English Romanian
English Romanian

 Noua generatie de solutii de control video wall: Datapath Fx4

 

Scurt istoric Datapath

Datapath este liderul mondial in domeniul solutiilor vizuale, cu o distributie pe 5 continente si parteneri in peste 100 de tari acoperind industrii precum audio video profesional, militar, educatie, securitate si medical.

Filozofia Datapath se invarte in jurul maximei Excelenta prin design, straduinta si grija, iar gama de produse lansate de acestia cuprinde solutii hardware si software de control pentru display-uri, solutii multiscreen, Aplicatii Multiple video overlay windowing, RGB/ VGA capture hardware, RGB streaming, Video Matrix switch hardware.

O singura sansa pentru a face o prima impresie buna

Solutiile de afisaj Digital Signage sunt cu siguranta cea mai preferata forma de publicitate actuala si o putem identifica cu usurinta in cadrul companiilor, institutiilor, magazinelor comerciale, spatiilor publice, etc.

Desigur ca fiecare aplicatie este diferita si are la baza nevoile specifice ale companiei sau brandului, de a comunica, informa sau convinge publicul lor tinta.

Marile branduri au inteles ca aceasta forma de comunicare le poate aduce nenumarate beneficii: de la o mai buna comunicare interna pana la cresteri semnificative in vanzari, dar si notorietate.

Vrei ca brandul tau sa fie recunoscut: foloseste imaginile video

De la instalarea unei solutii simple de afisaj, la solutii video wall complexe, digital signage-ul este un domeniu ce progreseaza constant, iar obtinerea echilibrului perfect – intre costuri, fiabilitate si relevanta - este crucial pentru succesul cautat.

Scopul principal ramane acela de a informa sau de a ajuta consumatorul sa experimenteze un produs si sa ii inteleaga caracteristicile prin imagini.

Alegerea solutiei perfecte

Un factor important in alegerea unei configuratii a video wall-ului este spatial fizic de care dispunem. Video wall-ul trebuie, nu doar sa se incadreze in decor, dar sa devina o piesa centrala ce atrage atentia si echilibreaza toate celelalte elemente ce contribuie la arhitectura spatiului.

De aceea, marii producatori de solutii de afisaj investesc in crearea unor tehnologii care sa ofere flexibilitate cand vine vorba de customizarea video wall-ului.

Pana unde poate merge creativitatea in solutiile video wall?

Avand la indemana o gama larga de tehnologii dedicate acestui tip de aplicatii, ne ramane doar sa o identificam pe cea potrivita nevoilor noastre.

Datapath, lider in dezvoltarea solutiilor de afisaj, ne ofera o rezolvare foarte simpla cu ajutorul careia putem crea video wall-uri personalizate si atipice prin utilizarea controller-ului Datapath Fx4.

Controllerul Fx4 are la baza un software numit Wall Designer ce permite imbinarea oricarui tip de display in acelasi proiect, pentru a obtine video wall-ul dorit.

Prin actiuni simple drag and drop putem aranja display-urile de diferite dimensiuni pana ajungem la forma cautata. Mai simplu ca oricand.

Noua generatie de controller display: Datapath Fx4

Datapath Fx4 este un controller de afisaj multi-display, care accepta o gama variata de intrari video, precum si patru iesiri sincronizate Display Port sau HDMI.

Wall designer Software permite realizarea unei configuratii creativa si intuitiva a display-urilor, iar rezultatul este vizibil instant pe interfata aplicatiei.

Astfel, puteti verifica cum arata design-ul ales si care este cea mai buna optiune pentru spatiul in care doriti instalarea.

Site producatorDatapath Fx4