Kiosk interactiv pentru Digital Signage

Kiosk-ul interactiv are marele avantaj de a oferi acces extrem de facil publicului larg la informatii si aplicatii pentru comunicare, comert, divertisment sau educatie, intr-un design modern, placut, usor de integrat in orice mediu. Fiind un produs ce ofera functia self-service, kiosk-ul digital ofera clientilor servicii de calitate rapide si creste exponential eficienta in cadrul organizatiei, inlocuind interactiunea fizica dintre public si angajati si reducand astfel costurile.

Kiosk-ul digital, proiectat pentru utilizare 24/7


Kiosk-ul multimedia este o metoda moderna, impresionanta, care ofera o gama larga de posibilitati in domeniul digital signage. Functionalitatile extrem de practice, rezistenta la deteriorari ori conditii meteo nefavorabile si aspectul extrem de placut sunt calitati cheie pentru kiosk-urile interactive.

Kiosk-urile personalizate de digital signage pe care le oferim, cu software incorporat si calitate impecabila a imaginii, sunt proiectate pentru a indeplini functii dintre cele mai diverse: publicitate, informare, entertainment si reprezinta alegerea perfecta pentru o gama larga de aplicatii precum: aeroporturi, hoteluri, hipermarket-uri, mall-uri, cinematografe, teatre, muzee, biblioteci ori centre de informare turistica si spitale.

Kiosk-ul de digital signage poate oferi functionalitati precum:

✔ Ecrane tactile interactive de diferite dimensiuni
✔ Suport pentru operare in mai multe limbi
✔ Automatizari si trigere automate ale continutului
✔ Tool-uri utile si practice pentru gestionarea continutului on site sau de la distanta
✔ Analize complexe comportament de marketing pentru sustinerea deciziilor asupra continutului relevant
✔ Solutii avansate de raportare si facturare a expunerilor de continut.

Versatilitatea kiosk-urilor digitale, rezistenta incontestabila si gestionarea usoara le fac potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. O modalitate extrem de utila si practica de informare a publicului ori utilizatorilor, acestea ofera o experienta mult mai usoara si mai placuta de vizitare, punand in lumina ofertele active ori continutul pe care tu iti doresti sa il evidentiezi. Kiosk-ul faciliteaza informarea, permitand trecatorilor sa vada cu usurinta informatiile pe care tu alegi sa le afisezi. Totodata, permite personalizarea continutului in modul cel mai atractiv pentru publicul tinta.

Alaturi de partenerii nostri Infomiasto, Friendlyway si Temas, oferim kiosk-uri de digital signage atat standard, cat si custom-made, 100% personalizabile, cu posibilitati enorme de individualizare, pentru a se potrivi perfect aplicatiei tale, indiferent de domeniu. Atingerea perfectiunii este scopul fiecarui echipament pe care il folosim in solutiile noastre si realizam acest lucru cu tehnologii dintre cele mai moderne, asigurand functionalitati practice.

Durabilitatea este, de asemenea, un aspect important pentru kiosk-urile multimedia, pe care partenerii de la Infomiasto il indeplinesc cu succes folosind materiale rezistente si, in acelasi timp, estetice. Mai mult decat atat, functiile precum induction loop ori ajustarile de inaltime ori inclinare, fac kiosk-urile Infomiasto extrem de accesibile si persoanelor cu dizabilitati.

Functii pe care le pot incorpora kiosk-urile digitale

✔ Oferirea de informatii
✔ Realizarea de plati
✔ Plasarea comenzilor
✔ Gestionarea fluxului de persoane
✔ Scanarea temperaturii
✔ Scanarea codurilor de bare sau QR
✔ Printare
✔ Cititor de carduri
✔ Harti interactive
✔ Publicitate
✔ Acces la internet
✔ Tastatura
✔ Camere si fluxuri video
✔ Stiri, fluxuri RSS sau alte tipuri de integrari
✔ Senzor de miscare
✔ ...si nu numai.

Pentru a garanta buna functionare, kiosk-urile de digital signage pot fi configurate astfel incat publicul sa aiba acces restrictionat in meniul acestora. Acestea pot fi administrate local sau de la distanta de personalul calificat in acest sens. Securitatea datelelor este importanta si aplicatiile GBC de digital signage sunt sustinute de cei mai puternici dezvoltatori software din domeniu.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.