Interfon

Atunci cand esti preocupat de controlul accesului si siguranta spatiului tau, sistemul de interfonie este cea mai la indemana si folosita solutie. Interfonul asigura confortul si usurinta cu care se poate intra in cladire si pastreaza nivelul ridicat al securitatii. Specialistii nostri analizeaza cladirea si propun cea mai buna varianta de interfon, astfel incat sunetul sa se auda clar, iar comunicarea intre vizitator si gazda sa aiba loc fara interferente.

Interfonul - solutia perfecta pentru controlul accesului


Toata lumea este familiarizata cu interfoanele de la scarile de bloc, o solutie care ofera siguranta si confort si care faciliteaza accesul in cladiri. Ei bine, interfoanele se folosesc in mai multe medii, conventionale sau mai putin obisnuite. Le mai intalnim la institutii publice, organizatii private sau multe alte locuri in care siguranta este primordiala.

Solutiile de interfon oferite de noi sunt de cea mai buna calitate si sunt special proiectate pentru nevoia ta. Specialistii nostri analizeaza spatiul si punctele de acces, astfel incat interfonul sa actioneze anumite functii, cum ar fi cea de comunicare verbala (cel mai des folosita), ori de permitere a accesului. In functie de nevoia ta, inginerii nostri vor proiecta sistemul si il vor integra cu sistemele de control acces din cladirea ta ori televiziune cu circuit inchis, folosind minimul de spatiu si oferind confort ridicat, atat pentru tine, cat si pentru vizitatori.

Ce beneficii iti aduce instalarea unui interfon profesional:

✔ Accesul sigur si usor in cladire
✔ Comunicarea cu vizitatorii
✔ Confort sporit de ambele parti
✔ Securitate crescuta
✔ Functia optionala de video prin care vezi cine se afla la intrare

Videointerfonul

Comunicarea trece la urmatorul nivel atunci cand solutia ta de interfon integreaza si optiunea de video, astfel incat persoana care urmeaza sa primeasca vizita din exterior poate vedea pe un ecran exact cine solitica accesul. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru cladiri in care este necesara validarea identitatii.

Noi iti punem la dispozitie interfoane si videointerfoane de inalta calitate, oferite de Panasonic, producator specializat al sistemelor integrate audio-video.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.