Mobilier fonic

Pentru a crea un mediu de lucru placut, acustica spatiului este un aspect important, ce nu trebuie ignorat sau tratat cu superficialitate. O solutie simpla si creativa pentru a beneficia de acustica potrivita in orice tip de spatiu este mobilierul fonic. Impreuna cu inginerii nostri certificati iti oferim solutii personalizate de analiza si proiectare acustica, urmate de implementarea sistemelor de izolare fonica si integrarea pieselor de mobilier fonic pentru o ambianta cat mai placuta in spatiul tau de lucru.

Mobilier fonic – functionalitatea practica intr-un design inovator


Pentru a crea un mediu de lucru placut atat din perspectiva estetica, cat si functionala, acustica este un element esential. Spatiile deschise de birouri, salile de conferinte ori huddle-room-urile sunt doar cateva dintre mediile in care mobilierul fonic este folosit pentru a controla calitatea sunetului.

Oferim solutii de mobilier fonic pentru a veni in intampinarea nevoilor spatiului tau. Facem masuratorile acustice, realizam rapoarte precise si gasim solutii pentru instalarea celor mai potrivite elemente de mobilier care sa imbine perfect latura estetica cu cea practica.

Piesele de mobilier cu absorbtie fonica pot fi:

✔ Canapele
✔ Scaune, sisteme de scaune si fotolii
✔ Cabine fonice
✔ Panouri fonoabsorbante
✔ Separatoare de birou
✔ Separatoare de camera
✔ Totemuri
✔ Corpuri de iluminat

Ce beneficii ofera mobilierul fonic?

✔ Este special conceput pentru a absorbi sunetul deranjant din birourile open-space
✔ Acustica poate fi imbunatatita indiferent de dimensiunea sau forma spatiului
✔ Pot fi definite zone mai restranse pentru sesiuni de brainstorming sau sedinte informale
✔ Rezolva problemele de zgomot intr-un mod creativ si eficient
✔ Imbina utilul cu placutul
✔ Pot fi create diferite zone de relaxare
✔ Se pot integra in planul arhitectural

Un mobilier cu absorbtie fonica va crea un spatiu de lucru placut, in care se poate lucra, comunica si colabora mai eficient. Prin partenerul nostru Buzzi Space, oferim o gama variata de solutii creative de mobilier fonic pentru a rezolva diferitele provocari acustice dintr-un birou.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.