Sisteme de adresare publica

Pentru ca mesajul transmis in spatiul tau sa fie deplin inteles, specialistii nostri proiecteaza si implementeaza solutii de adresare publica pentru ca publicul numeros, dar dispersat sa auda la fel de bine mesajul. Solutiile noastre sunt destinate spatiilor precum:

✔ hypermarketuri, mall-uri, cladiri de birouri, spatii comerciale, centre logistice
✔ universitati, scoli, institutii publice, arene sportive, sali polivalente, bazine de inot
✔ sali de teatru, de conferinta, de sport, de spectacol, evenimente si concerte in aer liber sau in sala
✔ restaurante, cluburi, pub-uri, cafenele

Adresarea publica, solutia prin care comunici eficient cu publicul numeros


Adresarea publica este extrem de importanta atunci cand vorbim despre spatii in care publicul este impartit pe o arie mai mare, spre exemplu mall-uri, aeroporturi, stadioane, muzee, cladiri de birouri, spatii comerciale, pub-uri, scoli, insitutii publice etc. Calitatea sunetului trebuie sa fie foarte buna pentru ca publicul sa inteleaga usor ce se transmite prin solutia de adresare publica, mai ales atunci cand este vorba despre mesaje ce pot tine de siguranta. Solutiile de adresare publica sunt complexe si au in componenta lor elemente de propagare a sunetului, cum ar fi incintele acustice, infrastructura audio, amplificatoare, microfoane etc.

Specialistii nostri proiecteaza si implementeaza solutiile de adresare publica personalizate confrom spatiului si nevoilor tale. Functia principala a solutiei este transmiterea mesajului audio, puternic, inteligibil si uniform in intreaga cladire.

Tehnologie de top, solutii la cheie

Colaboram cu producatori de renume, precum Biamp, Rane, Denon, Apart, Freund Audio etc., pentru ca spatiile clientilor nostri sa beneficieze de sonorizare de cea mai buna calitate, in care interferentele, zgomotele de fundal ori alte elemente ce pot perturba transmiterea corecta si clara a mesajului sa tina de domeniul trecutului.

Sistemele noastre folosesc software de ultima generatie, sunt fiabile, intuitive, flexibile si permit controlul facil. Oferim solutii "la cheie" pentru ca operatorii sa poata folosi cu usurinta solutia de adresare publica, scutind timp pretios si transmitand mesaje clare si eficiente. Mai mult decat atat, asiguram mentenanta si service pentru orice tip de avarie a sistemului, astfel incat acesta sa fie tot timpul "ca nou", iar specialistii nostri iti stau intotdeauna la dispozitie, gata sa raspunda la orice intrebare.

Sistemele de adresare publica sunt in stransa legatura cu cele de detectie a incendiului si alte sisteme de siguranta si securitate. Softurile oferite de noi permit preinregistrarea de mesaje si pornirea lor automata de fiecare data cand sistemele de siguranta au detectat un incident. Astfel, nu mai este necesara interventia umana in anuntarea unor astfel de situatii, castigand timp pretios pentru raspuns.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.