Inchiriere sistem de audio ghid

Fie ca alegi solutia de audio ghid preinregistrat ori live, te asiguram ca toate echipamentele disponibile spre inchiriere sunt perfect intretinute pentru a face fata folosirii intense. De asemenea, noi punem la dispozitie inclusiv crearea de continut pentru audio ghid. Folosind echipamente profesionale si actori profesionisti, poti fi sigur ca materialul audio redat pe dispozitivele inchiriate de audio ghid va fi ceea ce iti doresti pentru vizitatorii tai.

Audio ghid de inchiriat, potrivit nevoii tale


Inchirierea unui sistem de audio ghid este o solutie perfecta atunci cand iti doresti o colaborare pe termen lung pentru folosirea ocazionala a sistemului. Asigura-te ca echipamentele pe care le inchiriezi sunt adaptate nevoilor tale si apeleaza intotdeauna la sfaturile specialistilor.

Consilierii nostri vor sti sa iti adreseze intrebarile potrivite pentru a descoperi modul in care ai nevoie sa folosesti un sistem de audio ghid pentru a-ti putea face apoi recomandarile potrivite, tinand cont de toti factorii implicati.

Sistemul de baza al unui audio ghid este format din mai multe dispozitive audio reincarcabile, de mici dimensiuni, si o statie de incarcare ce poate fi folosita si pentru actualizarea continutului audio. Un astfel de exemplu este solutia oferita de noi prin partenerul RSF. Datorita compresiei foarte bune a continutului, dispozitivele RSF pot functiona cu aceleasi doua baterii standard pe o perioada de pana la un an. Astfel, orice sistem  inchiriat de la noi nu necesita incarcare, mentenanta sau alte servicii din partea ta pentru o perioada indelungata. Doar inmnaneaza-l vizitatorilor la sosire si atat. Mai mult, aceste sisteme suporta configurarea unui numar nelimitat de inregistrari in limbi diferite.

Redarea continutului audio se poate face in mai multe feluri, in functie de dispozitivul ales:

✔ Manual - prin tastarea unui cod aferent exponatului
✔ IR, - declanseaza pornirea continutului relevant prin apropierea de un senzor infrarosu
✔ RF si RFID - functioneaza prin scanarea unui cod dedicat fiecarui obiectiv, oferind control deplin utilizatorului
✔ GPS - dedicat obiectivelor outdoor - continutul este redat automat, lucru facilitat de monitorizarea prin satelit a locului in care te afli si a obiectivului din imediata apropiere

Crearea continutului pentru sistemul de audio ghid

Calitatea continutului audio redat pe dispozitivele de audio ghid este un factor extrem de important. Astfel, dupa ce ai ales solutia perfecta de ghid audio pentru inchiriere, asigura-te ca ceea ce livrezi vizitatorilor este cotinut de foarte buna calitate, iar informatiile sunt 100% corecte. Pentru ca experienta vizitarii sa fie una de neuitat, noi ne asiguram ca tot ceea ce se transmite prin ghidul audio este continut inregistrat intr-un studio profesional, la calitate inalta si intr-un format ce asigura acuratetea totala a sunetului. De asemenea, iti garantam ca vocea pe care o vor auzi vizitatorii tai este una placuta care le va capta atentia si le va starni intersul.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.