Sisteme de discutii cu fir

Sistemele de discutii cu fir faciliteaza o comunicare de inalta calitate, la un pret accesibil, oferind tuturor participantilor oportunitatea de a vorbi si de a fi ascultati. Acestea te lipsesc de grija incarcarii acumulatorilor, fiind, in acelasi timp, si foarte usor expandabile - se pot adauga oricand noi unitati.

Sistemele de discutii, numite si sisteme de conferinta cu fir, sunt formate din:

✔ Unitatile individuale ale delegatilor si a presedintelui – includ microfon, difuzor si butoane configurabile
✔ Unitatea centrala de control – gestioneaza fluxurile audio si managementul unitatilor individuale
✔ Software-ul pentru configurarea si managementul sedintelor
✔ Optionale: votare, transcript, camera tracking, streaming live etc.

Comunicare eficienta, costuri reduse


Sistemele de discutii cu fir sunt create pentru a veni in intampinarea nevoilor tale fie ca este vorba de prezentari sau intalniri, conferinte, training-uri sau work-shop-uri. Impreuna cu partenerii nostri, iti oferim solutii versatile pentru o varietate de situatii, usor de integrat in orice mediu in care parerea conteaza.

Punem la dispozitia partenerilor nostri sisteme de discutii in variantele analog sau digital, produse de companiile Gonsin si Televic, lideri in productia de solutii pentru sali de conferinte. Sistemele noastre de discutii wired garanteaza calitatea si inteligilibilitatea discursului, toate intr-un design placut, usor de montat si integrat in orice tip de sala.

Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Incepand cu luna august a anului 2021, software-ul de management al sistemului de discutii si vot Televic este disponibil si in limba romana!

Cum se deosebeste un sistem de discutii fata de clasicele microfoane?

Astazi, salile de conferinta devin medii colaborative de intalniri. De aceea, este important ca toti participantii sa poata nu doar asculta un discurs, ci si interveni atunci cand simt nevoia, facandu-se usor auziti. Un sistem de discutii performant presupune comunicarea confortabila intre participantii diferitelor tipuri de intalniri, indiferent de marimea salii si de numarul de participanti.

Unde pot fi folosite sistemele de discutii cu fir?

De la primarii, consilii judetene, sali guvernamentale, sali de plen si sali de conferinte, pana la centre de presa, hoteluri si banci, sistemele de conferinte cu fir intrunesc toate calitatile pentru a oferi un mediu facil de comunicare.

Acestea sunt mult mai convenabile pentru instalarile fixe, asigurand redundanta. Ele cresc stabilitatea operationala si protejeaza impotriva interferentelor.

Functii optionale

Interoperabilitatea si capacitatea de integrare stau la baza unui sistem eficient. Sistemele de discutie wired pe care le oferim se pot integra cu usurinta cu diverse alte functii si accesorii, oferind o solutie perfect personalizata.

Sisteme de votare - sistemele de vot nominal si secret iti permit colectarea si afisarea raspunsului audientei si exportul datelor in timp real. Mai mult, autentificarea cu card usureaza managementul sesiunilor de vot si securizeaza sistemul, adaugand flexibilitate.
Transcriere automata sau manuala - transcrierea exacta speech-to-text reduce timpul si bugetul pentru administrarea intalnirilor, oferind posibilitatea folosirii eficiente a resurselor.

"Asiguram unica functionalitate de transcriptie automata (speech-to-text) disponibila in limba romana.
Aceasta optiune reduce timpul dedicat proceselor verbale si al notitelor sedintelor cu pana la 70%."

Traducere simultana - ofera fiecarui participant optiunea de a selecta limba preferata.
Camera tracking - camera video de inalta rezolutie cu urmarirea automata in timp real a vorbitorului.
Videoconferinta - integreaza audio-video diversele locatii ale organizatiei eficientizand intalnirile si reducand timpul alocat deplasarilor.
Streaming - ofera tehnologia necesara pentru a asigura transparenta decizionala si a extinde comunicarea vizuala, prin posibilitatea de a transmite continutul audio-video pe orice platforma media in timp real.

Preferi o solutie wireless (fara fir)? Afla mai multe despre sistemele de discutii wireless care combina beneficiile sistemelor de discutii cu fir cu expertiza wireless.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.