Sonorizare retail

Minunate pentru orice spatiu mic, mediu sau mare, sistemele profesionale de sonorizare pe care le oferim sunt versatile, rapid si simplu de instalat, oferind o deosebita flexibilitate in ceea ce priveste scopul folosirii lor. Astfel, atunci cand alegi furnizorul de solutii audio pentru localul (cafenea, restaurant, bar etc.) sau magazinul tau, fii sigur ca il alegi pe cel mai bun, mergand pe mana profesionistilor nostri multiplu certificati.

Cum influentezi decizia de cumparare a clientilor?


Muzica de fundal dintr-un restaurant sau dintr-un magazin, mall ori hipermarket ar trebui sa asigure crearea unui mediu primitor si relaxant. Este cunoscut faptul ca muzica influenteaza comportamentul consumatorilor. Asa ca este important sa adaptezi muzica pe care o redai conform spatiului si asteptarilor pe care le ai de la clientii tai. Astfel, o muzica antrenanta va fi potrivita unui magazin de haine sau unui mall, dar, pentru un restaurant sau ceainarie, alegerea potrivita este cu siguranta un gen de muzica relaxant. 

De asemenea, in cazul magazinelor de nisa, dedicate adolescentilor de exemplu, este important ca solutia profesionala de sonorizare sa iti ofere posibilitatea redarii muzicii pe care publicul tinta o prefera, la volumul potrivit.

Sistemele pe care le oferim pot integra si solutii de adresare publica, folosite preponderent in spatiile comerciale de mari dimensiuni: mall-uri, hipermarket-uri etc.

Sistemele de sonorizare profesionala pe care le oferim pentru zona de retail pot fi integrate atat cu sistemele de adresare publica ce respecta standardul EN54, cat si cu solutiile de digital signage.

Creeaza ambianta potrivita pentru business-ul tau

Sistemul de amplificare a sunetului are o contributie importanta pentru crearea atmosferei dorite intr-un astfel de spatiu. Un sistem de amplificare a sunetului este o combinatie de microfoane, procesoare de semnal, amplificatoare si incinte acustice, toate controlate de o consola de mixaj care face ca sunetul transmis live sau preinregistrat sa se auda la nivelul dorit si sa fie usor accesibil unui public numeros, pe distante mai largi.

Difuzoarele de mici dimensiuni, aproape imperceptibile, pot fi montate pe pereti sau in tavan si folosite impreuna cu un subwoofer pentru un sunet mai bogat si pentru o experienta cat mai placuta oferita vizitatorilor tai. Folosirea amplificatoarelor multi-room sau a mixerelor zonale permite setarea volumului la un nivel optim pentru fiecare arie a localului in parte: bucatarie, bai, separeuri, restaurant.

Configurarea sistemului de sonorizare profesionala trebuie facuta impreuna cu specialistii pentru a fi sigur ca efectul final va fi cel dorit, iar produsele alese sunt potrivite spatiului tau.

Indiferent pentru ce tip de spatiu ai nevoie de un sistem de sonorizare profesionala, fie ca este vorba despre o ceainarie, cafenea sau un pub de dimensiuni mari, de un magazin mai mic sau de un mall ori hipermarket, poti alege configurarea perfecta din multitudinea de solutii oferite de noi.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.