Sonorizare D-Cinema

Alegerea echipamentelor pentru sistemul de sonorizare profesionala D-Cinema trebuie sa fie parte din gandirea intregii solutii pentru ca rezultatul final sa ofere publicului experienta cinematografica asteptata. Fii sigur ca solutia de sonorizare surround este cea potrivita pentru spatiul tau tinand cont de sfaturile specialistilor nostri certificati.

Sonorizare profesionala pentru cinematografe


Sunetul este o parte extrem de importanta a solutiei de Digital Cinema, alaturi de sistemul de proiectie, pentru ca experienta oferita publicului sa fie una de exceptie. Devoratorii de filme prefera sa urmareasca noutatile in domeniu in cinematografe nu doar pentru calitatea video, ci si pentru modul deosebit in care este redat sunetul. Astfel, sistemul de sonorizare profesionala dedicat cinematografiei digitale este important sa fie ales impreuna cu specialisti in domeniu, care sa realizeze inainte analiza acustica a salii, pentru a putea oferi cea mai potrivita solutie.

Fie ca esti in cautarea unei solutii de sonorizare profesionala pentru o sala de cinema de dimensiuni mici ori medii, sau pentru o sala tip IMAX, sistemul de sunet nu poate face rabat de la calitate. Sunetul pe care il auzi in timpul unei ecranizari Digital Cinema este stocat si redat digital folosind tehnologie surround.

Sistemul de sonorizare profesionala pentru Digital Cinema este format din:

✔ Amplificator
✔ Procesor digital de sunet
✔ Subwoofer
✔ Incinte acustice

Dispunerea acestora in sala de cinema si numarul lor este partea integranta din realizarea unui proiect profesional de catre inginerii specializati. Nivelul acustic ideal este de asemenea definit avand la baza concepte de uniformitate, experienta imersiva si tipul de film proiectat.

Producatori de top pentru solutii moderne

In toate solutiile pe care le implementam ne asiguram ca folosim echipamente state-of-the-art, pregatite sa uimeasca. Acuratetea sunetului redat in cinematografe este parte importanta din experienta oferita publicului. De aceea, pentru sistemul de sonorizare din cadrul solutiilor de Digital Cinema am ales sa colaboram cu Dolby si QSC, cei mai importanti producatori de echipamente de sunet surround, care dezvolta procesoare digitale de sunet, amplificatoare si incinte acustice considerand sistemul ca un tot unitar si interdependent.

QSC Cinema Audio Solutions ofera cea mai cuprinzatoare gama de produse audio, incluzand procesoare de sunet, amplificatoare si difuzoare, asigurand astfel o acoperire completa pentru orice aplicatie cinematografica, oricat de specifica ar fi ea. Folosind echipamentele QSC in solutiile de Digital Cinema implementate ne asiguram ca oferim clientilor nostri un sistem complet optimizat pentru performante in orice tip de sala si un nivel fara precedent de integrare. Sistemele complete QSC economisesc timp si costuri de configurare, maximizeaza controlul oferind cea mai buna experienta audio posibila.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround dezvoltata de Dolby Laboratories ce permite redarea sunetului in mod tridimensional, creata special pentru cinematografe. Principala caracteristica ce diferentiaza tehnologia Atmos de sistemele de sonorizare standard este aceea ca sistemul are capacitatea de randare a materialelor audio pentru a le imparti apoi in ceea ce se numesc obiecte audio.

In sistemele clasice, sunetele sunt limitate la canale specifice. Atmos permite inginerilor de sunet sa stabileasca cu exactitate de unde vine un anumit sunet (obiect audio), iar sistemul interpreteaza datele pentru a le reda apoi intr-un spatiu virtual 3D, incintele acustice (pana la 64 in total) fiind instalate in spatele ecranului de proiectie, pe peretii laterali si pe cel din spatele salii, dar si pe tavan. In acest fel, redarea sunetului unui elicopter ce vine din stanga ecranului, de exemplu, se va face din difuzoarele din tavan de la stanga la dreapta, sporind astfel senzatia de experienta reala.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.