Mobilier Control Room

O companie poate investi in tehnologia de afisare a centrului sau de comanda, dar daca nu mentine statiile de lucru la zi, va fi dificil pentru ingineri si personalul de supraveghere să faca fata nevoilor operationale. Statiile de lucru sunt locurile in care personalul isi realizeaza activitatea, raspunde la alerte, solicitari de servicii si extrage datele pentru a le analiza ulterior. Mobilierul tehnic pentru centrele de comanda si control poate fi realizat in diferite configuratii.

Mobilierul tehnic - creeaza mediul in care confortul asigura controlul


In centrele de comanda si control au loc switch-uri rapide intre situatii si schimbari din mers ale obiectivelor. Operatorii au nevoie de un sistem de mobilier tehnic ce le asigura libertatea de concentrare si gandire. Ergonomia este o tendinta importanta in design-ul de maine al centrelor de comanda si control. Salile de comanda trebuie sa fie centrate pe utilizator, cu un design ergonomic care sa permita personalului sa ramana in alerta ore indelungate, avand toate conditiile de confort, si sa includa tehnologii care sa ajute in luarea deciziilor.

Mobilierul tehnic este locul in care tehnologia adaptiva se intalneste cu un design intuitiv si o functionalitate avansata. Operatorul indeplineste diferite activitati, poate lucra singur sau in echipa in functie de contextul situatiei. Totodata, operatorii din centrele de comanda si control au adesea nevoia de a putea partaja informatii cu colegii printr-un simplu clic. Toate aceaste operatiuni trebuie realizate eficient de la postul de lucru.

Design Inteligent, Reglabil, Personalizat


Statiile de lucru se disting de mobilierul de birou prin functionalitatile integrate precum reglarea electrica a inaltimii, managementul cablurilor, carcasele CPU, prizele de alimentare si de date. Poate fi integrat si adaptat atat in centre de comanda si control, cat si in camere de server, spatii de colaborare, birouri de supraveghere, sali de conferinta sau zone de receptie. Mobilierul tehnic poate avea multiple configuratii si poate fi conceput ca spatiu inchis sau deschis.

Beneficiile oferite de mobilierul pentru centrele de comanda si control:

✔ Ofera libertate de concentrare, de miscare si de a realiza operatiuni de succes
✔ Extinde spatiul de lucru pentru fiecare utilizator
✔ Ajuta personalul sa parcurga mai rapid informatiile
✔ Ofera posibilitatea de a gestiona fluxuri mari de date fara a comite erori
✔ Ergonomie inteligenta
✔ Integrare facila
✔ Design revolutionar
✔ Finisaje impecabile
✔ Respecta toate standardele ISO si OSHA

Mobilierul pentru camerele de comanda si control propus si integrat de GBC® asigura gradul de confort pe care fiecare operator il merita atunci cand isi desfasoara activitatea intr-un mediu solicitant.

Parteneriat de Durata

Noi, la la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.