Sonorizare cafeteria si spatii publice

Sonorizarea profesionala intr-un spatiu public sau intr-o zona de tipul cafeteria trebuie sa asigure sunet de inalta calitate atat pentru redarea muzicii de ambient, cat si pentru transmiterea clara a informatiilor. Zona de lobby sau spatiile de relaxare la locul de munca trebuie sa ofere o atmosfera placuta, astfel incat productivitatea sa creasca, iar vizitatorii sa ramana placut impresionati.

Cand tehnologia intalneste spatiile de relaxare


Cafeteria si spatiile de entertainment dedicate personalului din marile companii sunt destinate pauzelor relaxante pentru angajati. Aici, calitatea sunetului creeaza atmosfera, iar tehnologia folosita trebuie sa vina in completarea acestei idei pentru a augmenta beneficiile oferite personalului.

Spatiile de tipul cafeteria nu se rezuma doar la mediul corporate, le putem intalni si in scoli, spatii universitare, spitale, muzee, locasuri de cult, parcuri de distractii, baze militare sau fabrici.

Tehnologie inteligenta pentru experiente unice

Integrarea solutiilor audio-video cu design-ul spatiului prin tehnologia folosita si implementata de noi va lasa angajatilor o impresie greu de egalat.

Alaturi de partenerii nostri de renume precum Crestron, Bose ori Sonance, oferim sisteme flexibile, usor si intuitiv de controlat, ce iti dau posibilitatea de a personaliza spatiul cu ajutorul unei platforme inteligente si de incredere.

Solutiile noastre profesionale de sonorizare se vor adapta pentru a indeplini nevoile fiecarui spatiu in parte, fie ca zona de relaxare din compania ta presupune doar un loc de luat masa sau este mult mai complexa (cu spatii de gaming, sala de fitness, dusuri, sauna, sala de odihna etc.).

Muzica de fundal cu sunet de calitate se poate personaliza pentru fiecare zona. La fel si volumul.

De ce sunetul este important intr-un spatiu public sau cafeteria?

✔ Creeaza o imagine corporate profesionista
✔ Combate stresul ocupational
✔ Pastreaza angajatii motivati si relaxati
✔ Stimuleaza creativitatea si productivitatea

Ofera angajatilor relaxare si rasfat folosindu-te de tehnologii inteligente care sa le depaseasca asteptarile.

Indiferent de marimea spatiului tau de tip cafeteria, solutiile de sonorizare profesionala pe care le oferim sunt versatile, usor de folosit si contribuie considerabil la imbunatarirea conditiilor de lucru.

Importanta claritatii sunetului in spatiile publice


In ceea ce priveste spatiile publice, sistemele de sonorizare profesionala sunt folosite preponderent pentru informare si siguranta. Fie ca vorbim aici despre statii de tren sau metrou, aeroporturi, mall-uri sau piete publice, intelegerea mesajului audio este imperioasa. Pornind de la anunturile obisnuite si pana la informatiile de evacuare in caz de urgenta, toate mesajele transmise in spatiile publice trebuie sa beneficieze de o claritate sporita a sunetului pentru a fi usor intelese de cei carora li se adreseaza.

Astfel, un sistem de sonorizare profesionala instalat intr-un spatiu public trebuie sa se poata integra pentru a oferi sunet de inalta calitate si claritate atat in cazul redarii muzicii de fundal, cat si in cazul anunturilor de interes public.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.