Cuburi cu retroproiectie DLP

Centrele de comanda si control sunt hub-uri de luare a deciziilor pentru gestionarea misiunilor de inalta prioritate, dar si pentru diferite operatiuni in timp real in industrii variate. Solutia de video wall formata din cuburi cu retroproiectie DLP reprezinta raspunsul optim pentru control rooms, in care se desfasoara misiuni critice si unde comunicarea vizuala trebuie sa fie extrem de clara si fiabila 24/7.

   Cuburi cu retroproiectie DLP, alegerea eficienta 24/7


Centrele de comanda si control reprezinta o componenta vitala pentru organizatiile care parcurg etapele de analiza, monitorizare, control si luarea de decizii intelepte in timp scurt.
Video wall-ul format din cuburi cu retroproiectie DLP creeaza scenariul relevant pentru desfasurarea unui proces in timp real ce asigura eficienta operationala.

Tehnologia DLP afiseaza imagini realiste si detaliate pentru a gestiona fluxuri mari de date fara a comite erori. Totodata, ofera o vizibilitate relevanta a informatiilor si flexibilitatea de a le afisa in cel mai eficient mod.
Un factor important este sistemul de auto-calibrare ce monitorizeaza continuu senzorii in timp real si regleaza automat culorile si luminozitatea video wall-ului. Astfel, operatorii beneficiaza de un continut vizual complet uniform pe intregul ecran, in orice moment, sporind colaborarea si comunicarea.

Solutia de video wall formata din cuburi cu retroproiectie DLP asigura o functionare fluenta si continua si minimizeaza timpii de nefunctionare. De asemenea, la standurile pentru video wall sunt disponibile inaltimi personalizate si optiunea de a fi acoperite sau deschise pentru a se adapta perfect in configuratiile diferite ale camerelor de comanda si control.

Beneficii:
✔ Ofera imagini ce reflecta fidel realitatea, cu detalii clare si culori intense
✔ Asigura operatorilor o imagine uniforma pe intregul ecran, in orice moment, datorita sistemul automat de calibrare ce ajusteaza in timp real culorile si luminozitatea
✔ Ajuta personalul sa parcurga mai rapid informatiile
✔ Cuburile cu retroproiectie au structura stand-alone ce nu necesita pereti de suport
✔ Proiectate pentru operare 24x7x365. Tehnologia DLP este o tehnologie de reflectare si este construita pentru operare continua
✔ Consum redus de energie. Cuburile retroproiectoare DLP necesita mai putin consum decat alte tehnologii
✔ Design modular ce permite integrarea cu succes in orice configuratie

Detinem experienta necesara si know-how-ul pentru a rezolva cu succes provocarile unice asociate fiecarui proiect de video wall format din cuburi cu retroproiectie DLP. Solutiile de video wall GBC® respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai noi tehnologii de pe piata.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.