Sonorizare teatre si auditorium

Sonorizarea profesionala a unei sali de teatru sau auditorium este extrem de importanta pentru impactul final al reprezentatiilor asupra publicului. Astfel, indiferent de numarul de spectatori, sunetul trebuie sa umple fiecare colt al locului de desfasurare al evenimentului tau si sa fie uniform. Expertii nostri vin cu cele mai bune solutii pentru ca fiecare persoana din public sa se bucure de aceeasi experienta.

Fii tu cel care da tonul, cu sonorizare profesionala de inalta calitate


Odata cu evolutia tehnologica, relationarea cu publicul este mai eficienta in salile de teatru si auditorium. Deoarece pretentiile publicului sunt in continua schimbare, aceste spatii necesita modernizare constanta, pentru ca cei prezenti sa beneficieze de o experienta de neuitat, iar actul artistic sa fie 100% inteles si apreciat. In acest context, devine tot mai importanta eficacitatea sistemelor de sonorizare destinate acestor spatii.

Create pentru a indeplini pana si cele mai exigente dorinte, sistemele de sonorizare profesionala oferite de noi pun accentul pe redarea cat mai precisa si clara a discursului sau a fundalului sonor, astfel incat publicul sa nu rateze nicio replica.

Acustica impresionata, estetica neschimbata

Specialistii nostri proiecteaza cele mai eficiente solutii de tratament acustic si sonorizare profesionala, pentru ca ascultatorul sa beneficieze de o experienta de neuitat. Partenerii nostri, branduri de renume precum Renkus-Heinz, Bose, Biamp sau Rane, ofera echipamente special create pentru a reda sunetul clar in orice tip de sala de teatru sau auditorium. In plus, echipa noastra de profesionisti se asigura ca estetica salii tale nu este afectata de cabluri sau alte elemente ce nu se potrivesc cu arhitectura acesteia.

Nu orice sistem de sonorizare este potrivit pentru amplificarea sunetului, asa cum nu orice amplasare a solutiei este cea adecvata pentru a crea acustica perfecta. Pentru ca serviciile oferite de noi sa fie impecabile, analizam fiecare spatiu si avem in vedere fiecare detaliu, asigurandu-ne ca sunetul va ajunge la aceeasi calitate la fiecare loc din sala. Analiza si proiectarea acustica sunt elemente obligatorii in procesul de alegere a sistemului profesional de sonorizare.

Imbinand perfect arta cu tehnologia, solutiile de sonorizare dedicate salilor de teatru, opera, aule, auditorium etc. pe care le oferim sunt perfect adaptate nevoilor oricarui tip de spectacol sau eveniment. Datorita integrarii microfoanelor in decorul scenei, libertatea de miscare a artistului si concentrarea pe calitatea actului artistic nu sunt ingradite, nemaifiind nevoie de lavariera sau alte dispozitive vizibile.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.