Consultanta Fonduri Europene si alte Granturi

Consultanta pentru accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile si a altor Granturi reprezinta o componenta importanta in procesul de sustinere a clientilor si a distribuitorilor nostri pentru a-si indeplini scopul de a avea cele mai avansate solutii audio-video.

Fondurile europene reprezinta instrumentele de finantare nerambursabila alocate Statelor Membre ale Uniunii Europene (UE), pentru a reduce decalajele de dezvoltare economica si sociala dintre acestea. Cu alte cuvinte, fondurile europene sunt sume de bani oferite pentru demararea si dezvoltarea afacerilor, ce nu trebuie inapoiate. 

Poti afla mai multe detalii pe site-ul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene, in pagina:
Intrebari si raspunsuri despre fonduri europene.

Cunoscand cadrul legal si procedural in care se desfasoara accesarea de fonduri europene, va putem oferi consultanta inca din stadiul de analizare si identificare a oportunitatilor de finantare si pana la asistenta tehnica si mentenanta dupa implementarea proiectului.

Specialistii nostri ofera servicii complete de consultanta pentru realizarea de proiecte prin fonduri europene, ocupandu-se, pana la cel mai mic detaliu, de tot ce tine de identificarea celor mai potrivite programe de finantare si de alcatuirea dosarului necesar realizarii proiectului prin fonduri europene nerambursabile ori alte granturi.

Cere-consultanta-fonduri-UE

Solutii complete pentru accesare de fonduri europene

✔ Consultanta in identificarea sursei potrivite de finantare – analiza oportunitatilor de finantare.
✔ Verificarea eligibilitatii pentru Fonduri Europene, Ajutor de Stat sau alte Granturi.
✔ Consultanta in selectarea si argumentarea solutiilor tehnice alese - identificarea obiectivelor, justificarea necesitatilor, detalierea actiunilor specifice, studii de fezabilitate.
✔ Elaborarea si conceperea documentatiei de finantare - consultanta pentru realizarea dosarului necesar accesarii de fonduri europene nerambursabile.
✔ Alcatuirea documentatiei tehnice si adaptarea informatiilor astfel incat sa se preteze cerintelor din ghidul solicitantului.
✔ Asistenta tehnica atat pe toata durata implementarii proiectului, cat si dupa.