Sistem de comunicare intercom

Usor de conectat si utilizat, intercomul, cunoscut si ca interfon de ghiseu, garanteaza o comunicare eficienta intre operator si clienti. Uita de repetarea la nesfarsit a informatiilor si comunica eficient cu ajutorul unei solutii ce asigura claritatea mesajului, fluidizarea comunicarii si eficientizarea fluxului informational. Comunicarea neperturbata duce la scaderea timpilor de asteptare la cozile de la ghisee si creste productivitatea angajatilor care pot rezolva mult mai rapid problemele clientilor.

Intercom - sparge limitele, mentine siguranta, faciliteaza comunicarea


Intercomul este un dispozitiv electronic de comunicare bidirectional care faciliteaza transmiterea mesajelor la ghiseu. Daca iti doresti sa eficientizezi comunicarea dintre public si angajat, noi iti oferim solutia intercom prin sistemele produse de partenerii nostri, HTDZ sau Biamp.Interfonul de ghiseu este o solutie de amplificare compusa din: consola cu microfon si difuzor incorporat pentru operator, microfon pentru public, difuzor pentru public.

Functia de eliminare a zgomotului permite instalarea intercomului in locuri publice aglomerate precum:
✔ gari
✔ oficii postale
✔ companii de asigurari
✔ case de amanet
✔ puncte de vanzare a biletelor

Asigura publicului tau o comunicare cat mai curata in care zgomotele de fundal, interferentele sau elementele perturbatoare sunt de domeniul trecutului. Astfel, conversatia angajat-public este mult mai fluida, productiva si poate minimiza timpul de asteptare prin eliminarea intrebarilor si raspunsurilor repetitive cauzate de interferente sau slaba sonorizare.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.