Playere pentru Digital Signage

Player-ul de digital signage, cunoscut si ca media player, este un dispozitiv de mici dimensiuni ce poate reda diferite tipuri de continut pe majoritatea monitoarelor ori ecranelor digitale. Acesta este o componenta esentiala a sistemului de digital signage, iar prin conexiunea la internet permite conectarea display-urilor la un sistem online de gestionare a continutului (CMS). Platformele CMS permit utilizatorilor sa creeze, stocheze,  si sa actualizeze cu usurinta continutul de digital signage.

Gestionare facila a continutului de digital signage


Managementul continutului afisat pe dispozitivele de digital signage este mult imbunatatit si simplificat folosind tehnologia potrivita. Playerele de digital signage transforma materialele AV in experiente de vizionare puternice si versatile, pregatite sa uimeasca, in domenii dintre cele mai diverse:

✔ Retail: reclame, oferte promotionale, harti si informatii de orientare, brand awareness, analize de marketing;
✔ Corporate: comunicare interna, informatii pentru siguranta si securitate;
✔ Transport: in aeroporturi, gari si alte locatii pentru programele de PIS (public information systems);
✔ Medical: sali de asteptare, sisteme integrate de bonuri de ordine si publicitate;
✔ Turism: muzee, centre de informare.

Un player de digital signage este un computer atasat sau integrat sistemului de digital signage, ce faciliteaza afisarea imaginilor, videoclipurilor sau a continutului interactiv pe ecrane.

Alegerea player-ului trebuie facuta in functie de cativa factori importanti:

✔ Device-urile folosite pentru afisarea continutului: display-uri, video wall-uri, kiosk-uri, totem-uri, DOOH;
✔ Dimensiunea sistemului: numarul de ecrane de digital signage, arie de raspandire;
✔ Sistemul de operare dorit: Windows, Linux, Android, Chrome.

Integrarea media player-ului in sistemul de digital signage, fie ca este vorba despre o solutie cu doar cateva display-uri sau una foarte complexa, faciliteaza afisarea unei varietati largi de tipuri de continut: imagini, videoclipuri, vremea, stiri, website-uri, social media etc. De asemenea, se pot crea scenarii de afisare a acestor tipuri de continut si totul poate fi programat.

In timp ce multe solutii de digital signage presupun o varietate de echipamente si programe pentru a functiona corect (PC, player media pentru procesarea continutului, software pentru gestionarea acestuia, dispozitiv pentru comutarea surselor), solutia Samsung Signage Player Box pe care o oferim adreseaza toate aceste nevoi intr-un dispozitiv puternic, de mici dimensiuni, asigurand astfel conectivitatea si simplificarea intregului proces. Sunt reduse astfel costurile de instalare si complexitatea intregului sistem, imbunatatind in acelasi timp performanta si flexibilitatea.

Solutiile BrightSign pentru digital signage sunt create special pentru a se integra extrem de usor cu orice tip de display, fiind ideale pentru proiectele in care clientul detine deja o retea de ecrane pe care doreste sa le foloseasca. Avand capacitatea de a reda imagini de inalta definitie cu rezolutii de pana la 4K, media playerele BrightSign ofera performanta ridicata de redare a oricarui tip de continut, deservind toate domeniile, oriunde in lume. Produsele BrightSign sunt cunoscute pentru fiabilitate, accesibilitate, tehnologie de varf si performanta de neegalat.

Folosind sistemul de operare Android, media player-ul ProDVX este creat special pentru a indeplini atat cerintele digital signage-ului clasic, cat si pe cele ale semnalizarii digitale interactive. Programarea continutului de redat pe display-urile de digital signage se face extrem de facil datorita interfetei user-friendly ce ghideaza operatorul pentru a accesa toate facilitatile.

Integrarea player-ului de digital signage cu software-ul potrivit va face programarea, redarea si livrarea de continut mult mai simpla pentru operator, iar echipele noastre de ingineri si tehnicieni sunt pregatiti sa iti ofere solutia potrivita proiectului tau.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.