Sisteme de discutii fara fir

Sistemele de discutii wireless asigura flexibilitatea si mobilitatea necesare salilor de conferinta dinamice sau organizatiilor ce au nevoie sa foloseasca acelasi sistem in mai multe sali.

Sistemele de discutii, numite si sisteme de conferinte, sunt formate din:

✔ Unitatile individuale ale delegatilor si presedintilor - includ microfon, difuzor si butoane configurabile
✔ Unitatea centrala de control - gestioneaza fluxurile audio si managementul unitatilor individuale
✔ Software-ul pentru configurarea si managementul intalnirilor
✔ Unitatile de incarcare rapida a acumulatorilor
✔ Optionale: votare, transcript, camera tracking, streaming live etc.

Flexibilitate si confort


Punem la dispozitia partenerilor nostri sisteme de discutii wireless de ultima generatie, produse de companiile Gonsin si Televic, lideri in productia de solutii pentru conferinte.

Solutia personalizata oferita de specialistii nostri

Sistemele de discutii sunt o componenta cruciala a conferintelor si intalnirilor mari, cu multi participanti, fiind utilizate atat de catre organizatii guvernamentale, cat si in nenumarate domenii precum servicii de utilitati si transport, administratie, justitie, educatie etc.

Pornind de la bugetul si necesitatile organizatiei tale, iti oferim solutiile personalizate pentru a usura modul in care se desfasoara sedintele, crescand gradul de productivitate. Prin intermediul parteneriatelor noastre strategice cu Gonsin si Televic, iti putem oferi tehnologia si echipamentele optime pentru salile tale de conferinte.

Inginerii nostri multiplu certificati pot planifica intreaga solutie, de la stadiul initial de concept & design, pana la planificarea, implementarea si mentenanta solutiei.

Beneficiile sistemului de discutii wireless

✔ Microfonul si difuzorul incorporate in fiecare unitate elimina necesitatea altor sisteme audio.
✔ Butoanele de prioritate prevazute in unitatile presedintilor intalnirii asigura control delegatilor desemnati, oferind structura necesara unei conferinte de succes.
✔ Software-ul de management al conferintelor este usor de utilizat, fiind disponibil in limba romana.
✔ Sistem criptat, imposibil de interceptat si fara interferente cu alte dispozitive mobile.
✔ Constructie intuitiva, usor de folosit in moduri multiple: cerere preluare cuvant, mai multi participanti simultan, la indrumarea operatorului etc.
✔ Sistemul flexibil si expansibil permite adaugarea usoara a altor unitati sau functionalitati optionale.
✔ Autonomie maxima de pana la 28 ore cu sistemele de incarcare originale Televic sau Gonsin.

Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Incepand cu luna august a anului 2021, software-ul de management al sistemului de discutii si vot Televic este disponibil si in limba romana!

Functii Optionale

Interoperabilitatea si capacitatea de integrare stau la baza unui sistem eficient. Sistemele de discutie fara fir pe care le oferim se pot integra cu usurinta cu sistemele audio-video deja existente, oferind o solutie perfect personalizata.

Sisteme de votare - sistemele de vot nominal si secret iti permit colectarea si afisarea raspunsului audientei si exportul datelor in timp real. Mai mult, autentificarea cu card usureaza managementul sesiunilor de vot si securizeaza sistemul, adaugand flexibilitate.
Transcriere automata sau manuala - transcrierea exacta speech-to-text reduce timpul si bugetul pentru administrarea intalnirilor, oferind posibilitatea folosirii eficiente a resurselor.

"Asiguram unica functionalitate de transcriptie automata (speech-to-text) disponibila in limba romana.
Aceasta optiune reduce timpul dedicat proceselor verbale si al notitelor sedintelor cu pana la 70%."

Traducere simultana - ofera fiecarui participant optiunea de a selecta limba preferata.
Camera tracking - camera video de inalta rezolutie cu urmarirea automata in timp real a vorbitorului.
Videoconferinta - integreaza audio-video diversele locatii ale organizatiei eficientizand intalnirile si reducand timpul alocat deplasarilor.
Streaming - ofera tehnologia necesara pentru a asigura transparenta decizionala si a extinde comunicarea vizuala, prin posibilitatea de a transmite continutul audio-video pe orice platforma media in timp real.

Preferi o solutie wired (cu fir)? Afla mai multe despre sistemele de discutii wired.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.