Induction hearing

Induction hearing este un exemplu despre cum tehnologia poate fi integrata si in domeniul sanatatii, venind in sprijinul persoanelor cu deficiente de auz. Sistemul transmite un semnal audio direct in aparatul auditiv, printr-un camp magnetic. In acest fel, sunt reduse zgomotul de fundal, reverberatia sau alte distorsiuni acustice care pot afecta claritatea sunetului.

Induction hearing, tehnologia in sprijinul sanatatii


Tehnologia a fost creata pentru a spori calitatea vietii oamenilor si a oferi noi oportunitati. Induction hearing este tehnologia audio special destinata persoanelor care se confrunta cu probleme de auz. Spatiile dotate cu astfel de sisteme permit acestor persoane sa perceapa sunetul curat, concentrat pe vocea interlocutorului, fie ca este vorba de prezentari, conferinte, teatre sau alte spatii in care este necesara intelegerea deplina a mesajului.

Aceasta solutie creste egalitatea sociala pentru hipoacuzici, viata lor sociala imbunatatindu-se semnificativ oferindu-le posibilitatea de a participa la mai multe evenimente. Oferim cea mai buna solutie de induction hearing prin partenerii nostri Listen Technologies care folosesc tehnologie de cea mai noua generatie pentru experiente sociale imbunatatite.

Sistemele de induction hearing, denumite si audio induction loop sau hearing loop, sunt extrem de utile in multe locuri publice, cum ar fi:

✔ Banci comerciale
✔ Teatre, cinematografe, sali de concert
✔ Sali de conferinta
✔ Sali de clasa, amfiteatre
✔ Sali de judecata
✔ Aeroporturi
✔ Biserici

Ce beneficii ofera induction hearing?

✔ Imbunateste calitatea vietii hipoacuzicilor si ii ajuta sa se descurce mai usor in diverse situatii sociale
✔ Elimina zgomotul nedorit de fundal
✔ Sunetul ajunge direct in aparatul auditiv
✔ Aparatul auditiv are un design discret si este inobservabil
✔ Poate fi utilizat de oricine are un model compatibil de aparat auditiv
✔ Pretul este accesibil

Singura limitare a acestui sistem este numarul de persoane care pot fi curprinse in aria de acoperire. Desi este o tehnologie simpla, este nevoie de multa atentie in design-ul solutiei audio si in instalarea sa. Specialistii nostri executa masuratori la fata locului si proiecteaza zona de loop astfel incat aceasta solutie sa poata fi folosita la capacitate maxima, iar fiecare persoana care o utilizeaza sa aiba parte de o experienta sociala imbunatatita.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.