Control Digital Cinema

In Digital Cinema, controlul si automatizarea se refera la gestionarea centralizata a diferitelor functii din sala de cinematograf, precum controlul iluminatului, redarea filmului ori setarile sunetului. Cu ajutorul echipamentelor potrivite, toate aceste operatiuni se pot realiza centralizat, si chiar de pe propriul dispozitiv mobil, asigurand in acelasi timp functionalitatea unificata a tuturor echipamentelor prin gandirea intregii solutii de Digital Cinema ca pe un intreg. Functiile de remote management asigura managementul centralizat al mai multor sali dintr-o singura locatie externa.

Control unificat al tuturor echipamentelor D-Cinema


In solutiile de Digital Cinema pe care le oferim, ne asiguram ca oferim maximizarea tuturor functiilor echipamentelor instalate cu minim de efort din partea operatorilor, intregul proces fiind controlat cu usurinta din fata unei tablete sau pagini web - de la ridicarea cortinei, reducerea si stingerea completa a luminilor, pornirea mesajelor audio dinainte filmului, a reclamelor si pana la gestionarea redarii filmului in sine, cu tot ce inseamna pornirea videoproiectorului, ajustari de imagine ori sunet si chiar sisteme de securitate.

Astfel, asiguram maxim de eficienta, reducerea costurilor de intretinere si a costurilor cu personalul prin integrarea echipamentelor de control de la producatori consacrati in domeniu precum Crestron ori Extron, personalizand fiecare solutie in parte, cat mai specific cu putinta, pe baza nevoilor clientilor. In plus, integrarea echipamentelor de control ofera operatorului informatii pretioase despre functionalitatea intregului sistem de Digital Cinema si poate trimite notificari ori de cate ori apare o defectiune sau ceva nu functioneaza asa cum ar trebui.

Rolul sistemelor de control pe care le integram in solutiile design&build de Digital Cinema este acela de a unifica diferitele tehnologii existente pentru ca acestea sa conlucreze intr-un mod inteligent, minimizand astfel costurile si sporind eficienta.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.