Integrare arhitecturala a sistemelor de traducere simultana

Integrarea arhitecturala este conceptul prin care echipamentele audio-video si tehnologia de ultima generatie sunt incorporate in mobila, totul intr-un design subtil si elegant. Iti oferim experienta noastra tehnica pentru a reda autenticitatea viziunii tale si integram intr-un mod practic si placut sistemul de traducere simultana.

Integrare arhitecturala – eleganta tehnologiei


Tehnologia poate fi implementata cu succes in cladiri, institutii sau spatii cu o arhitectura aparte, iar solutiile noastre audio-video promit un grad cat mai scazut de intruziune. Astazi, o incapere trebuie sa fie functionala si sa permita o buna comunicare. Din acest motiv, vorbim despre integrare arhitecturala.

Echipamentele pentru traducere simultana sunt integrate discret in mobilier si pot avea un impact placut asupra participantilor atunci cand vine momentul sa le foloseasca. Solutiile noastre de integrare arhitecturala se adreseaza celor care au un proiect aparte, cu o viziune originala si inovativa.

Unde pot fi utilizate solutiile de integrare arhitecturala?

✔ Parlament
✔ Senat
✔ Ministere
✔ Congrese
✔ Amfiteatre
✔ Sali de consiliu
✔ Sali de conferinta
✔ Sali de sedinta

Crezi ca proiectul tau audio-video este o provocare pentru noi? Solutiile noatre de integrare arhitecturala a sistemelor de traducere simultana pot fi personalizate de la materiale pana la culori si sunt gandite sa raspunda celor mai exigente cerinte ale tale. Simplitatea, subtilitatea si functionalitatea sunt aspecte esentiale pe care le respectam atunci cand transpunem in realitate conceptul si creativitatea proiectului tau. Da frau liber imaginatiei si lasa latura tehnica pe seama noastra. Creeaza personalitatea unica a salii, in care autenticitatea se imbina armonios cu tehnologia audio-video de ultima generatie.

Un exemplu concret de integrare arhitecturala este masa dintr-o sala de sedinta, care poate fi echipata cu monitoare motorizate, microfoane, dispozitive pentru partajarea continutului, cu un design incastrabil. Astfel, echipamentele audio-video retractabile pot fi utilizate in timpul sedintei, iar in restul timpului sala de sedinta isi poate pastra design-ul simplu, dar de efect.

Continuam cu un alt exemplu practic, in care functionalitatea se imbina cu originalitatea - un sistem de conferinta cu traducere simultana integrata in manerele de fotolii dintr-un amfiteatru, unde se tin diferite conferinte.

Expect the unexpected!

Echipamentele audio-video integrate in mobilierul unui amfiteatru sau a unei sali de sedinta apar si dispar la doar o apasare de buton. Pe langa monitoare si microfoane, pot fi integrate si spatii de depozitare cu un design subtil pentru sticle, cutii de servetele sau alte elemente cu utilizare zilnica. Asadar, orice dispozitiv poate fi ascuns ingenios intr-o piesa de mobilier.

Ce beneficii ofera integrarea arhitecturala?

✔ Sporim functionalitatea salii, pastrand in acelasi timp un design elegant
✔ Solutii personalizate de la A la Z - adaptate conceptului arhitectural, spatiului disponibil si laturii estetice (culori, materiale, font, logo etc.)
✔ Fiabililitate, datorita materialor de calitate folosite in construirea echipamentelor AV
✔ Monitoarele integrate in mobilier sunt interactive, cu tehnologie touch
✔ Pot fi integrate discret si solutii retractabile de cabluri USB, care raman ascunse in mobila si sunt scoase doar cand este nevoie
✔ 100% imunitate la interferente cu telefoanele mobile inteligente

Impreuna cu partenerii nostri Arthur Holm si Televic, aducem la realitatea viziunea ta prin solutii custom-made de integrare a sistemelor de traducere simultana. Cum ies in evidenta solutiile de integrare arhitecturala custom-made? Solutiile personalizate se pot implementa oriunde.

In momentul in care conceptualizam solutiile noastre de afisaj, sonorizare si control AV pentru integrare arhitecturala, tinem cont de urmatoarele aspect:
✔ Un nivel cat mai scazut de intruziune
✔ Usor de folosit
✔ Costuri scazute de mentenanta
✔ Numar cat mai mic de cabluri
✔ Pastrarea liniei de design si architectura a salii

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.