Proiectare, integrare si control pentru solutii audio-video

Sub motto-ul Integrated Solutions stau 20 de ani de experienta in realizarea de solutii audio-video personalizate, integrate in mod firesc in arhitectura spatiului fiecarui proiect in parte, uneori alaturi de echipamente deja detinute de catre clientii nostri. Completand serviciile de proiectare si integrare a solutiilor audio-video, partea de control centralizat automatizat al tuturor echipamentelor vine pentru a oferi unitate solutiilor pe care le implementam, dar si usurinta in utilizarea zilnica, contribuind in mod considerabil la cresterea eficientei, a productivitatii si a performantei.

Solutii prezente, pregatite pentru viitor


Alaturi de echipamentele profesionale de la producatori de renume, serviciile personalizate pe care le oferim au drept obiectiv principal crearea unui spatiu de lucru optim si usor de operat, indiferent de complexitatea echipamentelor.

Astfel, iti poti lasa proiectul in grija noastra inca din faza de design si proiectare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici cat mai clar care sunt nevoile si asteptarile tale de la solutia audio-video pe care ti-o doresti, iar noi ne vom asigura ca instalarea si configurarea echipamentelor vor fi realizate in asa fel incat sa respecte cerintele tale.

Fiecare proiect realizat de noi incepe cu designul si proiectarea sistemelor, luand in considerare toate aspectele: tehnic, arhitectural, de mediu, buget, flux de lucru ori scalabilitatea solutiei in viitor. Proiectarea modului in care echipamentele audio-video sunt integrate si functioneaza ca un sistem singular, fluid, este lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Cunostintele noastre despre fiecare produs in parte ne permit sa integram fiecare componenta individuala in cel mai optim si eficient mod.

Urmand o serie de pasi preliminari proiectarii, de analiza acustica si evaluare a spatiului din punct de vedere ergonomic si functional, inginerii GBC proiecteaza fiecare solutie in parte ghidandu-se dupa cele mai bune practici din industrie. Certificarile Avixa ale inginerilor nostri garanteaza raportarea activitatilor de proiectare la cele mai inalte standarde. Formarea continua, dar si actualizarea permanenta a certificarilor in domeniu de catre echipele noastre de ingineri si tehnicieni reprezinta garantia aplicarii acestor bune practici ale industriei.

Nevoile tale AV - prioritatea noastra

Punctul cheie al realizarii solutiilor AV il reprezinta integrarea tuturor echipamentelor pentru a putea functiona impreuna ca si cum ar fi unul singur si centralizarea lor intr-un singur sistem de control folosind unul sau mai multe device-uri de tip keypad, tableta, senzori de prezenta etc. Mai mult decat atat, in acelasi sistem de control se pot integra si alte echipamente din camera, precum: lumini, rolete electrice, climatizare, BMS si nu numai.

Tabletele de control dispun de interfata complet configurabila, adaptata nevoilor clientului si echipamentelor incluse in solutie, fiind posibila crearea de scenarii predefinite pentru diferite situatii. De exemplu: coborarea roletelor si scaderea intensitatii luminii din camera in timpul rularii unei prezentari video. Intregul sistem poate fi proiectat sa functioneze, de asemenea, dupa cele mai noi standarde de economisire a energiei, autogestionand timpii si modul de folosire.

In configurarea dispozitivelor de control tinem cont de cerintele, abilitatile, asteptarile si experienta utilizatorului final, avand mereu in minte oferirea unei experiente user-friendly. Astfel, intreaga interfata poate fi personalizata conform dorintelor clientului, accesul la anumite functii poate fi restrictionat, se asigura acordarea de asistenta remote de la distanta in mod permanent, abordare multilingv si multe alte functii.

Dupa finalizarea instalarii, oferim, pe langa manualul sistemului integrat, sesiuni de instruire pentru utilizatorii finali, astfel incat acestia sa poata profita din plin de toate functionalitatile pe care le ofera sistemul AV, obtinand beneficii maxime. De asemenea, prin programul de asistenta tehnica non-stop helpdesk.gbc.ro, ai la dispozitie 24/7 servicii de mentenanta si reparatii la care poti apela pentru a extinde durata de viata a proiectului tau.

Indiferent de complexitatea proiectului, scopul nostru este de a oferi clientilor nostri sisteme audio-video de ultima generatie, usor de utilizat, fiabile, intuitive si adaptabile pentru upgrade-uri viitoare.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.