Display-uri interactive pentru mediul educational

Utilizarea display-urilor interactive creste productivitatea in sala de clasa si incurajeaza elevii sa isi depaseasca limitele prin abordarile distractive, dar educationale. Partajarea facila a informatiilor, adnotarea sau evidentierea caracteristicilor generale ale subiectului tratat la clasa si posibilitatea de a preda prin intermediului jocurilor reprezinta un nou stil de predare si invatare, un stil ce pune accent pe comunicarea bidirectionala si interactivitate.

   It's time to get digital


Integrarea display-urilor interactive in sistemul de invatamant constituie pasul urmator pentru digitalizarea procesului educational din Romania.
Interactivitatea in educatie este abordarea unde cunoasterea si creativitatea profesorilor intalnesc implicarea activa a elevului, oferindu-i posibilitatea de a gandi si asimila informatia in ritmul sau propriu, de a-si exprima parerea si de a prezenta temele realizate. O predare interactiva, folosind echipamentele dedicate mediului educational, este centrata pe nevoile elevilor. Totul intr-un cadru high-tech, exact asa cum socializeaza si traiesc copiii in ziua de astazi.

Profesorul face diferenta. Pentru a veni in sprijinul lui, un display interactiv all-in-one ii pune la dispozitie instrumentele interactive si functiile relevante pentru procesul de predare/invatare, precum o experienta fireasca de scriere, tehnologie de ultima generatie, software-urile educationale necesare intr-un singur loc, partajarea continutului pe display-ul interactiv de pe orice dispozitiv de profesori si elevi, sute de aplicatii/instrumente pentru educatie atat in clasa, cat si pentru invatamantul la distanta, si protectia datelor garantata de autoritatea globala pentru securitate cibernetica.

In completarea solutiilor hardware si software, oferim si componenta de formare. Formatorul nostru certificat de Ministerul Educatiei sustine atat sesiuni de training pentru gama de produse din portofoliul GBC®, cat si cursul “Dezvoltator e-learning”, acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale. In misiunea noastra de a promova educatia interactiva, venim in sprijinul profesorilor cu scopul dobandirii unor capacitati digitale variate si crearea unui continut digital de calitate.

Educatia interactiva stimuleaza comunicarea, creativitatea si colaborarea intre profesori si elevi, iar astfel se contureaza lectiile benefice pentru a pregati intr-un mod relevant generatiile pentru viitor.
IQboard.ro face parte din familia GBC® si este ghidul complet pentru solutii interactive de ultima generatie pentru educatie.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.