English Romanian
English Romanian

Noile Videoproiectoare HomeCinema JVC

Sali-videoconferinta-solutii-afisaj

Disciplina, Profesionalism si Dedicatie: JVC

In anul 1927 a fost fondata corporatia internationala Victor Company of Japan, Limited (Nippon Bikuta Kabushiki-gaisha), prescurtat JVC. Este vorba de o corporatie internationala cu sediul central in orasul Yokohama, a caror specialitate o constituie productia de electronice

JVC este brandul care a produs primul televizor alb-negru al Japoniei in 1939 si primul televizor color in 1960, modelul 21CT-11B. In urma unui parcurs de succes in business, JVC se extinde in 2008 fuzionand impreuna cu Kenwood Corporation. Sediul principal al companiei si productia sunt mutate in Marea Britanie, iar JVC isi deschide filiale in 14 tari.

Standarde de Top si Calitate de Exceptie: Videoproiectoarele JVC

Categoria Home Cinema este locul perfect in care folosirea unui videoproiector de top devine o necesitate. Acest dispozitiv poate imbunatati semnificativ proiectia de continut astfel incat utilizatorul sa aiba o experienta net superioara celei de cinema, totul din confortul propriei sale case.

JVC a avut intuitia si know-how-ul necesare pentru a fabrica videoproiectoare care construiesc un univers captivant al proiectiei. Un videoproiector JVC excelent in aceasta privinta este si modelul RS440

Videoproiectie Next-Level: Screen Innovations pentru Extra-Calitate

Videoproiectoarele JVC pot depasi chiar si cele mai exigente cerinte de Home Cinema. Pentru aceasta insa, elementul care va depasi chiar si cele mai puternice asteptari este ecranul de proiectie Screen Innovations (SI).

Spre exemplu, modelele SOLO sunt portabile, folosesc tehnologia wireless, sunt motorizate si pot functiona doi ani cu o singura incarcare. Modelul Slate este un alt produs de top Screen Innovations care isi schimba forma pentru a se adapta perfect continutului, oferind o experienta de vizionare perfecta in mediile cu lumina ambientala.

Cei mai exigenti utilizatori au ales producatorul american Screen Innovations datorita calitatii superioare a afisajului independenta de lumina ambientala, specifica ecranelor de proiectie SI. Cei care prefera ecranele motorizate au ales produsul Zero G care poate fi instalat oriunde in camera si permite imaginii sa fie dispusa perfect pe panza sa ce este suspendata de cateva corzi speciale.

Inovatie, Inteligenta si Profesionalism: GBC EXIM

GBC EXIM este dealer autorizat JVC si Screen Innovations. Piata de home cinema va trece printr-o transformare puternica datorita videoproiectoarelor JVC. Aceasta gama de produse ultraprofesionale pot fi acum achizitionate prin intermediul GBC EXIM.

Asa cum videoproiectia poate fi realizata la o calitate de neegalat printr-un proiector cu specificatii de top, acest proces poate atinge perfectiunea prin folosirea unor ecrane de proiectie cu adevarat profesioniste.

GBC EXIM a realizat in mod impecabil acest deziderat, echipa de profesionisti putand acum furniza clientilor ecrane Screen Innovations. Recomandarea noastra este de a folosi videoproiectoarele JVC impreuna cu ecranele de proiectie Screen Innovations.

Pana acum, ofertele si sugestiile GBC au fost primite cu succes de catre toti partenerii, colaboratorii si clientii.