Videoproiectoare


Videoproiectia este poate cel mai folosit instrument de partajarea vizuala a elementelor video si nu numai. Tot ce inseamna vizual poate fi impartit cu cei din jurul tau intr-un mediu controlat si folosind echipamente care iti vor permite sa prezinti proiecte la cea mai inalta calitate vizuala. Videoproiectoarele se folosesc atat in scoli, pentru a antrena memoria si invatarea prin vizualizare, cat si in marile companii, ori instututii publice. Stii ca majoritatea celor mai apreciarte filme pe care le vezi la cinema sunt proiectate tot printr-un videoproiector?Large Venue

Folosind solutii profesionale avansate de videoproiectie  veti avea posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Videoproiectoarele Large-Venue, cu luminozitate de pana la 31.000 lumeni, pot proiecta imagini de mari dimensiuni la calitate exceptionala si sunt special proiectate pentru a fi folosite in  auditorium-uri, sali de teatre, concerte, locatii outdoor inclusiv proiectii de mapping 3D la scara larga pe monumente si cladiri impunatoare.

Cu instalare fixa

De la modele cu tehnologie DLP si pana la modele cu tehnologie LCD, videoproiectoarele cu instalare fixa furnizeaza imagini mari, clare, luminoase ce redau culorile la intensitate naturala, captand atentia publicului si dand frau liber imaginatiei. Desi au un sistem de instalare fixa, aceste videoproiectoare ofera flexibilitate maxima in privinta locului in care pot fi instalate.

Aplicatii speciale videoproiectoare

Aplicatii speciale videoproiectoare

Mapping

Mapping

Accesorii videoproiectoare

Accesorii videoproiectoare

Integrare arhitecturala videoproiectoare

Integrare arhitecturala videoproiectoare

Home Cinema

Videoproiectoarele Home Cinema ofera posibilitatea de a te bucura de filmele preferate si de a avea experienta din cinema, chiar la tine acasa. Dimensiunile reduse, imaginile proiectate la calitate 4K HDR si luminozitatea de pana la 5.000 lumeni, fac din videoproiectoarele Home Cinema Sony  alegerea perfecta pentru vizionarea continutului video de calitate in confortul propriei case. In completarea sistemelor de proiectie Home Cinema vin ecranele de proiectie Screen Innovation, proiectate pentru duce experienta de vizionare la un alt nivel.

Educatie

Videoproiectoare educatie