Integrare arhitecturala a sistemelor de discutii

Integrarea arhitecturala este conceptul prin care echipamentele audio-video si tehnologia de ultima generatie sunt incorporate in piesele de mobilier, totul intr-un design subtil si elegant. Iti oferim experienta noastra tehnica pentru a reda autenticitatea viziunii tale atunci cand iti doresti integrarea arhitecturala a sistemelor de discutii.

Eleganta tehnologiei, integrata firesc in arhitectura spatiului tau


Tehnologia poate fi implementata cu succes in cladiri, institutii sau spatii cu o arhitectura aparte, iar solutiile noastre audio-video promit un grad cat mai scazut de intruziune. O incapere trebuie sa fie functionala, sa permita o buna comunicare, fara sa faca rabat de la frumusetea arhitecturala. Solutia o reprezinta integrarea arhitecturala a sistemelor si solutiilor ce tin de functionalitatea salii.

Solutiile noastre de sisteme de discutii sunt integrate discret in mobilier si pot avea un impact placut asupra participantilor atunci cand vine momentul sa le foloseasca. Solutiile de integrare arhitecturala pe care le oferim se adreseaza celor care au un proiect aparte, cu o viziune originala si inovativa.

Unde pot fi utilizate solutiile de integrare arhitecturala?

✔ Parlament
✔ Senat
✔ Ministere
✔ Congrese
✔ Amfiteatre
✔ Sali de consiliu
Sali de conferinta
✔ Sali de sedinta

Crezi ca proiectul tau audio-video este o provocare pentru noi? Solutiile noatre de integrare arhitecturala pot fi personalizate de la materiale pana la culori si sunt gandite sa raspunda celor mai exigente cerinte ale tale. Simplitatea, subtilitatea si functionalitatea sunt aspecte esentiale pe care le respectam atunci cand transpunem in realitate conceptul si creativitatea proiectului tau. Da frau liber imaginatiei si lasa latura tehnica pe seama noastra. Creeaza personalitatea unica a salii, in care autenticitatea se imbina armonios cu tehnologia audio-video de ultima generatie.

Un exemplu concret de integrare arhitecturala este masa dintr-o sala de sedinta, care poate fi echipata cu sistem de discutii, monitoare motorizate, microfoane, dispozitive pentru partajarea continutului, totul cu un design incastrabil. Astfel, echipamentele audio-video retractabile pot fi utilizate in timpul sedintei, iar in restul timpului sala de sedinta isi poate pastra design-ul simplu, dar de efect.

Expect the unexpected!

Echipamentele audio-video integrate in mobilierul unui amfiteatru sau a unei sali de conferinta apar si dispar la doar o apasare de buton. Pe langa monitoare si microfoane, pot fi integrate si spatii de depozitare cu un design subtil pentru sticle, cutii de servetele sau alte elemente cu utilizare zilnica. Asadar, orice dispozitiv poate fi ascuns ingenios intr-o piesa de mobilier.

Ce beneficii ofera integrarea arhitecturala?

✔ Sporim functionalitatea salii prin integrarea sistemului de discutii, pastrand in acelasi timp un design elegant
✔ Solutii personalizate de la A la Z - adaptate conceptului arhitectural, spatiului disponibil si laturei estetice (culori, materiale, font, logo etc)
✔ Fiabililitate, datorita materialor de calitate folosite in construirea echipamentelor AV
✔ Monitoarele integrate in mobilier sunt interactive, cu tehnologie touch
✔ Pot fi integrate discret si solutii retractabile de cabluri USB, care raman ascunse in mobila atunci cand nu sunt folosite
✔ 100% imunitate la interferente cu telefoanele mobile inteligente

Impreuna cu partenerii nostri Arthur Holm si Televic, aducem la realitate viziunea ta prin solutii custom-made. Cum ies in evidenta solutiile de integrare arhitecturala custom-made? Solutiile personalizate se pot implementa oriunde.

In momentul in care conceptualizam solutiile noastre de afisaj, sonorizare si control AV pentru integrare arhitecturala, tinem cont de urmatoarele aspecte:
✔ Un nivel cat mai scazut de intruziune
✔ Usor de folosit
✔ Costuri scazute de mentenanta
✔ Numar cat mai mic de cabluri
✔ Pastrarea liniei de design si arhitectura a salii

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.