English Romanian
English Romanian

Vizita Panasonic la sediul GBC

 

gbc-distribuitor-prowise

Takeshi Takita, Chief Panasonic a prezentat in urma vizitei sale la sediul GBC, cele mai noi codecuri destinate segmentului de videoconferinte si un software performant ce poate fi utilizat pentru camerele PTZ.


Echipa GBC a avut astfel oportunitatea de a se familiariza cu sistemul de comunicatii vizuale HD compus din modelele KX-VC2000, KX-VC1600, KX-VC1300 si KX-VC1000.
prowise-romaniaImportanta sistemului de comunicatii vizuale HD

Toti participantii la o videoconferinta au acum oportunitatea de a beneficia de un plus de flexibilitate si de mai putin stres folosind sistemul de comunicatii vizuale HD Panasonic, al carui rol este acela de a conecta spatii multiple.

Prescurtat HDVC, sistemul se conecteaza la spatii multiple pentru videoconferinte, costurile initiale fiind minime. Daca un colaborator nu se afla la sediul companiei, atunci este suficient ca acesta sa se conecteze la dispozitivul sau mobil pentru a lua parte la videoconferinta.

Sistemul Panasonic realizeaza cu succes o comunicare vizuala eficienta, nefiind conditionat de timp sau locatie. Acest HDVC este conceput drept un raspuns concret la nevoile de comunicare din diferite domenii precum Vanzari, Financiar, Educatie, Sanatate sau Productie.Atu-urile Panasonic HDVC

prowise-service-autorizat• Conectarea la locatii multiple
Sistemul HDVC este gandit de tip standalone, putandu-se conecta la numeroase locatii fara a necesita orice alt echipament. Conexiunea se poate realiza via intranet sau Internet, ceea ce permite videoconferintele din locatii multiple cu un client sau cu persoane din zone indepartate folosind dispozitivele mobile.

• Comunicare la nivele impecabile Video si Audio
Sistemul HDVC incorporeaza experienta Panasonic in materie de tehnologie a imaginii si sunetului. Cu alte cuvinte, utilizatorii sai vor beneficia de imagine si sunet de inalta calitate, sistemul transmitand in mod precis expresiile faciale si nuantele vocii. Aceasta caracteristica are rolul de a facilita discutiile si prelegerile de la distanta.

• Simplitate in utilizare si administrare
Panasonic HDVC este prevazut cu functia Triple Monitor ce afiseaza un document PC, imaginile din locatii indepartate si locatia videoconferintei pe trei monitoare. Functia camerei permite afisarea celor mai fine detalii. Sistemul HDVC este prevazut si cu diferite functii convenabile ce contribuie la fluidizarea si acuratetea comunicarii.


Un software performant de autotracking: Panasonic AW-SF100G

Pentru o utilizare eficienta a camerelor PTZ, Panasonic a conceput AW-SF100G, un software compatibil cu modelele Panasonic PTZ PRO AW-UE70, AW-HE130 si AW-HE40. Folosirea sa simplifica intr-o mare masura utilizarea camerei PTZ in salile de curs, biblioteci, amfiteatre, sali de conferinta si medii de scena.

O data ce software-ul a fost instalat, camerele profesionale PTZ Panasonic se vor focusa in mod automat pe vorbitor sau lector.


Caracteristici software Panasonic

• Este prevazut cu functiile Motion Detection si Facial Recognition ce permit urmarirea automata de mare precizie cu un minimum de eroare.
• Versatilitate in functie de mediul de operare: ca atare pentru utilizare pe un singur calculator personal, fie ca aplicatie Web pentru a permite un control de pe dispozitive multiple: tableta, smartphone sau desktop PC.
• Instalarea sa este user-friendly si ofera costuri scazute; astfel, utilizatorul poate migra usor pe un sistem existent, nemaiavand nevoie de dispozitive suplimentare.
• Set-up simplu, fara a necesita echipament suplimentar, fara nevoia purtarii unui senzor, nu necesita nici baterie.