Audio ghid preinregistrat

Sistemele de audio ghid preinregistat ofera vizitatorilor o augumentare a experientei culturale de vizitare asigurand fiecaruia dintre ei posibilitatea de a asculta continutul in propriul ritm si de a se concentra in mod diferit pe fiecare obiectiv, in functie de propriile interese. Sistemele de audio ghid preinregistrat folosesc tehnologia pentru a oferi vizitatorilor o experienta cu totul deosebita, indiferent de nationalitate. Aceasta solutie fiabila, la un cost accesibil, duce vizitele la un nou nivel si imbina bogatia culturala cu cea tehnologica.

Audio ghid preinregistrat - personalizeaza experienta de vizitare


Sunetul ramane un instrument puternic de a capta atentia publicului si de a-i oferi informatii pretioase in cazul diferitelor experiente culturale, cum ar fi muzee, obiective turistice outdoor, autobuze turistice, galerii de arta sau diferite locuri in care nu se poate face guided tour. O solutie audio eficienta in acest caz este audio ghidul cu continut preinregistrat.

Audio ghidul augmenteaza experienta vizuala intr-un muzeu.

Prezentari audio de calitate, in miscare

Sistemul de baza al unui audio ghid este format din mai multe dispozitive audio reincarcabile, de mici dimensiuni, si o statie de incarcare ce poate fi folosita si pentru incarcarea continutului audio. Un astfel de exemplu este solutia oferita de noi prin partenerul RSF. Datorita compresiei foarte bune a continutului, dispozitivele RSF pot functiona cu aceleasi doua baterii standard pe o perioada de pana la un an. Mai mult decat atat, aceste sisteme suporta configurarea unui numar nelimitat de inregistrari in limbi diferite.

Redarea continutului audio se poate face in mai multe feluri, in functie de dispozitivul ales:

✔ Manual - prin tastarea unui cod aferent exponatului
✔ IR, - declanseaza pornirea continutului relevant prin apropierea de un senzor infrarosu
✔ RF si RFID - functioneaza prin scanarea unui cod dedicat fiecarui obiectiv, oferind control deplin utilizatorului
✔ GPS - dedicat obiectivelor outdoor - continutul este redat automat, lucru facilitat de monitorizarea prin satelit a locului in care te afli si a obiectivului din imediata apropiere

Functia GPS este folosita si pentru urmarirea dispozitivelor, oferind protectie antifurt. Un alt tip de protectie ce poate fi utilizat este protectia perimetrala antifurt - asemanatoare celei din marile magazine, care se bazeaza pe avertizarea sonora.

O experienta de vizitare este mai placuta atunci cand ai companie. De aceea, solutiile de audio ghid preinregistrat oferite de noi au iesire duala de casti, eficientizand astfel costurile.

Pentru cei care prefera acumulatorii reincarcabili si folosirea fisierelor standardizate (mp3), partenerul nostru Okayo ofera solutii de audio ghid preinregistrat la costuri eficiente.

Beneficiile unui audio ghid preinregistrat

✔ Expozitiile vor fi mai accesibile pentru vizitator si vor crea o experianta mai placuta si mai personala
✔ Vizitatoriii au optiunea de a alege limba in care sa asculte informatiile
✔ Efect pozitiv asupra bugetului. Costul inregistrarii ghidului poate fi adaugat in pretul biletului
✔ Vizitatorii isi pot stabili singuri ordinea vizitarii obiectivelor 
✔ Pot fi adaugate diferite sondaje, ce permit unui muzeu sa monitorizeze constant experienta vizitatorului obtinand un feedback fara costuri aditionale
✔ Dispozitiv ergonomic
✔ Sunetul este criptat si lipsit de interferente
✔ Actualizarea continutului se poate face individual sau pe toate dispozitivele in acelasi timp

Calitatea continutului audio este cel mai important aspect al unei vizite intr-un muzeu. Astfel, dupa ce ai ales solutia perfecta de ghid audio preinregistrat, asigura-te ca ceea ce livrezi vizitatorilor este cotinut de foarte buna calitate, iar informatiile sunt 100% corecte. Pentru ca experienta vizitarii sa fie una de neuitat, prin serviciul de creare continut pentru audio ghid pe care il punem la dispozitie, noi ne asiguram ca tot ceea ce se transmite prin ghidul audio este continut inregistrat intr-un studio profesional, la calitate inalta si intr-un format ce asigura acuratetea totala a sunetului. De asemenea, asigura-te ca vocea pe care au auzit-o vizitatorii tai este una placuta care le va capta atentia si le va starni intersul. Maximizeaza experienta vizitei si alege solutia noastra de creare de continut pentru audio ghid!

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.