Interfon

Atunci cand esti preocupat de controlul accesului si siguranta spatiului tau, sistemul de interfonie este cea mai la indemana si folosita solutie. Interfonul asigura confortul si usurinta cu care se poate intra in cladire si pastreaza nivelul ridicat al securitatii. Specialistii nostri analizeaza cladirea si propun cea mai buna varianta de interfon, astfel incat sunetul sa se auda clar, iar comunicarea intre vizitator si gazda sa aiba loc fara interferente.

Interfoane audio si video - solutia perfecta pentru controlul accesului


Interfoanele si videointerfoanele reprezinta solutia care faciliteaza accesul in cladiri si ofera confort si siguranta. In portofoliul nostru exista o gama variata de interfoane fiabile clasice, dar si solutii smart de videointerfoane cu modele diversificate pentru unitatile de interior si exterior.

Videointerfoanele sunt dotate cu un model standard sau cu un model premium de camere. Tehnologia de ultima generatie ofera vizibilitate in timpul noptii si asigura reproducerea exacta a culorilor pe timp de zi. Totodata, ajusteaza automat nivelurile de contrast pentru a oferi o imagine de calitate chiar si in conditii de lumina redusa.

Aplicabilitate:

✔ Blocuri de locuinte
✔ Complexe rezidentiale
✔ Business centers
✔ Banci si institutii financiare
✔ Spitale, clinici
✔ Organizatii private

Ce beneficii iti aduce instalarea unui interfon profesional:

✔ Accesul sigur si usor in cladire
✔ Comunicarea cu vizitatorii
✔ Confort sporit de ambele parti
✔ Securitate crescuta
✔ Aplicatie pe telefon – pentru a fi informat cine se afla la usa si pentru a deschide usa
✔ Flexibilitate in montare: pe perete, incastrabil si de sine statator
✔ Se integreaza perfect intr-o retea IP introducand intreaga gama de functii ale tehnologiei Siedle, incepand de la conexiunea vocala si video pana la functii complexe de comutare si control

Solutiile sunt personalizabile pentru a se potrivi nevoilor distincte ale fiecarui client si indeplineste cerintele tehnice necesare proiectului.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.