motiveze audienta.

PADS4 este una dintre cele mai complete solutii de software pentru digital signage, construita in jurul nevoilor utilizatorilor. Cu facilitati inteligente, integrare de date si tot ceea ce ai nevoie pentru a crea, distribui si reda continut media pe ecranele din sistemul de semnalizare digitala, PADS4 duce digital signage-ul la un nou nivel.

Continutul prinde viata cu ajutorul functionalitatilor puternice si intuitive oferite de Samsung MagicINFO – o solutie de administrare a continutului de digital signage ce ofera posibilitatea crearii, programarii si redarii materialelor multimedia in cadrul sistemului de semnalizare digitala. Cu functiile imbunatatite de gestionare a datelor, operatorii pot analiza datele si automatiza continutul, reducand astfel costurile.

Dedicat in primul rand retail-ului, software-ul Dise prezinta un scenariu unic de management al continutului, oferind posibilitatea personalizarii modului de redare pentru a ramane relevant in orice situatie. Cu o platforma puternica si intuitiva, Dise ofera toate facilitatile necesare pentru ca tu sa poti oferi clientilor tai o experienta unica in magazin.

LG SuperSign este o solutie software indispensabila pentru managementul integrat al sistemelor de digital signage. Software-ul a fost creat pentru a usura crearea si distribuirea de continut, pentru a simplifica monitorizarea si controlul, oferind astfel timp salvat si eficienta crescuta. Dincolo de functionalitatile remarcabile, interfata grafica extrem de intuitiva si design-ul practic faciliteaza usurinta in utilizare, fara necesitatea unei pregatiri prealabile.

Software-ul dezvoltat de Omnitapps ofera o modalitate unica de a crea experiente deosebite pentru public prin intermediul sistemului de digital signage. Gama variata de aplicatii si multitudinea de optiuni configurabile iti permit sa creezi propria experienta interactiva, potrivita aplicatiei tale, cu aspectul dorit. Creat pentru a angrena si activa publicul, software-ul Omnitapps poate fi folosit pentru experiente interactive, prezentari corporate, generarea de lead-uri, furnizarea de informatii, promotii, divertisment ori colectare de date.

Utilizarea solutiilor software din portofoliul nostru garanteaza, pe langa toate celelalte beneficii, securitatea si siguranta sistemului prin functiile de criptare a continutului si solutiile firewall.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.